URGULLIGT! :)

I onsdags på min lediga dag hade jag det från början en väldigt tråkig början men sedan blev man hundvakt och sedan blev det tråkigt igen när inte jag och Erik kunde hitta på något. Vad sjutton skulle vi göra :P det började regna o det blev kallt...
Blev iaf att jag åkte till Nytorp där han och hans bror lasse satt vid köksbordet o latade sig, eller njaee inte latade dårå....Lasse räknade matte (Usch o fy) och Erik hjälpte till...jag letade katter på blocket istället haha. ville ha alla jag hittade!! åh åh!
När vi blev hungriga så ställde sig jag och erik framför spisen, skar grönsaker och fixade köttfärsen. ÅH vilken KÖTTFÄRSSÅS det blev!   köttfärs a la sparre ;)  super god verkligen! :)   deras pappa är så skön! haha

Efter allt diskande och skojjande i köket satte vi oss i soffan o kollade på shrek 2 :)  jag som laddade ner den (trodde jag) fick se den med Erik istället. ehe den var bra.
Fick sedan skjutss hem på moppen! :D:D   jössös så kallt det var! men kul!
På söndag...på MIN födelsedag åker Erik tillbaka till Irland.... :(  sakna...


Åh jag verkligen GILLAR mitt JOBB och mina JOBBARKOMPISAR! gaaah! Idag kom ett blommbud, jag trodde det var en anhörig men så sa hon:  "Är det någon som heter maria Fredriksen här?"  :O  JAG! JAG! HÄR HÄR! haha blommmor till mig!? :D  På kortet stod det: Grattis på 20års-dagen! från dina arbetskamrater!
Dom är urgulliga!! :D  TACK så mkt! jätte fina blommor! :)


Ikväll ska hela gänget på bio. shrek 3 :) myss myss! 
skulle följt med Jimmy till rosies jobb, hehe man vill ju inte missa vaxningen ;) haha men missar det ändå, jag o nattis ska åka in med Linda o Emelie istället. :)

2 dagar kvar... :D

Hundvakt

Jag har precis varit hundvakt :) såå söt hund! åh! vill också ha! Det är Elins hund,  Buster. hehe.
2 timmar bara och det känndes! haha helt tokig liten vove men gu så söt!  kissade faktiskt 2 gånger inne men nåja...men kan inte bli arg på en sån här :P
Två promenader gick vi och skator fick jag lära mig att han inte gillar. så söt.  Dålig i magen var han också! grooose!  har ätit något dåligt tydligen...stackarn.  Men tuggar och biter i allt! haha mitt hår! haha.

Elin var precis o hämtade honom, så glad han blev. svansen går i ett!

Nu sitter jag o Erik på msn och försöker hitta på något. jag vill åka nånstans! hallåå min lediga dag liksom! :P
såhär kan man ju inte hålla på!:P

Näee nu har jag riktigt tråkigt.



Födelsedagar!

här sitter  jag o gäspar! alltså tur att jag är ledig imorn annars hade jag för sjutton dött! allvarligt :P känner mig jätte sliten....kollade i OB pärmen...har varit ledig i 8 dagar dennna månad..brukarde vara ledig mkt^^ så lönen blir nog bra får man hoppas :P  Juste  mitt nya namn på jobbet är NÄBBGÄDDA!  En boende på jobbet kallade mig för de. när hon sa det till mig så trodde jag att jag skulle dö av skratt, jag hade ont i magen seriöst! HAHA Du är rolig!.  make my day :P  ibland iaf...

Så imorn ska jag sooova rätt länge! gu så skönt! sen måste jag ner till banke...sätta in lite pengar :)
Möta tina när hon slutat, måste ju berätta hur det gick idag  ;) ska bli kul o höra! om hon nu inte ringer senare ikväll..humm...

Åh jag hade helt glömt bort att Lars fyllde år idag! hatar när man glömmer bort..:(  men har SAGT FÖRLÅT! :P
20 år :) du klarade det lars hahah ;)
Många som fyller år nu faktisk! som jag skrev igår att Jennie fyller på lördag och Jag o Jocke på söndag, Nattis fyller också i september :)
Födelsedagar är bäst!!

På söndag kommer lite släktingar hem till oss iaf, haha YES på min födelsedag också! dom har nästan alltid kommit när Per fyller år :P na na naaaa ;P haha näärå.  Jag har tänkt på de...gjort de helatin, lite roligt faktiskt  kolla:  Jag fyller år den 2:a och Per den 4:e, så när jag fyller år så är vi lika gammla! så HAHA. inge "store bror här inte"  *skratt*
nu tycker ni nog att jag är bäng, men men :P det blir ju så.

ska lägga mig o kolla på Shrek 2 nu!  för på fredag blir det bio ---- "shrek 3" med gänget :)



                                                                             GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS!

Det var sista helgen i Augusti.

I lördags efter jobbet åkte jag o tina till Tumba men suck allla affärer var stängda så arga som vi var gick vi upp yill "La rosa" där Marie jobbar. Beställde varsin kyckling sallad, mums!. Satt där ett tag. myyss.
Jäkla fylletrattar! kom en idiot o var jobbbig helatin :/ så äcklig! blääää!
 Åkte sedan hem.

Vid 8 var jag nere hos Tina och sen begav vi oss till rönninge, ANTE tog bussen med oss  :D åh så längesen det var! skoj skoj!
Mötte Erik på vägen sen var det bara upp till Jocke.  VILKET HUS!!! jössös! inte illa!:P  Var så skul att träffa dom man inte sett på aslänge!  Johan,ante,Tall,Lars,erik,Jocke, jesper och angie
Tina fick jätte ont i huvudet och jag blev jätte trött så det slutade med att jag fick skjutss hem av Chippen som hade ett bagage med hans kusin och Ronnie :D  , Tina åkte med Angie och hennes max. var jätte kul att träffa chippen också :))
Rolig kväll iaf!

Igår söndag jobbade jag. hahahaha alltså madde så jäkla skön! det är kul att jobba när man har kul! :D hehe.
så kvällen gick faktiskt rätt så snabbt så var plötsligt hemma :P Pappa och mamma hade kommit hem från småland och dom hade fixat vardagsrummet med de nya möblerna! gu så fint det blev!! så sköna soffor! :D nice nice. 
 


Idag börjar jag kl 1. hatar att börja den tiden...nåja.

På lördag fyller Jennie år! :D:D  och på söndag fyller jag och jocke år!  :D:D:D

svek

Jobbade kväll idag så slutade kl 21. Fy känner mig helt slut,trött o sliten :/  cyklade hem också! duktiga jag :P
Var meningen att jag skulle träffa Erik och Jesper men näääe jag orkade verkligen inte, ska upp halv 6 imorn så nä! jag svek dom. sorry :P Tina den jäklen skulle på bio men det var bara ett kanske och nu när man ringer henne så svarar hon inte så humm hon är väl på bio dårå...
hoppas dom inte sviker mig imorn! :O  men jag kansk egör det igen om jag ska med Linda o jennie o gänget ut imorn kväll. nåja fårse..:)
Så nu ska jag snart sova....kikar lite på mtv nu medans jag skriver så ursäkta om jag skulle råka skriva konstigt :P Det är komikern Magnus Betner som babblar (på mtv alltså) :D haha han är skoj faktiskt!

Per tjatar om att se en film men nej! jag orkar inte!

God natt!......eller snart iaf!  linda var inne på msn! :D ihh

HEJ!


...


And youll be in my heart
Yes, youll be in my heart
From this day on
Now and forever more
Youll be in my heart
No matter what they say
Youll be here in my heart
Always

GRÖNA LUND!

16 st var vi som drog iväg till Grönan igår :) Jag, Linda, Andreas, Jimmy, Emelie, Jennie, Tim, Jimmy, Danne, Gepe, Söder, Ronnie, Johan, Rosie, Nattis och Rosies syrra. Det var jätte skoj!

Först var det direkt mot den nya karusellen Kvasten.  omg! den var faktiskt äcklig, känndes inte som att man satt fast spänd :S scary! men helt ok ändå. 
Jag och Ronnie åkte berg och dal banan för första gången. hahaha jag var såå rädd :P Ronnie också det var han! ;) men vi satte oss i en vagn bakom nattis och...hum vare rosie? nåja...
Så kul de va!!! så direkt efter åkte jag och Ansi (stavning?) igen :)) skoj skoj! pop expressen var ju kvällens åk för henne o mig! haha åkte den mest! :D
JAG ÅKTE FRITT FALL!!! JAG!!!!! herre jössös vad läskigt det var!!! Gepe lyfte mig från kvasten upp till kön till fritt fall och där var jimmy och söder."Maria nu ska vi åka fritt fall" gaaaaah! dom peppade mig och jag åkte! trodde jag skulle dö! var som ett nerv vrak när vi stod och väntade på vår tur. var nästan som att jag skulle brista ut i gråt! haha skojar inte! och jössös vad jag darrade efter åket! haha :S :P muppig jag är.
Är så stolt över mig själv!! :D  dom andra var de också :) hihihh.

Vann något? ehhh det gjorde man väl...nåt iaf, men inte sånna där stora saker som annat folk gjorde! åh! men men dom har väl tur.  Lite gosedjur fick man hem iaf! :)
Jätte kul kväll! tycker om er såååååå!! <3  bilderna väntar jag på för att se! sen läggs några upp!


Jag var DÄR UPPE!! :O

idag har jag ont överallt! haha jätte skumt! ryggen är värst, helt ömm....så det har blivit en segar dag, men lyft soffor har man gjort, nästa helg får vi de nya sofforna :D weey!

nu ska jag göra mig i ordning för att sedan sova!
06:45 på jobbet imorn! pigg o glad!  blää:P   tar nog cyklen :)   Natti natti


HELG

..som startar med bio OCH att jag är ledig hela helgen! :) 
jag,Jimmy, Emelie,Jimmy och Hajas (eller okej ANDREAS måste lära mig det, men är hajas i mina ögon ändå :P haha) ska kolla på "Rush Hour 3". Jag tycker den verkar bra de andra också utom Emelie :P hehe hon har inte ens sett dom andra filmerna haha :P   Linda ville inte följa med för att hon HATAR dom filmerna.
såå jaaa får hoppas på att den är bra nu då :)  dom är så jäkla roliga så det är den säkert!

Jobbigast blir om jag kommer hosta och få hostattacker! fy! :( alla kommer typ vilja döda mig eftersom jag stör men som José sa på jobbbet, "det är bara att hålla igen Maria, räkna till 10.."  haha aa joo det är ju lätt, kvävs jö! haha :/  äsch det ska nog gå annars får jag väl gå ut varje gång ^^


Imorn blir det Grönan! :D  woho!

Nu tänkte jag ta o göra lite honungsvatten.  Behövs!!   

Sms mellan mig och linda.

M - Dricker massa honungsvatten
L - Vad är det för vatten egentligen? haha.
M- hehe va? vet du inte vad det är?
L - Nej, eller är de typ bubbel vatten?
M - hahha alltså som kokande vatten med honong i ^^^
L - Jahaa du menar varmt vatten med honung. I see ;)

hahahhaha men duuh!  
gulliga Linda! :)

*Poff*


:)

Pers rum blev asfint! tack vare mig! *host*  älskar att möblera :D :D  nu är det bara träningsgrejjen som fattas! som kommer imorn visst...

När vi höll på med rummet så ringde min mobil och det var min TINA som ringde! hon hade kommit hem!! :D
"Ät pizzzzza med miiig" hahha hon har längtat efter de! haha så söt :P
men jag var inte sugen på de! så det blev sallad för mig :)
Var sååååå kul att träffa henne igen :)  och hon hade såååå mkt att berätta!  ;) det var verkligen kul att höra allt också.  Hon hade köpt 2 presentar till mig, ett silver armband där det stod mary på arabiska och ett guldhalsband. Jätte fint vare :) tack tack tack!

Pratade precis med Jimmy och Jimmy.Ö. dom var påväg till Jimmys mamma sen skulle dom på någon motorcykel grej men jag orkade inte följa med.  På lördag blir det Grönan :D:D ska bli askul! hela gänget ska med! weeey var ett tag sen alla var samlade. Man måste ju verkligen försöka åka allt! jag vill så gärna åka!! :)  ska minsann tvinga mig själv! 
Nu sitter jag här o skriver, sms:ar med linda och dricker honungsvatten ^^ jäkla hosta. Linda är fortfarnade sjuk... :(  varför ska man vara sjuk för! man sk ainte behöva vara det på sommaren..eller aa okej sommar? :p haha.

humm nått på tv ikväll?.....

orkar inte hosta mer!

åh det är sååå jobbigt, halsen och huvudet sprängs snart känns det som :(  haha sant :P :S vet inte hur många gånger jag vaknade i natt....
Drack mkt honungsvatten på jobbet igår och nu dricker jag igen. hjälper det verkligen som många säger? VERKAR INTE SOM DET FÖR MIG IAF!!! :@   vill inte hosta! pain! pain! pain!
skönt att man är ledig idag iaf. vila lite, men sen är det jobba ändå. måste.

Per är så jäkla seg, skulle vakna ganska tidigt och fortsätta att fixa hans rum innan hans tränningsgrej kommer. Men åh han vaknade typ nyss och nu har inte jag lust att slösa hela min lediga dag bara för att hans rum ska bli snyggt! ta mitt istället haha nee men suck...
Måste skriva mitt schema också ska vara inlämnat hos Nina typ imorn! :O gaaaah! det är så svårt o veta hur man vill jobba. Ska iaf vara att man jobbar 3 kvällar och 2 mornar, eller tvärtom i veckan...sen 2 - 3 helger eller hur sjutton det var. Nåja det löser sig...
hehe på tal om Nina så ringde hon mig precis mitt i allt bloggande :p hon är så söt.  ville att jag skulle komma in lite senare imorn istället för att börja 07. Så börjar halv 9 istället till 21 ^^  rätt skönt att slippa gå upp med tuppen.

nää nu ropar Per att jag ska komma o hjälpa honom att flytta soffan!


Tomt..


 

Under the stars


sjuk :(

noooo! vill inte vara!   har ont i halsen,hostar och har ont i huvudet :( så illa...
alla blir sjuka nu typ...linda och jimmy är också de..:/

oså ska man jobba hela helgen ^^ men det får man ju se om man kan....
Vädret gör ju det hela inte roligare blääääää.


JUSTE IGÅR SKREV JAG PÅ AVTALET för min fasta anställning :D:D weeey! :))


Kul för Tina! :D visste att du skulle få det kul :) ska bli kul o höra allt sen ;) 5 dagar kvar.

Blir en segar dag idag...ska bara ligga i sängen tror jag.  fy så skönt!!!

    host! host! ajj !   hej!

svälter!

måste bara säga att jag är SÅÅÅÅÅÅ hungrig! är sugen på nån sallad ^^ 
Helst ska det vara massa gurka i! åh gu så gott!
Humm...finns det gurksallad bara?  :P

nåja.....kycklingsallad får det väl bli eller så.. :)  YUMMIE!

nej nu måste jag gör mig i ordning!



PUSSS HEJ!!

Alla är hemma igen!!!...

utom Tina dårå!
Men igår kom iaf jimmy o alla andra hem! :) fyyy vill också vara sådär brun! gaaaah!
kul o ses igen :) jag fick ljus av jimmy!  jag som äääälskar ljus! jätte fint! luktar gott också.
Måste träffa tjejerna också! :D  var så längesen!

Kul på jobbet idag! jag fick ett skratt anfall och allt var Nimas fel! haha alltså hon är bara föööör mkt ;) hahha.
Så tråkigt att jag snart om några veckor ska lämna 4:an :( ååh vill inte... men nu ska jag få fast iaf på 5:an..
Känns jätte bra ändå!

Blir kanske bio ikväll! :D antingen "Disturbia" eller "Evan - Den allsmäktige"
     
Dom som känner mig vet nog vilken jag vill se...hihih!
Annars blir det bara myskväll hemma! börjar 06:45 imorn så...

hoppas allt löser sig!  jag saknar kajsa också! :(

"kul i jul.."    haha roligt ;P

Lång ledig.

Nu har man varit "Lång ledig". Fredag-söndag  och imorn börjas det igen, men ska bli skönt. Är man ledig fööör länge så blir man seg.
I fredags var jag hos Linda, drack lite vin oså. Sen kom Max och Nicklas som hade med sig Löwa och Tobbe. :)
Det var jätte skoj faktiskt, vi gjorde inget speciellt bara satt o pratade om typ ingenting hehe. kul!.
Sen var vi typ tvugna att lämna lägenheten eftersom grannarna inte skulle börja klaga, man vet ju aldrig. så vi gick ut och då mötte vi en massa folk! :)  ronnie, David Noren, alle o nille mfl.  såå kul att se dom! var längesen!
känndes som förr som linda beskrev de i sin blog ;P 
Jag blev jätte seg osg de andra också var mest linda som var PÅ haha, vi gick upp till salem o lämnade av mig sedan gick de andra utom Tobbe till Max o kolla film, tror de var "Hundtricket" dom såg :) den är bra.
Jag sommnade som en stock.

Igår städade jag som en tok, möblerade om lite smått också. Vill göra så mkt med mitt rum men fan har ju ingen plats att göra något eftersom det är så litet! åh vill flytta! (på tal om ingeting höhö)
På kvällen var det hur kul som helst. Var på "Södermalm- Ett ställe"  för första gången med några jobbarkompisar. haha och grannen också. "Jag bah: öhh och jag kommer inte komma in"  det var 23.  men joorå :) såå skoj!  var verkligen ett jätte bra ställe. bra musik och trevligt folk :) så dit måste man gå igen....!


...och jaa idag är det söndag usch en hemsk söndag  vill bara gå under jorden :/   varför,suck.....
ska ringa linda sen och prata ut, måste få berätta.
sen är det sura och griniga personer omkring mig och det orkar jag inte med! måste få ett slut..:/  bara få smågrejjer..blir såå irriterad. :(

Blev glad iaf att jag fick sms av Tina :)  hon skulle sola och bada en massa åt mig, wohoo för mig :P


Nu ska jag och brorsan äta! Pizza till honom och Kyckling sallad till mig! åh yummie! för jag är hungrig!

Vad kommer hända nu..?


Vink vink!..

...till Tina som åkte till Tunisien idag med sin familj.  Gu såå skönt hon har det nu! kan bara tänka mig de!
hoppas hon hade det bra på flyget haahah! hon är så flygrädd.  Men det gick säkert bra :)
Glöm inte kortet Tiiiinaaa!!!! hehe.

Ses om 2 veckor darling!


Nu ska jag snart sova! Jobb imorn! sen är man "lång ledig" :P fredag,lördag och söndag :) yey! Mamma kommer hem imorn med :)  typ ÄNTLIGEN! nu slipper man ha hela ansvaret när det gäller hushållet hehe. Jag har faktiskt varit duktig om man ska säga det själv ;P.

Alltså jag är inte trött nånstans! åh hatar när det är så! :S

Nåja...får väl ta o göra mig iordning. Natti Natti!

   Saknar min kajsa jätte mkt, så tomt....


RSS 2.0