Vart är fläktarna??

så jäkla varmt inne på avdelningarna på jobbat gaah :S vart är fläktarna?? var var var? behövs nu! hehe. 
men men ska inte klaga.....så skönt att den riktigt värmen har kommit!

Igår var jag och fredrik inne i stan :) det var mysigt och lite köpt blev det :) gladd för de är jag! 
usch orkar inte skriva!


nu ska jag på rast med Betty :)

07:30-20:00

Usch! det är en sån där dag! monsterpass blää är redan trött och klockan är inte ens 1haha...vill ut i solen istället, blev bara en kort stund på rasten. Men nej då jobbar men hela dagen. Jobbar med Leticia :) går jätte bra kul att jobba med en som man kännt sen man var liten :) kl 2 ska jag till en annan avdelning, ska ta medecinen där och det vill jag inte! kommer bli stressigt...
fårse...

Imorn är jag ledig skönt skönt! :D:D ska till Madde vid 2 tiden, hon ska fixa mina naglar hon måste träna på nån hehe.ska bli trevligt. Sen måste jag Till Tina igen o se resultatet av hennes balkong när alla blommor kom på plats :)


måste fortsätta jobba nu!

Bilder från kryssningen :)


           

Kryssning! totally seg! morsdag

Ja det kan man lungt säga! Fredags morgon bar det av, alla var taggade iaf nästa alla..var rätt trött iaf jag hehe.
Det var verkligen jätte skoj! bilder lägger jag upp sen, bilder säger mer än tusen ord ;) Jag känner mig fortfarande väldigt seg hahah..sant. har aldrig gäspat så mkt som jag har gjort sen igår morse haha. "tröttheten kommer alltid efter"

Idag följde jag med Fredrik till centrum för att köpa blommor till hans mor :) jätte fin bukett blommor köpte han :) gullplutt! Själv hade jag köpt örhängen och vin till mamma på båten. Tyckte hon om :)
Nu är jag iaf hos Tina, hon har hjälpt mig att plugga :) jätte snällt så nu är jag klar med uppdrag 1 äntligen! det var verkligen svårt, vissa frågor var hemska :S men det gick iaf!
imorn är det dax att jobba igen efter 3 dagars ledighet :) ska bli skönt faktiskt!


Nu väntar vi på att Sanningens ögonblick ska börja.


  
mömömömömömö <3

Ha med sig?

Hittade en perfekt,ganska liten svart rullväska som jag har tänkt packa det nödvändigasaste tills imorn på kryssningen. Men det är svårt! vet inte vad jag ska ta med mer än pengar,ett ombyte för kvällen och smink....ombytet vet jag inte än så.:P Päivi tycker att vi ska ta med badkläder haha! säkert skönt men ehh vet inte kommer kanske inte ens bli av men men tar med ändå..hmm platt tången ska med! kitty ligger i väskan o sover, hon älskar att krypa in i påsar och väskor hehe plutt! men hon får inte följa med ;P

Varför ska det ringa helatin nu när man bloggar!? Först ringde Päivi sen robin, gaggar  om imorn hehe så roliga. Robin hittar inte sitt  bankomatkort sooopppaa!  bra där hörrö!
Ne nu ska jag fortsätta plugga och lägga i grejerna tills jag ska till Fredrik :)

Etik och livsfrågor.

Det är en såå intressant kurs! håller på med relation till andra människr oså inom vården. Etik och moral, hur man ska handla i olika situationer, jätte kul :) Har läst massor nu sen jag vaknade efter några timmars sömn efter jobbet :P var jätte skönt så nu har man energi att plugga. ..
Nu mitt i allt bloggande ringde johan.L. o störde...fick en utskällning för att jag inte ha vait och kollat på hans lägenhet som han snart har bott i 1½ år bahaha illa maria..men vadå det har inte blivit av bara! sen när Per och dom åkt dit så har det inte passat mig :P


Iaf imorn jobbar jag till 13:00 härlans härlans! På fredag morgon åker man på kryssning med älskling och några jobbakompisar ska bli skoj :) jobbigt att man måste upp så tidigt bara men funkar...skönt att komma bort lite.


Nu ska jag fortsätta med Resonemangsmodeller ^^ sen är det Greys anatomy kl 21 :)

Lyftteknik..

i 3 timmar!! usch det var segt! jag som skulle ha slutat 1 idag ^^.  Det var om saker som man ehh hallåå visste! men nåjadet va väl rätt kul ändå, Sassa o Annelie är roliga dom ;P
Det bara öste ner med regn och man bara visste att man skulle få gå hem i de vid 4a...men icke! när jag och Sassa kom ut från omklädningsrummen var det strålande sol! jätte skönt! Gick förbi Tina o kollade så att allt var bra med henne...varit hemma i 2 dagar nu stackaren. Hämtade boken "Etik och livsfrågor" så nu är det dax att plugga lite mer :)

Kollade Emelies blogg o såg att hon har legat på sjukhus! :( :S blev jätte orolig och ringde upp henne på en gång! fy...sjukhus:/ me nu är hon hemma och mår lite bättre iaf, tur de :)

Ikväll blir det tv kväll :) spännande fortsättning av "Gossip girl" och "Desperate housewifes"
Älskling får stå ut bahahaha ;) plutt!



bloggen dör?

Känns som om man inte hinner att blogga längre eller att jag inte har lust...min jäkla dator måste ju fixas igen fattar inte skiten! åh! s den här bloggen dör väl snart...

men iaf....
Ledig
Färgat håret (bild kommer sen eller nåt) blev inte fullt så nöjd men aja..
17 maj
Ute med jobbet
Kals hos Soto
lugn och mys söndag
Detta har varit min helg, helt okej faktiskt, ville träffa tjejerna men usch det blev inte av... :(
Idag börjar man 4...suck inge kul direkt men men....

nu tänkte jag ge mig ut på en promenad..kanske gå o sola?
usch måste plugga också!

Dyngsur!

..ja det är precis vad jag blev imorse :/ usch! men men till jobbet kom man. Jobbar med José och Robin, det är typ mobba Maria dagen idag! fyy så elaka mot mig haha nördar. :P  dagen är lång så jag ger bara igen mohaha.
Ikväll ska jag och några hem till Madde :) vaxning för hela slanten! haha ska bli kul o se när dom lider :P själv ska jag färga håret! (eller Päivi ska hjälpa mig) köpte färgen mahongybrun igår :S men nu när jag tänker efter så kanske jag inte ska göra de :/ kanske blir tok fult! röda blir grönt? usch hjälp!  aja fårse! man kan ju alltid ha mössa på sig?

Veckan började hemskt...nu är det väl bättre?  ingen aning faktiskt...allt känns bara så jäkla falskt! åhh!
Tur att jag har Fredrik och alla mina underbara vänner:) tycker om er så mkt! ni betyder jätte mkt! Jätte tack till dig Emelie som orkade höra på mitt prat...var jätte skönt att få prata ut.  vi måste ses typ i helgen?:)

På lördag ska jag och Tina ut med jobbet, är meningen att vi ska spela brännboll men om man kollar vädret nu så är det tveksamt...vill inte spela i regn o rusk precis... men ut och äta blir det då :) sen är det kalas hos gamlingen ;):P ska bli kul.

Nu måste jag jobba vidare....

GRATTIS KÄRA MAMMA! :)

Igår var det en hemsk dag! hatar dig såå mkt när du gör sdär! när du är sådär! fy! vill inte veta av dig alls när sån händer. FALSKT!! skämms att det är mitt kött och blod :(

Ny dag och den var jätte bra...Per och Jag åkte in till stan vid halv 12 :) Soligt väder men inte vare varmt! brrrr jag frös faktiskt! Vi var på  jakt efter en bra och rolig present till mamma som fyller år idag! Grattis grattis!. Denna gången var det faktiskt svårt att hitta något, tills jag kom på en bra idé! Eftersom hon ska åka till Grekland i juli så passar det väl bra att köpa något till resan? Så vi bestämde oss (eller jag bestämde bahaha) för att köpa en sommrig väska och sedan köpa massa saker o lägga i :) perfekt! Solfaktor,solglasögon,duschcremer,korsordstidning mm. Köpte ett par jätte fina mjukisbyxor som är sköna att gå ner till stranden med och bara lätta att ta av :) la in några TIA lotter också, kul att vinna lite fickpengar ;) Hon blev jätte glad faktiskt.
Själv köpte jag bara ett par soglasögon trots att jag blev som tokig när jag såg alla örhängen och andra smycken! gaaah! vill ha vill ha! och kläderna! jisses! 

image324

Har precis kollat på programmet med filip o fredrik! haha så bra med Andy Dick :P störd!
ska sova nu! upp tidigt imorn!  natti natti!

Måste bara visa denna!

Var inne o läste runt lite på Zandras blogg :) fin blogg!
Vid ett inlägg hade hon lag in den här videon från youtube, hahah helt underbar! fy vad jag skrattar åt den! blir så sähär efter jobbet, skratar åt allt :P haha men den är verkligen skön! :D



Imorn börjar jag 4! jössös I know! känns lite segt men skönt ändå för att det är på en söndag :).
Mamma fyller år på måndag så har hon bjudit hem några imorn vid 2 istället, ska äta smörgåstårta! MUMS! sen på måndag ska vi bjuda ut henne, jag är ledig så blir jätte bra!
Oj på tal om ingenting, kom jag på att jag skulle ringa tina men hon har säkert lagt sig redan...stackarn jobbar monster pass imorn...usch det gjorde många idag eftersom det blev kaos när folk sjukanmäler sig..

nåjaa, ska prata lite strunt med min slarviga bror. hej!

Saknar dig <3

Glassigt!

Igår blev jag bjuden på mat av Fredriks föräldrar :) hämtmat! haha mums! jag och Esko (fredriks pappa) tog varsin sallad medans Fredrik och hans mamma tog varsin pizza.  Var jätte gott! fräch sallad! var jätte mysigt, dom är såå härliga!
Kollade sedan på talang och åt glass! mums! jag åt den här glassen, Magnum Strawberry White för första gången. Var riktigt god!


Härliga sol idag igen! och så ska det fortsätta! :) ska snart iväg o jobba. Jobbar med Sassa idag ska bli skoj!

Charlotte,Miranda,Samantha,Carrie.

image321

Läste precis en artikel om"Sex and the city" eller det var väl mest om Sarah Jessica Parker och hennes klädbyten i filmen. Hon ska tydligen ha bytt kläder 81 gånger under filmen, haha sjukt mkt jö!
Åh längtar till den 21 Juni! då är det sverige premiär! måste sååå se den! Har snart tittat klart på alla säsonger (igen), dom kan man titta på hur många gånger som helst! så jäkla bra!
Tur att inte Mr Big dör! jisses!  ^^




Gäsp! nu kom tröttmössan fram! ska jag göra mig i ordning för sängen! Natti natti!

Härliga onsdag och torsdag!

Igår onsdag var det dax för mig att ha mitt muntliga prov! åhh vad nervös jag var! usch mådde illa och darrade ! haha sant! riktigt jobbigt var det. Promenerade ner till rönninge gymnasium efter att ha mött en trött Tina på balkongen :P
Väntade en halvtimme och under den tiden satt jag o läste o läste och bara hoppades på att allt skulle gå bra under förhöret.  Jaa hur gick det då? Toppen!! gick hur bra som helst! jätte trevlig var läraren också! kul att bli förhörd genom telefonen. Fick VG som slutbetyg i Medicinsk grundkurs :) glad för det är jag :) yey!

Glatt gick jag hem och gjorde mig i ordning sedan kom Fredrik hit och vi mötte Zandra, gick till Centrum o träffade Afram. Vi åkte in till stan :) Åt på kungshallen, mums! Mätta som vi var gick vi runt o kollade i massa affärer, åh så mkt man vill ha! fina klänningar,linnen,skor,smycken,väskor! massor! hehe blir galen! Fredrik köpte ett halsband som DU egentligen inte skulle ha köpt! :@ men men...  Var inne o kollade på Design torget, alltså åh vad häftiga grejer det finns där! Här är några smakprov på vad som finns!  

Bullpapper,toast mönster,plastmuggar i keramik, skylt till diskmaskinen och kissoBajs nyckelringar.

    


Innan vi åkte hem (i bil) :D  satte vi oss på något ställe som jag inte minns vad de hette nu :P jätte trevligt var det! jag smakade Hallonöl! jaa du läste rätt...Hallonöl, det var en upplevelse eftersom jag inte dricker öl heh. Men den var faktiskt godkänd!
Det var en jätte bra dag igår! avslutade dagen/lvällen med att titta på Desperate house wifes md Tina :) så spännande! vi kan inte hålla oss! ;)  sen kom Älskling hit :)

Idag en vanlig torsdag....suttit ute o stekt hur skönt som helst! gick ner till banken o satte in lite pengar åkte sedan iväg till plantagen med min käre mor.  Kännermig jätte seg...  ska ta o kolla lite OTH ^^


gaaaaaah!

plugg glugg! nu har jag läst och pluggat som en tok sen jag vaknade...usch imorn har jag min första muntliga eximination (stavning?) det är såå nervöst! tänk om dte inte går bra? tänk om jag tappar allt jag kan :/ usch...
Ska ha det kl 11:00 gaaah. Hoppas verkligen att det går bra iaf!  Ska ta med grejerna till jobbet idag så att jag kan plugga lite på rasten...höhö.
Ska bli kul att börja med nästa kurs :) Tina har redan börjat, hon  tycker det är kul,men det var en väldigt kort kurs så det kommer gå snabbt :) skönt de!

Just nu tattuerar Per sig :) hoppas det går bra :) när är det min tur? vill vill vill!
Skulle ha följt med honom men fastnade i pluggandet så det blev bara Jonas, sen så börjar jag ju 3 så är onödigt tycker jag...jobbar med Synne och båda slutar 21 humm kanske jag åka bil hem då? ;) hehe nää ska gå :) det är de bästa!
Fredrik den fisen slutar 1 idag, fy så orättvist! :P   Nej nu ska jag plugga mera!


"At this moment there are 6,470,818,671 people in the world, some are running scared, some are coming home, some tell lies to make it through the day, others are just not facing the truth, some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil, sixs billion people in the world, six billion souls, and sometimes, all you need is one"

Första helgen i maj.

I Fredags efter jobbet åkte jag och Tina till Nytorp där Johan hade bjudit hem några :) Det var jätte trevligt. Allt var som förr! haha. Johan fick mig att få tårar i ögonen... nörd :P men det är en annan historia, det får inte hända!
Vi hade det väldigt roligt på hemvägen haha, Jag,Tina,Alle och Tove haha skoj :)
Lördagen kom och på kvällen skulle vi till Jocke i tulling för att överaska Rebecka. Men det blev inget för mig, jag var sååå trött och seg så det var skönt att bara vara hemma o mysa.  De andra hade kul hörde jag :) kul med en lyckad överaskningsfest! :)
Härliga lediga söndag! :)  Satte igång att städa o greja innan mor o far skulle komma hem :)  AJAX är bäst ;) haha. Lagade mat , kyckling o ris! mums. 
Imorn är det jobb igen! fast 5 timmar är väl inget att klaga över hehe, jag börjar kl 4 ;)   sjukt skönt!


BOKAT!!! :D :D åh nu är jag glad! jag och Fredrik har precis bokat resan!  v.33 måndagen den 11 Augusti bär det av! längtar redan såå mkt! vill åka nu nu nu :P planet går 05:20  jössös!! men det gör desamma! skönt att vara där tidigt på dagen ;)   fis!  <3
fig tree bay

Film!

  

Har precis kommit in till Tina efter en promenad från jobbet. Gick jätte bra idag! skön kväll på jobbet.
Tina och jag (Marie kanske) sk se på en film skräck såklart ;) humm vad hette den nu igen.....juste "Dead end" uuuuh :P  är säkert bra!                                                                          
Vi har laddat upp med lite morötter eller jag har! Inga popcorn för mig! pizza på jobbet räcker :/


Nu ska här skalas!

Valborg/1 maj

Fredrik och jag vaknade rätt lagom tidigt igår...eller JAG vaknade :P surpuppa! :P Åkte in till stan där vi åt Thailändsk mat, åhh så gott det var! men väldigt hett! hehe men mums! det var ett jätte mysigt ställe på söder :) kändes som om man var utomlands.. sedan gick vi i gamla stan det var hur mysigt som helst tack för den förmiddagen älskling :)
Sen var det lagom att bara åka hem o fixa i ordning sig...
Mötte Emelie i Tumba som bar på en massa kassar hehe sen mötte vi upp linda :). Vi gick till GP som man inte har sett på evigheter känns det som...de satt o grillade! mmm luktade sommar! Var kul att träffa dom som var där, tråkigt att inte alla var samlade...
Valborg över och nu har äntligen maj månad börjat :) mys!   skönt att man jobbar kväll idag, Jag och Päivi. Imorn jobbar jag med Tina ska bli skoj :) sen självklart att man jobbar på lördag....usch. Blir nog inget besök i tullinge hos Jocke och Rebecka...jobbigt att åka iväg efter jobbet sådär. nåja..



Duka inför middagen... c ya


RSS 2.0