Insomnings tablett is the shitt?

ABSOLUT ska jag tala om! :) har haft såå svårt att somna nu i flera månader vilket jag nu har fått nog av. Fick mammas insomnings tabletter och prövade en igår kväll, OH MY! LOVELY :)  vaknade inte en enda gång inte ens av att fredrik snarkade (haha) minns bara att jag tog tabletten och...aaa...somnade :) SKÖNT!
får inte bli en vana bara.....farligt. Några arbetskamrater på jobbet tipsade om lite teer oså men hum jag vet inte....får kolla upp de.

Utvilad imorse, men vaknade av att jag fortfarande hade ont i halsen...och det har blivit värre. Började iaf att städa,rensa och hämta grejer hos mam o papp. Blev ingen träff med Carro och ida :( men det blir kanske av imorn annars träffas vi i helgen :)
 Ska dricka lite te strax...och kolla på "Rum för en stjärna"


haahhaha hittade den här bilden..typ fredrik och jag. haha...


...och nu hoppas jag att jag får sova såhät gött! ;)


Dom här fina ramarna köpte jag i skärholme...

100media_imag130 (MMS)

Dom här fina ramarna köpte jag i skärholmen,ska byta ut dom mot de tråkiga svarta eftersom Jag ska ha svart,vit och silver i vardagsrummet. Kommer bli fint:) nu har jag och jennie borjat in fredag efter jobbet också:) härlans! :) ska ner till pappsen snart och hämta en byrå som ska stå i förrådet med saker. Sen blir det lite mer städning. Carro och ida Kanske tittar förbi sen <3


Skönt! Räkningarna betalda! Good night peo...

Skönt! Räkningarna betalda! Good night people!


I väntan på att wallander ska börja igen s...

100media_imag130 (MMS)

I väntan på att wallander ska börja igen så tände jag lite ljus för Ester som dog igår. Känns tomt.....Vila i frid<3


Oh har inte bloggat sen i torsdags. Dåligt...

Oh har inte bloggat sen i torsdags. Dåligt maria... lite har väl hänt..roliga saker och dåliga saker... igår var det iaf 30 års fest för camilo:) det var riktigt skoj faktiskt,och jag som nästan inte följde med. God mat,trevligt folk och mkt daaaaaans :) baila! baila! :) just nu jobbar jag,slutar kl 21.


Den här söta köpte Jag till tuva:) vi ska ...

100media_imag127 (MMS)

Den här söta köpte Jag till tuva:) vi ska strax åka hem, laga mat och softa:) har varit en bra dag idag!


Är i skäris med challe o tuva:)

Är i skäris med challe o tuva:)


Varm chocklad framför tv:en efter ett lång...

100media_imag127 (MMS)

Varm chocklad framför tv:en efter ett långt bad efter jobbet :) ledig i 2 dagar nu hihi. Kollar på debatten på 4an. Heiiiipa!


Dax att gå hem och njuta av 2 dagars ledig...

Dax att gå hem och njuta av 2 dagars ledighet:) yey.


Denna sak glömde jag visa igår,ljusstaken ...

100media_imag127 (MMS)

Denna sak glömde jag visa igår,ljusstaken fick jag av mamma o pappa. Och ljusen köpte Jag igår:) står nu i sovrummet. Nu blir det kaffe hos tina sedan Jobb:)


Snart är det dax att gå till jobbet. Är ho...

Snart är det dax att gå till jobbet. Är hos challe har druckit kaffe och gosat med tuva:) Lovely! Nu är seja här med sin söta trias,hade med sig en Afropower Dance skiva sin vi tittar på,haha. Galet men kul!


Den här fina köpte jag på rea :) yey! Koll...

100media_imag126 (MMS)

Den här fina köpte jag på rea :) yey! Kollat på den länge! Nu fattas bara en stor som står på golvet:) Det gick iaf bra att handla massa,så nu är kylen full hehe. Idag har det inte blivit någon träning :( var så trött när vi kom hem så käkade snabbt o sedan kollade vi på HITTA NEMO :) love it. Nu är det top model....trist med reklam.blä. Bra dag på jobbet också fast Jag var trött som ett as efter att knappt ha sovit något inatt.... sömnpiller är Kanske ett måste?


På väg till Ica maxi för att handla lite s...

På väg till Ica maxi för att handla lite så att kylskåpet inte ser såå tomt ut.....hehe.


Ville ju skriva också att jag vill ha en s...

Ville ju skriva också att jag vill ha en sån där maskin ;)


Jag gör potatisgratäng hos mam o papp. Mums!

100media_imag125 (MMS)

Jag gör potatisgratäng hos mam o papp. Mums!


Lördagsmys blev det hemma hos rask,Norman ...

Lördagsmys blev det hemma hos rask,Norman och tuva:) köpte lite onytigheter och hyrde filmen SALT,Hum Vad ska man säga....spännande och bra men lite rörig. Trist slut man ville veta mer... men helt ok. Nu ska man försöka sova, är inte ens trött. Kollar på jackass 2 haha helt störda. Imorn blir det träning på morgonen och vid kl 2 middag hos mamma o pappa. Natti Natti!


Kaffe blev det hos mamma innan vi satte ig...

100media_imag124 (MMS)

Kaffe blev det hos mamma innan vi satte igång med att packa lite grejer inför deras flytt. Nu äter vi middag,jag lax och älskling köttbullar o makaroner. Igår var det en trevlig kväll:) Tove du är galen haha:) tack för en rolig kväll. Hoppas Charlotte,tuva och tomie Kommer snart:) det blir lite lördags mys typ:)


Stan blev det men ingen lyckad runda preci...

Stan blev det men ingen lyckad runda precis...dockhus projektet känns ju sådär, för att göra en lång historia kort: de möblerna Jag måste köpa är fett dyra....:( och inte det jag verkligen ville ha.... så vi får se Vad som händer med det projektet. Det var en mysig vistelse i stan ändå med hjärtat:). Imorn blir det upp tidigt o träna sen Jobb kl 2.


Mumma!:)

100media_imag123 (MMS)

Mumma!:)


God morgon:) känner mig ganska pigg efter ...

God morgon:) känner mig ganska pigg efter att ha vaknat ett par gånger... idag slutar jag och älskling 3, tänkt att vi ska till stan men Humm... får se:)


Efter att ha typ sovit 14 timmar igår så ä...

Efter att ha typ sovit 14 timmar igår så är det inte konstigt att man ligger här och inte kan somna.....suck... har till och med lyssnat på 1 timmas ljudbok och Inget hände (den var förresten väldigt bra) fredrik snarkar så nu ligger jag i vardagsrummet, 2 1/2 man haha. Hum finns det sån där sleep knapp på tv:en som nan kan ställa in ifall man somnar.....? Hum....


Denna underbara sak kom igår när man låg s...

100media_imag123 (MMS)

Denna underbara sak kom igår när man låg som ett dött lik i soffan efter jobbet. Nice:):):):) folk tror att jag inte Kommer köra! "Du Kommer hänga tvätt på den sen.." "den Kommer bara stå sen,trötta på den.." MEN NEJ! Ska minsann visa er.....


Ikväll med dessa två brudar Yeah! :):):):)

100media_imag120 (MMS)

Ikväll med dessa två brudar Yeah! :):):):)


Ett glas vin och sedan en trip till s-tälj...

100media_imag119 (MMS)

Ett glas vin och sedan en trip till s-tälje med sassa och challe :) trevlans!


Här är hela dockhuset:) med de vita golven...

100media_imag118 (MMS)

Här är hela dockhuset:) med de vita golven,skrev fel i förra inlägget. Finns så mkt att köpa till....mini saker,urgulliga saker:) detta ska bli kul!


Lediga dag:):):) jätte skönt! Började med ...

100media_imag118 (MMS)

Lediga dag:):):) jätte skönt! Började med mitt projekt! Att göra om mitt gammla dockhus,Åh jätte kul! Började med att måla några golv i vitt:) som bilden visar. Bilden visar bara en våning. Det blev en hemma kväll ändå,rätt så skönt faktiskt...blir nog bio imorn:)


God morgon! Inatt har jag sovit jätte bra!...

God morgon! Inatt har jag sovit jätte bra! Igår natt med...Kanske ska utesluta att skaffa sömntabletter,Humm. Nu blir det lite frukost och sedan promenad och Jobb vid halv 2 suck.


Sist jag skrev var vi o köpte soffbord:) b...

100media_imag118 (MMS)

Sist jag skrev var vi o köpte soffbord:) blev super bra! Är jätte nöjd:) ska lägga upp bild sen. Helgen var Jobb och lite fest,var trevligt och nu är jobbet igång igen......en begravning väntar iaf,fy. får se Vad veckan bjuder på mer.... Ikväll blev det premiär för the i kaffemaskinen:) mumma!


Dagen började med att man försov sig.........

Dagen började med att man försov sig......mindre kul. Men dagen var mkt bra ändå,tack Emelie:) nu är man på väg till Ikea för att köpa soffbord :) yey!


Då var denna onsdagen över och jag bloggar...

Då var denna onsdagen över och jag bloggar:) hehe. Efter jobbet blev det att gå till Nino för att gratta och fika med adde:) trevligt. Blev bara hem och vända nästan för att gå till centrum för att äta Thaimat med släkten:) mkt trevligt och kul!. Nu slappar man framför tv:en men ska snart sova:)


Jaha dax att försöka blogga igen såhär på ...

100media_imag108 (MMS)

Jaha dax att försöka blogga igen såhär på det nya året...haha går ju sådär.... Vad ska man göra när man är en upptagen kvinna ;) skönt att sluta 2 idag:) Bjuder på en bild från nyår! Gott nytt år!


RSS 2.0