hoho! :)

Nu har jag haft fullt upp så har inte bloggat något men nu är jag här igen!
Fick ju nycklarna i lördags woho! känns jätte bra och nu är det tapetsering som gäller! vill så gärna vara där nu! vill fixa o dona! MEN måste vänta tills det är klart... tapeter har jag valt så det kommer bli jätte fint! ljusa tapeter blev det faktiskt.
Helgen har iaf varit bra,lördagskvällen hos annso och henke :) väldans kul vare! söndags jobbade jag och det gick bra! veckan är i full gång nu och jag jobbar kväll imorn och morgon på torsdag sen blir det ledighet i 2 dagar :) skönt! då blir det lägenhet fix :P  (fy vad jag håller på,babblar om lägenheten)  sorry men kan inte hjälpa de :P

Desperate houses wifes hade sina 2 dubbelavsnitt ikväll :) så bra att dom gör så, då kommer man ju ihåg vad som hände sist :) fräschar upp minnet! ska bli spännande på tisdag nästa vecka! :)
Gjorde ett test på kanal5.se, jag var tydligen Lynette...hum hehe.  Testa!


WOHOO!

Då vare klart! på lördag får jag nycklarna och jag har en lägenhet! :D åh åh åh!   Hon ringde och sa igår att jag kunde komma på lördag :D så jäkla bra!  Det kommer bli kul o se hur det ser ut UTAN möbler oallt! Måste mäta o grejer, jag vill så gärna att tapetseringen är klar innan grejerna flyttas in...framför allt vill jag att de hemska skåpluckorna i köket ska vara klara...men men allt får ha sin gång..
GLAD för de är jag ändå! :D

Imorn jobbar jag kväll igen :) jobbar med Raul, det är jätte bra på en fredagkväll för allt flyter på,precis som idag :) sen vill man egentligen hitta på något när det är fredagkväll men just imorn vet jag inte om jag har lust... finns ju val att välja på ;P men humm vet inte riktigt...på lördag ska jag nog till Annso o Henke så det ska bli skoj! om inte följer jag med älskling o de andra ut och äter Tapas.


Avslutar inlägget med att skriva:  Jag är glad! och God natt!



PUSS!

Packat men inte klart!

jag vill ha kartonger! kartonger! trodde inte att jag hade så mkt grejer men det har jag! :O massa grejer! weeey!
Har packat i,rensat och slängt, känns jätte bra! inget skräp ska med till lägenheten det är bara onödigt:) men jag tror det kommer komma med lite ändå haha.
Jag tycker det är tråkigt att packa men ändå lite kul :P det händer liksom något,jag ska flytta! känner mig lite hemsk som babblar om detta helatin men jag är såååååå glad! kan ni förstå de?  äntligen äntligen! mitt mitt mitt! :D:D
Igår skrev jag ju kontraktet och allt gick jätte bra! fick en present av akelius...ett STORT paraply haha,nice ;) så nu är det bara för damen att ringa mig och säga att hon är klar o jag kan få nycklarna! :D hoppas det bli snart..innan onsdag... :)



Lite senare idag ska jag och Tina gå ner o kika lite i den nya mataffären "Menyn", ärligt talat så gillar jag inte de namnet skulle passa bättre med det som skulle vara innan....Vii. nåja...

Om en timma komma Madde o lämnar några flytt kartonger, haha yes! ;)


tjingeling!

 


Skrivit lägenhets kontraktet och d

381628f4412183fec2de59d2c07e2fac.png

Skrivit lägenhets kontraktet och det firar jag med lite glass hos tina!;)Hehe. Jag är glad! Jag är glad!:)


Påväg till moraberg och jysk:) ska

05a22c05b687ea8035643ad42df66ce7.png

Påväg till moraberg och jysk:) ska kolla på ett köksbord som jag fastnade för när jag kollade i deras tidning:). Hel vit med svarta stolsdynor:) fårse!


Nu ska jag berätta!

Jaha då var denna helg slut! har varit skönt att vara ledig :) men nu är det slut på de!
Helgen har varit bra. Igår lördag var det lite shopping för mig :D yey! åkte med älskling,mamma och pappa till Heron city där vi gick in på MIO mm. Jag älskar MIO! finn såååå mkt fint! jag blev tokig haha. Köpte iaf 3 kuddar: en orange,en typ brun och en lite brunare :P SKIT SNYGGT! beställde min underbara säng plus sängbord som jag fastnade för första gången jag såg den! snart är den MIN, kommer om 3 veckor:D, sen inne på hemtex köpte jag orangea gardiner! gillar gillar! ;) kommer bli jätte fint i mitt sovrum!
LÄNGRAR så mkt! på tisdag skriver jag kontraktet woho!
Igårkväll blev det MARY KAY kväll hos challe :) det var jätte trevligt och Louise var jätte duktig! Blev lite singstar och vin, mkt treligt hehe! Idag på denna söndag har man tagit det lugnt och varit på IKEA med challe,tommy och danne:) ÄLSKA IKEA! hehe älskar allt :P man hittar sååå mkt där! massa massa saker! :D ska åka dit nästa vecka någon gång med mamma och köpa grejer!

haha det tog tid att skriva detta :P fastnade i serien på 1an som går varje söndag,"Mannen under trappan"jätte spännande faktiskt!
snart ska jag hoppa i säng och läsa! imorn blir det power walk ner till jobbet 06:20 med robin och tina!.



dessa kuddar! men tänk i mina färger ;) hihih


ska blogga massor...

...men inte juste nu! har inte tid just nu och de senaste dagarna har jag inte heller haft sådär tid, inte när det gäller blogga från mobilen heller :/ illa jag vet men men....
Jag är ju så uppspelt när det gäller min flyttning o allt också hehe!  :D gaaaah !:D:D

skriver lite senare!  hej!


ursäkta vi möblerar om och kaffe h

38d2431529754fd1720f5b025f45fe33.png

ursäkta vi möblerar om och kaffe hos norman/rasken:) haha. Hörs från badrummet när man tömmer akvariumet som aldrig hade fiskar: "fy det luktar bajs!" "oh my got!" "nu kommer det,skit". Kan man ha roligare? Nej! Hahahaha. Jag bara skrattar. Snart ska Jag hem och sova, börjar bli trött. Imorn blir det morgon prommis, bibblan och sedan jobb:). C ya!


Nu har jag lagt mig i sängen efter

0-22a335e9f4e8d1aa30d79c062af31bf1.png

Nu har jag lagt mig i sängen efter att ha jobbat och cyklat hem hur snabbt som helst för att se överlevarna. Kollat på de, kikat på massa grejer på mio och ikea:) vill ha allt haha. Imorn jobbar jag 6:45- 20:30 så måste försöka sova nu! Tänkte bjuda på en bild från igår;)natt natt!


Tjolahopp!

Dagen började med att jag ringde damen som har lägenheten, tyvärr blev det inte IDAG som jag tittade på den utan det blir imorn runt 12-12:30. Gör inget:)
Gick upp till Tina istället på 2 koppar kaffe :P sen gick hon till jobbet och jag stod ute och pratade med Challe från  balkongen OBS! hon stod på balkongen och jag nedanför! EJ SMITTAD hahaha. Sedan traskade jag hemåt och började med WII FIT, yey! har hållt på med det hela dagen typ så är trött på det just nu, imorn är en ny dag ;)

fårse om jag cyklar till fredde sen, han slutar kl 21...saknar min kitty också!

...nu vet jag inte vad jag ska hitta på...

hjälp..

nåhom...? :P



Later!

Kan inte sova!

Här ligger jag, känner mig ganska trött, tänker på massor. Så varför inte pröva blogga från mobilen?:) jag är glad:) Hehe. Ska titta på en lägenhet imorn. Är verkligen glad:)åh åh åh. Kanske därför jag inte kan somna? Imorn är jag iaf ledig och på fredag också:) weey! Natt natt

Pssst!

Ville bara säga att jag verkligen äälskar denna grej! :D hihihi. Idag blev det dock inget eftersom jag var så trött :S men imorn så! banne mig!


Tisdagen...

är avklarad! yes! skönt!  En kväll imorn och jag är ledig i 2 dagar :D yey! sen har man helgen framför sig....14-21 lördag och 6:45-21 på söndag, mindre yey...nåja..

Var en rolig dag på jobbet men mellan 2-3 så var jag helt slut körd :S fattar inte! var sååå trött! så när jag cyklade hem och kämpade upp för backarna med min träningsvärk och verkligen kom HEM så slängde jag mig i soffan och somnade. så jäkla skönt! :) Brorsan kom förbi och sedan älskling :).
Jag har fått bestämma program, först idol kl 20 och sedan Överlevarna som jag började följa i måndags (jätte spännande,någon mer som ser den?)  så ehh jaa det kanske förklarar varför han somnade och FORTFARANDE sover.....tack för den as! bahahha nääärå :P eller joo trist att få sitta här själv...jag ville ju bara titta på mina program haha.

Imorn sk ajag gå till akelius innan jobbet.. :)


nu ska jag hoppa på honom! vaaaaaaaknaaaa!

Just nu!

Humör:  Glad!
Gjort:  Jobbat
Planer:  duscha och sedan gå ner till älsklings lägenhet.
Ser på:  just nu på ett sms
Lyssnar på: just nu Lars Winnerbäck- Stockholms kyss
Läser:  det jag skriver :P
Dricker:  vatten (som nu är tomt)
Äter:  åt en pirog+sallad
Bästa:   Att fastanställningen är klar.
Sämsta: Ont i min Hallux valgus :(



nu är helgen slut! Jag har ju vari

0-4fcfeafd558a6024f394afb8e5e7faf8.png

nu är helgen slut! Jag har ju varit lång ledig kan man ju säga;) jätte skönt! Hade Bra födelsedag, och bra lediga dagar.Gick bra på jobbet idag:). Nu är det dax för en jobb vecka igen och jag måste bli bättre på att blogga! God natt!


challe har långt hår nu! Jätte jät

0-2b4eca3ff2239cd5ec7938e45edfc1c1.png

challe har långt hår nu! Jätte jätte fint! Man blir själv sugen på att förlänga håret;) just nu får hon sitt nya hår lockat:). Får minsann springa till bilen sen när vi är klara här. jäkla väder:s hejsvejs!


RSS 2.0