v.33

Ja då ska vi minsann åka iväg! du och jag <3
ska bli jätte mys! imorn kväll ska vi boka resan :) Äntligen!


Nu är det klart! den 7/5 ska jag ha muntligt prov i medicinsk grundkurs, ska bli spännande...hoppas det går bra bara...:) men såklart att det gör de!


nuså...tillbaka till kvällens jobb..:)


Att åka tåg.

Det finns många olika sorters människor när man åker tåg, idioter,äckel och bara skumma människor. Idag när jag åkte hem från jobbet satte sig två "tjejer" framför mig...jössös! ena tjejen såg helt normal ut den andre hade kort hår och såg rätt normal ut hon med MEN hon hade världens mustch!! skojar inte :/ såg sååå äckligt ut! usch!
Några andra nötter var dom som satt o snackade om varandras utseende, alltså va??!  "Jag har mer snyggt utseende liksom.."  "ja kanske men jag har fått mitt från min italienska pappa"    åh TUR att man har Ipod!! slapp lyssna på de där!
Sen finns det dom människor som stirrar! åhh snälla nån! Det är såå irriterande! Det var en konstig typ (rätt scary faktiskt) som satt o stirra från centralen till älvsjö!  har jag nåt på pannan eller??? haha fy :P :S  
Alla dessa klädstilar!  från att klä sig i djävulens tecken till hej jag kommer direkt från stureplan! haha suck...
nåja ska inte klaga ni får klä er hur ni vill!


Snart ska jag ta en dusch! mmm! skönt efter en bra dag på jobbet!  sen är det inte långt kvar tills Fredrik slutar :)

Visst ja!! filmen som jag såg igår!! den var sååå hemsk! hoppade till flera gånger! skrika kunde jag inte riktigt göra...som marie och tina :P hehe men den gör verkligen rysningar i kroppen...   se denni som gillar skräc! ;)

Äntligen skräck!

Igår hade jag, Jennie och Emelie en tjejkväll efter att jag slutade jobba. Var så skul att se Jennie igen :) fick en jätte fin blomma gjort av en tvål grymt!  tack igen! :)

Lugn lördag kväll :) känns bra eftersom jag ska gåhemifrån vid 6 imorn :( usch detta skulle ju vara min lediga helg...nåja får skylla mig själv. Shoppade lite idag på förmiddagen...köpte en lång grå kofta med lite större knappar, jätte fin sen blev det typ inge mer haha :/ ville köpa massor men var på fel ställe...får bl mer imorn kanske? när jag ändå är inne i stan :)  men nåt blev köpt iaf!
Tack igen för presenten älskling!så gulligt av dig! blev verkligen jätte glad! fick e Adidas jackakofta jätte fin! :)   men nu är jag lite ledsen på dig...alltid ska det vara nåt när jag jobbar! och att du kommer på saker försent! åhhh :( får aldrig träffa dom! 


Pratade med Tina för inte så längesen, hon var helt upprörd! haha. Hon, Marie och Tobbe hade sett den nya filmen "Rec." Den var jätte bra och hemsk sa hon!    YES! tänker ju jag!! så håller på att ladda ner den nu på Pers dator... den är snart klar gaah :D  måste se den sen är det dax att sova!



SOMMAR!

det är de verkligen! wohoo!  nu kan man gå lättklätt! :) skönt skönt!
Idag är dte sista dagen på denna vecka som jag jobbar...har varit igång sen i lördags nu som jag har nämnt innan :P men så att alla vet! hehe.
Humm vad händer ikväll...?  ingen som vet faktiskt inte jag heller...men nått kanske det blir? annars tänker jag bara vara hemma o ha det mys. Imorn lördag ska det shoppas ordentligt...eller njaa nästan! :)
Fredrik är inne i stan med Nino, hoppas han inte slösar aaaaallt för mkt pengar nu! måste ju spara fis! ;)

åhh måste bara säga att jag är såå glad att Grey' Anatomy är tillbaka nu! ååh älskar den serien! avsnittet som var i onsdags var galet! åh måste vänta till den 7 maj igen! åh..




nu ska jag duka till middagen!

Torsdag

Torsdagen är här och jag ska snart gå o jobba....känns segt att ha jobbat sen i lördags nu.....räkna in monsterpasset i söndags också bläää :/ men men på lördag är jag ledig iaf :) ska bli jätte skönt! då blir det nog att åka o shoppa! gaaah! åh är så sugen på att köpa massa örhängen var ett tag sen.... jag har tappat bort 2 st och det är illa! 
Iaf igår ringde dom från mitt extra jobb och frågade om jag kunde jobba kväll idag men eehh nope! det kunde jag inte jobbar ju kväll idag!   fyy kastar jobb på en gång haha :P


ne nu ska jag göra mig i ordning!

Cypern!

Ja idag får vi vårat nya modem ^^ men just nu har jag jobbets dator, som jag skrivit tidigare....man får passa på :P
Igår var jag på jobbet inne i stan "Löjtnansgården" heter stället. Det vara rena paradiset om man jämför mitt jobb nu hehe men men trivs ju på båda. Var inte alls långt att åka eller det gick jätte snabbt, känns bra! dagen gick jätte bra och det var kul att jobba med Sofie igen. När vi hade lunch gick vi upp till personalrummet...gu så fint det var! gick ut på "taket" vilken utsikt! såg hela stadion :P  skojskojskoj! nästa gång jag jobbar där är på lördag :)

Fredrik och jag har bestämt oss eller det tror jag iaf? att vi ska åka till Cypern, tyckte det verkar bra och där har jag aldrig varit! :) åh längtar! ska bli sååå skönt att få komma bort! så i augusti passar det perfekt!
Man blir verligen sugen på att åka, Linda har ju varit i Thailand och hon skickade kort , idag fick jag kort från Jennie som är där nu! då blir man ännu mer sugen!  men hon kommer tilbaka imorn (onsdag)  tror jag att det var! ska bli kul att ses!

imorn har jag en skön dag framför mig, börjar 07:15, ska ha sällskap med Tina sen slutar jag 13:00 hur skönt är inte de!?! gaaah :D hoppas det är lika fint väder som idag! :)


<3Love you!

Schemaläggning usch.

Uch och fy!   detta är sååå trist! finns inget tråkigare och jobbigare än att lägga in sitt önskemål på hur man vill jobba  :/
15 veckor!!!   semester veckorna är ju med där men ändå....  morgon,kväll morgon,morgon,kväll kväll...helg? inte helg, helg,helg  blaaa blaa blaa..
Jag och älskling har iaf lagt några veckor tillsammans :) så det är ju bra de :) hoppas det blir en utlandsresa i augusti :) vore hur mysigt som helst!

Jag skulle ha slutat 20:30 men jag är kvar än...lägger ju önskeschemat...bara för att det är sista minuten som alltid :P hehe...men det är klart nu typ...
väntar på att Tina och Fredrik ska sluta...åh skönt! får åka bil hem!   skönt att komma hem efter en 12 timmars lång dag...


måste berätta vad som hände mig i natt!! men hinner inte skriva nu.....attans! får göra de imorn eller så?

Klar med alla uppdrag!!...

men nu återstår bara det muntliga provet i medicinsk grundkurs! gaaah känner mig jätte nervös inför detta :/ men men det ska minsann gå bra! :)


Igår hade vi mys kväll hos vår gulliga Linda :P   Jag och Emelie möttes i centrum där vi köpte lite grejer som vi skulle ha med oss, satte oss i den vääääldigt fina bilen (Emelies föräldrars nya)  grymt fin klädsel innuti! :)
Väl hemma hos Linda blev vi påhoppade av Dixie! så söt och såå stor hon hade blivit :)  men var jobbig ibland, iaf under malagningen hehe.
Mätta som vi blev bestämde vi oss för att göra en rolig grej!   karta! mer säger jag inte bahahahah! så jäkla bra grej! ;)   kul att se! haha!    hoppas Emelie sparar och lägger den på ett säkert ställe ;)   20-30 år vare va?

Imorn jobbar jag monster pass :( usch vill verkligen inte......07:00 - 20:30  sen börjar jag 07:30 på extra jobbet inne i stan på måndag.....snacka om att jag kommer vara seg...
nåja känns som om jag klarar det mesta just nu om man säger så bahah! ;) så det där gör inte så mkt!

Nu ska jag mysa med min Sääääääl :)   <3


18 april.

Härligt väder! och man sitter inne hos Tina....fast vi kom precis in efter att ha varit på krysset o köpt lite dricka, energi måste man ha när man ska plugga!  båda är väl rätt så sega idag men Tina är nog värst haha.
Vi ska vara duktiga att plugga i nån timme sen ska jag möta Fredrik som slutar vid 4. Idag har vi varit tillsammans i ett halv år :) <3 love love loveee!



Vid halv 6 ska Jag och Tina möta Emelie i centrum,köpa lite till middagen vi ska göra hos Linda. mys!
Sent får det inte bli! upp tidigt imorn...jobb jobb jobb :/  sen monsterpass på söndag :( fy ångrar att man var dum och la in ett sånt pass! suck....får skylla mig själv!



Plugg dax!

Hos Tina

jaa nu sitter jag här och hoppas på att jag stavar rätt...är hos tina och vi har druckit lite vin och haft Per(brorsan) och Jonas på besök. Är verkligen jätte kul o trevligt. skrattar gör man mkt :P roligt detta!
jag och tina med våra "skratt" hahah gumman du är bäst :P  bara vi somn kan hehe.
skönt att man är ledig imorn....ska väl sova länge och sedan plugga och vänta på att älsling Fredrik slutar vid fyr tiden.....saknar dig så mkt, åh efter 3½ timmens prat igår kväll känns allt jätte bra....

Imorn kväll ska jag träffaa mina darlingar Linda och Emelie och jag ska få mina victoria secret klänningar åhhhhh :) Vo ska bara skvallra o ha oss sedan ska jag och linda upp o jobba sen på lördags morgon blää men men ska bli kul ändå eftersom jag ska jobba med tina :D:D:D

image307

nääee nu ska jag vara sociall med jonas och Per.. och nu kom tina tillbaka från toaletten..

:(

detta är inte bra alls....
åh vill så gärna säga allt vad jag tycker och känner men går inte...varför ska det vara såhär? Känner mig hur ledsen och förvirrad som helst!  :(

Men men måste jobba vidare....bara att le som om i nget har hänt...börjar bli van...

Jobb.

Ny avdelning idag! 5an istället för min underbara 4a...  går jätte bra! :)  känns bra.
Jag och Tina slutar 2 men det är APT möte så slutar 3 istället... sen ska jag till tumba med min käre mor..ska betala lite räkningar oså..blä...

Internet hemma har ju stupat igen :( så blir inte så mkt bloggande...därför passar jag på här på jobbet hehe...den här datorn har sköna tangenter ^^

Emelie har blirvit bättre och det är ju bra :) kanske blir lite skoj i helgen då? fast jag inte kan egentligen....jobbar massor nu...
men det får jag berätta om senare måste jobba på nu:P

Helgen!

Detta skulle ha publicerats för nån timme sen men skit internet på min dator = bläää!

åh i fredags var jag ju och hälsade på mitt extra jobb vid Stadion. Jössös! det var såååå fint! vet inte hur många gånger jag uttryckte mig:  gu så fint! men åh så fint! shitt vad fint!.   Jag lovar det var verkligen de! Nina visade runt på en avdelning där Sofie jobbar. Ska bli jätte kul den 27 när jag ska få jobba där första gången :) ska bli skoj!
Efter de när jag jag smälte allt hehe :P  gick jag och Fredrik o fönster shoppade lite...jag som inte ville
(eller såklart att jag ville) shoppa blev helt ställd när jag såg en jacka, en begie halv lång ,unn jacka! åhh så fin den var! skulle aldrig ha prövat men gjorde de och jag var fast!  köpte den och ångesten kom.....Fredrik sa att jag inte skull ha de men men....det har jag ändå. :P  nåja! jackan är min iaf! mohaha...

Jag kom hem, pustade ut och pratade med Tina, bestämde oss för att jag skulle ta med mig kitty till henne. Äntligen skulle hon och maya träffas. hahaha vilket liv det blev! aldrig sett en katt och en hund sådär! kitty fräste och morrade! maya skällde,morrade och darrade! haha såg hur roligt ut som helst!  kan man knappt tro! dom som är så söta..



Det har varit en bra helg faktiskt! skönt att ha varit ledig! :)  Passione på kvällen sen i fredags :) några kända ansikten träffade man och det är alltid trevligt.
Tärnings spel hos Nino :P   hehe, jag är sämst....usch men men försökte iaf!  var mkt trevligt :)
Idag har det varit sen söndag...helt vanlig söndag, handlat och bara tagit det lugnt. Imorn är jobbandet i full gång igen, nytt schema och nya avdelningar väntar men det ka nog gå bra..

Nu ska jag höra hur det är med stackars Emelie som har blivit sjuk.... :(

Lite snabbt så här...

...innan jag ska till bussen. Jag och Fredrik ska till stan. Jag ska först till Stadion, Kolla in extrajobbet :) hoppas Sofie jobbar :) vore kul att se henne.
Sen ska vi bara gå runt lite och fönster shoppa för  min del haha..

Igår när tina slutat jobba mötte jag henne på väge, vi gick hem till henne, stekte korv *haha* kollade på en sjuk film :P haha "Another gay movie"  ehh..usch den var konstig men rätt rolig :P  drack te mys mys.   Kom hem rätt sent...var jätte trött och somnade som en stock efter att ha pratat med fis.


Jag är ledig :) imorn med och på lördag också och på söndag määääh :) yes yes yes! ska bli så skönt!

Det bästa som hände igår var att jag fick VG på mitt 3:e uppdrag! :D:D:D:D åhhhhh. jag är duktig om jag får skryta lite själv ;) och det får man :P  

Nu ska jag mata kitty! hon skriker ...   tingeliiing

Skit väder!

Snart ska jag gå o betala min tandläkar räkning..usch
sen är det väl bara att bege sig till jobbet i det här underbara vädret.. *ÅHH*  är hellre bland ödlor och värme som Jennie är nu än det här! haha.
Ska bli skönt att snart få vara ledig i 3 dagar! åh längtar...


Det här kortet ramlade ner i brevlådan för en stund sen :) från Linda när hon var i Thailand :)  gulligt!

image305
Nää nu ska jag ta o göra mig i ordning...

Uselt!

Igår var det iaf en bra dag! Efter jobbet vid 3 gick jag hem med Tina och Robin. Sedan var det nästan att vända i dörren. Linda och Emelie hämtade mig nere vid trappan och vi åkte hem till Jennies stora fina hus uppe i Söderby. Linda ska bo där tills dom komme rhem från Thailand. Linda visade det "lilla" hon hade köpt, Ehmmmm vadå lite grejer! köpt upp hela Thailands shopping center haha :P  nee men mkt fina grejer hade hon köpt :)  brun var hon också, stackars haka ;)
Vi rotade en massa i köket haha mums! men bestämde oss för att göra lite pommes,kött och bearnesås MUMMMS! var såå gott! Sedan satt vi bara o snackade en massa, mysmys! sommar planer men blev mest skvaller och minnen....fy så allt bara förändras...


Idag är det inte bara tråkigt väder utan fredrik är magsjuk,jag kom aldrig till stan och träffade nya jobbet och Nina...jag såg/upptäckte det där! alltså vad ska jag tro? åhh..  carlos som jag skulle träffa i stan blev inte heller sen så fick han jobba över nu så...blir inte av att se honom. Kitty river ner saker! jag vill flytta!
vill massor! det är en sån dag då allt bara är skit.......

Eat my shorts!!!!


Fy så hemskt!

Var bara tvungen att lägga upp den här länken...läste den på aftonbladet nu på rasten. Alltså vad finns det för människor!?
ÄCKLIGT!


http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article2202911.ab






God morgon!

Nu sitter jag på jobbet...precis haft rapport oså. Jag och Tina gick i rask takt i det ruggiga regn vädret...usch så fuktigt och blött men men bättre än snö :P
Fy igår när jag gick hem vid 21 ivar det MASSOR med grodor på vägen :S skojar inte! var jätte äckligt! höll på att trampa på dom! stora var dom också! trodde det var stenar haha.

Idag slutar jag kl 3 :) ska träffa Emelie och Linda åh :D ska bli kul o träffa henne! Emelie för den delen också såklart men Linda ännu mer :) 

dax att jobba!

Plugg plugg plugg

Nu ska jag plugga i 1½ timme sen ska jag iväg o jobba.

Igår följde jag som sagt inte med ut efter jag slutade jobba, hoppas de andra hade kul :)
Linda och Söder kom hem igår också :) skoj! känns som om man inte har träffat dom på jaa jag vet inte hur länge?...ska bli kul o ses igen! säkert jätteee bruna :( fy :P
När är det bara Jennie och Tim som inte är hemma..




Dosering av läkemedel....bla blabla...   (vare ja :P..)

soooooooool!

Underbart att få gå i det här fina vädret till jobbet :) skönt att börja 2 idag.
Igår var det jätte trevligt hos Tina. Kul att träffa Johan,hoffe,Lars och...Adde! herre gud vad längesen det var. Emelie.Ö och hennes jonas, Alle och Tove :) Nattis och Rosie kom också och det är alltid kul!
åh skoj! :) Tråkigt bara att det slutade lite tråkigt...Lite bilder från kvällen kommer upp imorn eller så.

Älsklingen slutar kl 3 så honom får jag träffa lite iaf innan han går hem :) Blir nog ingen fira-födelsedagsbarnen-hos-Johan ikväll för mig fast jag så gärna vill...  Slutar vid 21 sen ska man åka ända bort till globen ungefär ^^  blää känner inte för de men fårse hur Nattis ska göra, hon skulle kanske vara barnvakt innan oså, vi åker dit tillsammans efter de i så fall...   fårse hur det blir!




plugg....
 

Ehhhhhh..

Dagens horoskop på aftonbladet...

JUNGFRUN

24/8-23/9

En trevlig men smått kaotisk fredag väntar. Du får höra oväntade saker, vissa kanske en smula chockerande.


...nåja fårse hur det blir. Ska iaf till Tina ikväll :) kul det ska bli att träffa de gammla rävarna från rönninge hahaha åh bara Erik och Jesper som inte är med :(
hahaha måste bara kopiera detta från min konversation med Lars på msn.  tråkig du! :P haha


larsa säger:
då får hon en blomma av mig

larsa säger:
en kaktus kanske?

m a r i a PLUGG! säger:

hahaha

m a r i a PLUGG! säger:

jaa blir bra!

m a r i a PLUGG! säger:

hon är dålig på att vattna ändå haha

larsa säger:
hahahaha

larsa säger:
killar är som blommor...får vi inget vatten (sex) så vissnar vi!





Jag är party sugen!


spotta på sin hund?

Tina är allt bra rolig! hon ringde upp mig o berättade att hon hade vaknat (om hon nu var riktigt vaken) och spottat på Maya! alltså va? hahah spotta på sin hund stackars lilla maya.  Tina det är inte normalt:P  okej om man skrattar och gråter i sömnen eller så men sopotta? grose! hehe

Skönt att vara ledig idag. Fredrik började kl 1 så han gick ifrån mig lite över 12...sen dess har jag pluggat lite och städat. Så kul att plugga, bara läser o läser svårt att slita sig. Faktiskt sant, läser om läkemedel och beredningsformer nu :) intressant! :) skönt att det bara är 8 frågor i detta uppdrag.  Kitty är såå sällskaps sjuk! titta bara här när man sitter o försöker lära sig något!!
  

humm funderar på att gå ner till krysset o sola :D  får se om Emelie hör av sig.
Pratade med mitt "nya jobb" eller extra jobb kanske man ska kalla de...ska dit på tisdag för att checka in stället :) ska bli kul men kommer bli svårt att jobba både där och på rossan...kommer slita ut mig totalt om jag jobbar en hel vecka och hela helgen ockå :/
nåja....

Lördag kväll - onsdag

I lördags var jag hos Tina en stund och hjälpte henne att fixa ordning hennes grejer. Blev jätte mysigt (allt är ju inte klart men..)
 Sedan gick jag hem och Emelie kom till mig, gick sedan över till tina igen. Marie och Linda var där kul o se dom :)
Lite senare halv sprang (fast vi inte behövde) jag och Emelie till bussen för att åkte till Hjalle i Huddinge. Efter att jimmy försökt hitta
vägen tillbaka efter att ha mött oss haha :P kom vi fram och hade jätte kul. allihop var där! eller nästan alla....

I söndags var det bara lugnt! vaknade en bra tid och bara slappade. Emelie och jag bestämde oss för att träffas och sola :) det behövdes tyckte vi eftersom Ange var såå jäkla
brun hehe. Det är ju alltid snyggt att vara brun. var hur skönt som helst! jag sommnar till nästan varje gång haha. sen så blir man såå  rädd när det stängs av :p.
Emelie skjutssade hem mig och åkte o handlade. Sen var typ den söndagen slut... var en jätte bra helg med både  mys,fest och lugn. :)

Sista dagen i mars! alltså i måndags så jobbade man som vanligt, men det var inge kul alls :( blev ett dödsfall på kvällen och jag satt vid hennes sida och höll
hennes hand när hon tog sitt sista andetag. Det var nog de värsta jag har varit med om. Jag började vid 2 tiden den dagen och hon hade verkligen dödsångest och ville inte att vi skulle lämna henne, det känndes verkligen i hjärtat. Både jag och de andra som jobbade visste att slutet var nära för henne och det visste hon med.
Kvällen närmade sig och jag satt hos henne...med en stirrande blick tog hon sitt sista andetag och jag såg hur hela hennes kropp bara sjönk ihop.... jag såg ett liv försvinna...bara la av..Nu är det så tomt.


April! april! Japps i tisdags var det ju första april och jag har gjort bort mig helt! jocke fyllde ju år då så jag hade först bestämt mig för att lura honom med att glömma hans födelsedag. ehmm tror ni inte att jag verkligen GLÖMDE!? joo... :( ucsh! känner mig såå hemsk!  förlåt jocke! :/   får gottgöra dig i helgen! ;) hahaha :P   På jobbet planerade jag och Päivi olika knep för att försöka lura Robin...vi kom på ett men varade inte länge för att ingen av oss kunde hålla igen skrattet.  Jag slutade vid 3, gick hem i rask takt fixade lite hemma sen begav jag mig ner till centrum för att bli hämtad av Fredrik och hans pappa. Vi åkte till slagsta till möbelaffären E.M. ååhhh jag köpte min underbara soffa som jag har väntat och tittat på länge! gaaah! lite ångest fick jag med men what the heck!. Blev hur bra som helst i mitt rum! trots att det  blev knepigt när vi kom hem. haha men det gick. kolla själva ;)   tomt på väggen..humm måste fixa nån tavla?

 

Jag var hos Tina på kvällen för att vi skulle se klart på sista delen av den där serien som gick i två delar på kanal 2 i fredags...Synne (tinas mamma) spelade in del 2 i lördags. Men självklart kunde vi inte kolla på den eftersom Tinas jäkla video hade gjort sitt under flytten..hehe. Så satt o pratade massa skit istället...
Upp och hoppa tidigt blev det för mig igår onsdag. Dagen gick snabbt och klockan slog 3, blev hämtad av Martín,Stefan och Danne. såå gulligt att dom,kom o hämtade mig! slapp jag köpa bussremsa.
Vi åkte till Tumba där jag mötte upp Tina,Marie och Tobbe. Tina hade storhandlat på HemTex och innoFinn, jätte fina grejer var det när hon äntligen visade vad hon köpt när vi kom hem till henne.
Gardiner, tavlor skålar mm. Gardinerna som vi skulle sätta upp kunde vi ju inte sätta upp för att hon inte hade något strykjärn....men det fixade sig på annat vis haha. Ska bli kul o se hur fint det blir när allt är klart :)

Nu vart det mkt text! men så blir det när man inte har skrivit på ett tag höhö :P


RSS 2.0