Lördag!

och jag är ledig! :) åh så skönt! har längtat efter detta hehe.
Nu har Per precis varit "duktig" o diskat, jag har dammsugit och snart ska jag börja med maten tills vår kära mamma kommer hem igen. Kanske hinner slänga in en tvätt till också.
Pratade med tina för en stund sen också, hon är i full gång med det sista som ska till hennes lägenhet, idag blir vi grannar :D ska förbi en stund innna vi ska dit ikväll, så att vi får någonstans att sitta haha. 

Igår efter jobbet gick vi då hem till Tina o kollade på let's dance, Tomas och Synne gjorde oss sällskap eller vi gjorde dom sällskap ska man väl säga. hhehe det var skoj och rätt danspar vann! hejja Mat Tina! sedan fastnade vi på en serie i två delar på 2an....liksom hur bra serier eller filmer finns det på 2an? men faktskt så var den bra! spännande! hemsk! man blev så arg när man vet att sånt förekommer överallt! minns inte vad den hette men del 2 kommer ikväll och den måste vi se! om tina nu kopplar in tv:en :P hehe. fårse...
Sen mitt i natten (ungefär) gick jag och Fredrik hem hit till mig, så mys bara låg o pratade. jag var hur pigg som helst. tycker om dig såååå <3

image295

Nu ska jag ta o skala lite potatis :)

hoho!

Ikväll efter jobbet ska jag o tina hem till henne o kolla lett's dance finalen ;) haha nördar :P haha.
Sen ska vi bara ta det lugnt inför imorn :) då ska vi hem till hennes lägenhet o ha lite "party" ska bli skoj.


Nu har Emelie iaf beställt kläderna från victoria secret :D efter många om och men haha :P

måste tillbaka nu jobb väntar :P


jobb jobb jobb..

jag är såå trött! vill hem! Antingen ska jag, Tina och Sassa gå hem eller så ska vi åka bil.hehe hmm jag o tina känner oss inte på topp för att gå hem så fårse :P  aja det är ändå 2 timmar kvar att bestämma sig..

imorn är jag och älskling lediga båda två :) mys!


nej nu måste jag fortsätta.....

Flyttning = värk!

Aj aj aj mina armar och axlar! igår hjälpte jag Tina att flytta lite grejer. Bar soffdelarna i stan i världens svängigaste trappa haha. Men ner kom vi och vi bar in soffan i tinas lähenhet här hemma :P:) Lyfte en massa delar till en stor hylla...vissa var verkligen tunga, Tur att Tomas var med annars hade det inte gått hehe. halt var dte för den delen också var tvugna att vara extra försiktiga. Nu har Tina bara en massa lådor och kassar som står överallt hemma hos dom.
Nåja ehmm jaa man kan ju säga att jag har värk i armarna och axlarna! haha Det har nog Tina med idag vi gnällde redan igår så :P

Åhh är så glad! fick VG på mitt uppdrag 2 :D :D hur bra som helst!


Måste göra mig iordning nu, börjar jobba kl 1...

24 mars

Jahapp måndagen den 24 Mars. Började med att jag fick gå till jobbet i snöstorm! fy! var hemskt det var, snö i ansiktet helatin usch! var som en snögubbe när jag kom fram.
Gick jätte bra på jobbet ikväll, lite jobbigt med det som hände efter middagen men men....börjar bli van.
Tina fyller ju år idag :) grattis grattis till dig! (hittade ingen ny bild så det fick bli denna från studenten) hehe. Annars har det väl inte varit något speciellt idag men imorn är det iaf löning gaaaah :D :D :D

Igår när jag hade skickat in mitt andra uppdrag i medicinsk grundkurs så kändes det faktiskt bra, men är ändå orolig att jag ska få dåligt.. åh.. :/ aja får se...
Imorn börjar både jag och Fredrik 06:45 så vi ska snart hoppa isäng, iaf jag känner mig jätte trött.
Kollar på "Hundra höjdare" haha så roligt! vart hittar dom allt folk egentligen? haha. skumma...

skvaller! påskdagen.

Idag har jag inte gjort så mkt, pluggat lite och sedan åkte jag till tumba där jag träffade Emelie. Vi hade tänkt att gå en lång promenad men det var jätte kallt! så vi bestämde oss för att gå hem till henne o dricka lite te och bara skvallra :). Räckte faktiskt med en promenad från tumba centrum till Tuna :P hehe. När vi kom fram och in i värmen låg Andreas i soffan, kul o se honom :)
Teet (?) var jätte gott! måste fråga vad det hette..mums. När man inte träffas på länge finns dte så mkt att prata om och det blev mkt skvaller, haha Emelie. Jag blev förvånad av massa saker ^^  men men kul att veta iaf! mohahaha. Ut i det kalla igen traskade vi till Tumba centrum där vi skilldes åt...denna gång känndes det ännu kallare!  uuääh. Jäkla buss som inte gick förrän 15 min så där tod jag o frös :/ men kom hem i värmen sen! var ju tur de.

Happ imorn vad det jobb dax igen...börjar kl 13, humm tror jag jobbar med Päivi :) skoj skoj. vad mer händer imorn..? joo Tina darling fyller år :) måste slå in hennes present!! men vi bestämde att hon ska få den på tisdag istället! :)

strax skickar jag in uppdrag 2! gaaah!

Plugg! påskafton.

Nu har jag varit jätte duktig! pluggat en massa sen jag kom hem från jobbet :) duktiga jag!
det är såå kul! jag bara läser o läser! så spännande. Läste om Afasi, det är då en skada på språkcentrum i hjärnan. Personen som har detta har svårt att förstå när andra pratar och förklarar saker. Orden kan för det mesta inte betyda någonting alls för den sjuka personen efterom han/hon inte kan förstå.
Ett ja blir oftast nej och tvärt om.
så hemskt....har en på jobbet som har de så det är intressant att läsa om detta...

Nu nu ska jag ta en låååång paus! får göra de två sista imorn. ska se vad mina älsklingar gör!



hoppas de andra har kul hos Johan :)  jag får väl storma honom själv sen ;) hahah!

Långfredag.

Igår beställde jag och Emelie lite grejer från Victoric secret. Finns massor med fina grejer, jag vill ha allt emelie med :P Men det kan vi ju inte...
Självklart valde vi likadan klänning, en jätte fin strandklänning och sedan valde jag en annan klänning/linne i brunt. Jätte fin!
image290 image291

Idag ska jag jobba, börjar kl 2 men ska kanske gå tidigare eftersom Robin ringde för en stund sen o frågade om jag kunde komma tidigare. Bläää har ingen lust at jobba....inte imorn heller. Och nu när jag fick reda på de (om det nu stämmer) så vill jag verkligen inte jobba. kanske dax att ringa Nina? Fredrik är ledig och jag var de igår åhh alltid ska vi jobba om varandra :(  Men nästa helg är vi båda lediga :)

Snart fyller Tina år också och snart blir vi grannar :) hur bra som helst! Hoppas hon gillar det jag har köpt till henne.


Glad påsk!

Skärtorsdagen.

Då har påsken börjat och jag är ledig :) fy så skönt! var så trött i huvudet igår efter att ha bötjat 06:45, haft den där döden kursen men som sedan avslutade helt underbart med massage! mmmm. Päivi var duktig bahaha. Under kursen fick vi lite time out då vi gick upp o tackade av vår sjukgymnast Jenny som slutar idag..trist att hon också försvinner :(  men men den nya verkar helt okej.  sen åkte jag iväg med mamma o handlade. så vet inte bär jag var hemma siktigt...nåja.

Mamma åkte iväg till småland för en stund sen hoppas hon kör försiktigt, för att snön ska ju inte försvinna än  :/ suck...vill ha vår!!
såå humm vad händer idag? efter jag skrivit klart detta inlägg så ska jag iaf äta ite frukost :P sen ska jag sätta mig o plugga :) ska snart skicka in det andra uppdraget gaaah, så måste bli klart . Hoppas jag får lika bra som på de första!


 
image289

5 månader.

Jaa idag har vi varit tillsammans i 5 månader :) har gått så snabbt tycker jag.
känner mig så glad! DU gör mig så glad. Allt känns bra!
Hur mysigt som helst har vi tillsammans! <3 <3 <3



Guitar hero!

åhhh så skojigt det är!! så kul att spela! känner sig som värsta rockstar ;) bahahah!
Spelade det med Fredrik idag, visade hur man skulle göra om man säger så! ;) han var duktig för att pröva första gången.   Gullplutt!
                                                                       
                                                          
  
Där satt vi o spelade och helt plötsligt var det vitt ute! herre jössös! vadå vinter nu? åhh :/  jag som trodde att våren var här nu! när man hade på sig sin vår jacka oallt igår! men nej....
Trist!
Hoppas det inte är oväder imorn bitti när jag ska gå o jobba...



Yes om ungefär 30 min börjar "2½ men"  :D:D   ÄLSKAR!

Tänker på dig tina hoppas allt går bra... :/

Läckert!

Har suttit och kollat på sidan asos.com. Finns sååå sjukt fina/coola kläder där. Så jag har suttit o drömt mig bort i sommaren och allt haha. Jätte fina klänningar, kjolar, t-shirts, tröjor mm.
Allt fint kan jag ju inte lägga upp så får bli några stycken :)

      
Vill ha!


jahapp Imorn är jag ledig! woho! skönt efter en seg jobbande helg. Får se vad det ska hittas på...Per vill att jag ska följa med o gymma men om Fredrik kommer hit ikväll eller sen imorn så blir det säkert inte av :P bahaha. Får se! måste komma igång!

Nää nu är jag för trött för att sitta här!

Grattis Charlotte!

Jaa då var det äntligen över! skönt! bara att vänta tills det är maj, då hela grejen är över. Den bästa låten av dom som tävlade vann! bra bra. grattis till dig!
image274


Fredrik kom precis hit :) mys. vi ska bara ta det lugnt. han måste sova snart så :P moahaha börjar tidigt imorn. Själv börjar jag 2 ;) yes! Idag gick det bra på jobbet iaf, lite tjafs oså i början men allt gick toppen.

Nu ska vi se nån film!  om han nu inte vill tillbringa reten av kvällen/natten med Kitty haha. *tittar efter* jaaa tydligen....         strunta i mig bara gör de! elakt!
haha.

Blä!

usch idag på jobbet har det varit jobbigt...
alla har varit så gnälliga och jag har inte haft något tålamod alls! och det gör ju inte saken bättre. Men det är ju bara att le och låtssas som om all är TOPPEN!  ^^
Kvällen gick ju bra iaf så det var väl bra... men känns som om allt bara förändras, inget är som förut...ingen har lust med någonting längre, folk har tappat det där lilla extra och det är sååå synd...

Ska bli så skönt att vara ledig imorn, sen är det en jobbande helg framför mig...kväll på lördag och söndag.
Imorn kväll ska iaf jag och Fredrik till katta som fyller år :) ska bli skoj. sen får vi se vad som händer, älsklingen ska jobba morgon sen på lördag så han måste hem o sova hihihi :P
Just nu är han och några andra påväg till Bromma, de ska hälsa på en kompis som har en restuarang (hatar att skriva detta ord). Jag orkade inte följa med såhär efter jobbet och sen är jag inte hemma imorn och inte på hela helgen knappt så är skönt att vara hemma  istället. Hoppas dom inte tycker jag är allt för tråkig...




åhh juste!någon på jobbet (tror de va Tuula) hittade en Tussilago :)  vårtecken eller vad! yey! detta skulle jag då ha skrivit om igår men det blev ju inget bloggande alls....jag är tankspridd :P 


Resultatet.

Marina som jag då klippte mig var så bra! Nattis,tack :)
Jag är jätte nöjd med min klippning, lite förändring blev det iaf :) känns skönt. Blev dock ingen färgning eller slingor. Blir kanske senare i nästa vecka.  
Jobbigt med min utväxt men det har mest smält in i hela håret nu efter klippningen men lite irriterande är det.
Fixar sig sen!

give me a pose! ;)

  



Fyy jag är helt slut nu! har busat med Fredrik eller haha det är jag som har varit i farten:/  blev helt flummig när han kom efter jobbet...stackaren måste vara trött på mig nu. förlåt älskling!  men lite kul var det iaf? ;)
Har skrattat så jag har ont i magen och i käken :P faktiskt sant! tårögd är jag också! haha. du gör mig så glad! men nu är du hemma hos dig :(

Imorn börjar jag 7! måste pysa till sängs nu!   So long!

Makeover?

Ja idag var det dax!  om ungefär en timme ska jag sitta i heta stolen! haha näärå  men i klippstolen :P  vad kallar man de? :P  iaf....jössös! hur ska jag klippa mig!  vill göra något helt craxy egentligen men....ehhh blir nog inte så. men något förändrad ska jag bli :)
snällaste stefan hämtar mig vid halv 10, så skönt att slippa stressa till bussen och att ÅKA buss.

tyvärr har jag ingen riktig före/efter bild. men ni som sett mig på senaste tiden vet :P eller kolla profil bilden. Bild läggs upp senare om det nu blir bra.


nu ska jag göra  mig i ordning.

Uppdrag 1 rättat!

 jag är så glad!   Idag hade min webblärare rättat klart mitt första uppdrag i Medicinsk grundkurs. Vågade först inte öppna o se vad jag fick...men vadå tänkte jag, är nöjd med vad jag får bara inte IG.    Jag fick iaf VG! åh :D:D 
känner mig duktig! happy happy, börjar bra.
Nu är det bara att sätta igång med uppdrag 2! :)



idag har jag tandläkare kl 14:30 sen börjar jag jobba kl 16:00 till 21? tror jag det var. skön dag! kvällen kommer gå snabbt.

Nu ska jag o kitty äta!

Rensning!

åhhhhh jag som ska gå till jobbet om en halvtimme oså regnar det! bläääää! nåja bara att ta med paraplyt.

Sen jag vaknade har vi fixat förrådet (är ännu inte klart)  helt sjukt vad mkt grejjer det finns! mina gammla leksaker och skolböcker. varför har man sparat skolböcker? haha. En hel stor svart påse med gosedjur! åhh minnen!
vart ska man göra av allt?.   Vi har kastat en del onödiga saker och det blev mkt bättre plats i förrådet.
Hittade till och med min låda med alla barbie dockor! åh åh! älskade dom!  "Maria detta ska du ha till dina barn" sa mammsen, hehe så söt. Det ska jag minsann ha. :P   kul att man hittar gammla saker när man rensar något.

Ne nu måste jag göra  mig i ordning!


Mys och kvällspromenad.

Lördag kväll och det blev en lugn sådan. Jag och mamma besämde oss för att laga mat och sen bara ta det lugnt farmför tv:en Kolla på melodifestivalen. Det blev wok och kyckling :) mums! det blev riktigt gott faktiskt! jag gjorde en god kall sås till också. mmmm.
Melodifestivalen började och bästa var ju att inte carola kom vidare! hahah där fick du! Nordman var inte så bra han heller men helst han än Carola. Orkade inte se när de andra skulle sjunga igen (blir sååå tjatigt) så jag kollade på den nya filmen "Alvin and the Chipmunks" och hur gullig var inte den filmen då? åh urgullig! är verkligen en sådan mysig film som man vill se hemma i soffan...inte på bio.

  


Usch jag fryser fortfarande! kom precis in efter nästan 1½ timmes promenad med älsklingen :) mysigt men kallt :P
ska hoppa i säng om ett tag!


Usch imorn är det söndag...eller okej idag är det söndag eftersom klockan är över tolv :P  börjar 2 men innan dess ska vi här hemma rensa lite och fixa förrådet, blev så fullt när Per flyttade hem igen. På tal om flytta så vill jag bara gratta Thommie
och Jimmy.Ö. som båda har skaffat lägenhet och flyttat hemifrån. Kul för er :)  känns som att alla börjar göra de nu...snart är det Tinas tur också :) då blir vi grannar shittfejs!! ;)    skoj skoj!

nä nu drar jag mig tillbaka...  natt natt


Vill ha!

(gårdagens bloggande)

När man är sjuk och ledig så får man faktiskt ta de lugnt. Idag har jag ändå städat lite här hemma sen fredrik gick till jobbet. Kitty börjar håra lite har vi märkt här hemma och det är inte så kul. Är väl dax att börja kamma henne oså, gå ut i sele hehe så gulligt.
Har suttit och tittat på olika inrednings sidor, åh finns så mkt fint som man vill ha! man blir sååå sugen på att flytta!. Kollade på olika saker, från koppar till lampor :P  jätte kul att bara kolla!
Bilden på de första kopparna är från FilippaK, tycker dom är jätte häftiga :) vill ha! de andra minns jag inte. Soffan där är precis en sån som är min drömsoffa! åh älskar sånna soffor som går ut sådär på kanten :D gaah! vill ha!

  

Atjo atjo atjo prosit!!

jag har åkt på en rejäl förkylning! :( så jobbigt!  allt började i tisdags lite smått med några nysningar, NU är det typ helatin. Har ont i huvudet helatiden också. Hatar detta.  Sen så får man höra på jobbet att man ser för taskig ut, haha ehmmm okej tack? :P
Igår fick jag gå hem 1 timme tidigare det var jätte skönt, sov länge. Sen kom Fredrik förbi en stund efter jobbet men jag var hur tråkig som helst. Mådde inge bra alls.
Idag började jag 07:00 hade lite feber men inte stannade jag hemmma, gick till jobbet i vintervädret med Robin som också började 7 idag. Skulle kanske inte gjort de...känns värre :( men men man ställer upp för avdelningen....Någon sjuk = KAOS.

Vaknade för ett tag sen ur en 2 timmars sömn, rätt skönt såhär efter jobbet och speciellt när man mår dåligt.

Skönt att jag är ledig imorn och på lördag :) kommer bli en jätte lugn helg. Emelie pratade om att några skulle ut, det lät skoj men det blir inget sånt för mig. ska vila o mysa inför jobbandet på söndag kväll.

Juste jag ska klippa mig på tisdag! gaaaaaaah! ska bli såå spännande, vill verkligen göra någon cool frisyr ^^ :P
nåja fårse.


Nu ska jag ta mig lite alvedonen...

image267

Lör,Sön,Mån och Idag (Tisdag)

Sist jag skrev alltså i lördags (shitt alltså) så var det utgång. Direkt efter jobbet blev det ett ganska snabbt besök i segersjö sedan gick vi allihop ner till stationen och åkte in till the city :)  det var kul att det var 2 nya ibland oss, framförallt 2 nya för  mig. Jalle och Sabina. Jätte trevliga. Tråkigt nog drog vissa hem redan när vi kom till stationen och vissa inne i stan....EMELIE OCH HAJAS tillexempel! fy :(  saknade Emelie....men men kommer ju fler gånger. jag och ange hade iaf kul i kön medan vi var kissnödiga hahaha, vip-pi  ;) bästa!
Synd att hon skulle dra hem så snabbt men det bev skoj ändå, sabina är hel skön! :) Kul att träffa nästan hela familjen också <3  jätte bra kväll vart de! :)

Söndags var jag ledig, minns inte vad jag gjorde hehe...myste väl med Fredrik? hehe.
Men igår måndag var jag iaf o tränade :) sofie frågade om jag skulle med så självklart, där träffade jag Tina,Tove och Hanna så vi hade det riktig skoj. Efter passet Träffade vi Nattis och Rosie som skulle ha andra passet, verkar jätte bra! sååå skön musik! sååå Nattis..jag är på nästa gång, lätt ;)

Idag (Tisdag) har det varit en Maria och Tina dag :) Började med att vi åkte till Tumba för att bara kolla om dom hande några skor. Började med att vi båda köpte lite kläder (usch på mig!) köpte en jätte söt top och en annan, typ tunika i en turkos färg jätte snygg. Tina köpte en rosa. var tvungen att köpa ett halsband också :/  (Ännu mer usch på mig)
Men iaf SKOR var det!! tänkte vi sen, så första skoaffären vi gick in i blev båda In löööv i ett par adidas skor! Båda ville ha och båda köpte. Åkte sedan hem till Tina där vi bara hämtade Maya och gick upp till Lindas föräldrar o hämtade mina skor. Hemma hos Tina igen åt vi lite mat och sedan blev det plugg.
Ska alldeles strax skriva in det som jag gjorde sen är jag klar med mitt första uppdrag i Medicinsk grundkurs :) härlans!.
image266



Ska ringa o störa Fredik nu mitt i fotbollen mohahahaha! :P sen blir det plugg, apelsiner och One tree hill.

utgång.

Igår kväll var jag och Tina hos betty, hon och 2 andra skulle ut o göra stan osäker men jag och tina stod över. Vi gick hem istället. Var en lugn o skön hemma kväll tills Per och Jonas kom. Vi spelade guitar hero (Stavning)jag gick o la mig medan dom satt o pratade (typ skrek tyckte jag) haha.

ikväll efter jobbet bär det först av till segersjö där jag ska möta upp de andra rackarna :P Sen ska vi in till stan och där är det stop... vet inte vart dom har bestämt att vi ska gå. Men blir nog bra vilket som :) ska bli kul o träffa alla minus linda och söder dårå. :(
får se hur kvällen blir :)


Nu måste jag tillbaka så att Nathalie kan gå på rast.

RSS 2.0