Bio idag med älskling, per och carro:) , n...

Bio idag med älskling, per och carro:) , nya Pirates filmen ska vi se:)


Jaa Vad ska man skriva? Hum Kanske ingenti...

Jaa Vad ska man skriva? Hum Kanske ingenting egentligen...Ibland känner man sig så arg, besviken,sårad och ledsen att man inte ens orkar bryr sig och då är det verkligen att man vill skrika fuck you all!!. Japp så e det. Kanske är det en sådan dag idag... vem vet, när man känner sig så...så skiter man i allt. Nåja.....annars har det varit en super helg och bra dag på jobbet. Längtar till nästa ledighet alltså fredag o lördag. Nu blir det en låååång dusch! Sayanora!


Snart dax för kalas :):) ska gå tidigare f...

Snart dax för kalas :):) ska gå tidigare för att hjälpa carro :)


Det blev eurovision hos charlotteeeee o ra...

Det blev eurovision hos charlotteeeee o raskus, med camilo och denne också :) trevlans!


Underbara lördag! Lite stressig men underb...

100media_imag237 (MMS)

Underbara lördag! Lite stressig men underbar. Började med att jag,carro och lilla Ida drog iväg till Toysrus :) carro hade fått pengar av mamma o pappa för att köpa en vatten/sand leksak,jätte rolig grej, sedan hittade Jag en gullig sak med sandleksaker (hello kitty) som jag inte kunde stå emot :P så ida Kommer få massor imorn :):) längtar! Sedan åkte vi till Ica maxi för att handla bakingredienser :) vi bakade muffins,prinsesstårta och bullar :) gick jätte bra! Sedan skyndade Jag mig hem för att äta middag hos mamma o pappa med älskling o hans föräldrar. Var hur trevligt och kul som helst! :) :) jag är ganska seg just nu....blir lite eurovision Song contest och film :)


WOHOOOO! Ledig :) :) Åh underbara helg jag...

WOHOOOO! Ledig :) :) Åh underbara helg jag är här! :) just nu: biggan (big brother)


GRATTIS MAMMA PÅ DIN DAG:) Japp mammsen f...

100media_imag236 (MMS)

GRATTIS MAMMA PÅ DIN DAG:) Japp mammsen fyller år idag och hon har blivit firad hela dagen:) jag och fredde gick över på lite kvällsfika ikväll efter jag Slutade jobba. Mkt trevligt, hon fick blommor av oss (de rosa på bilden) och en ny mobil av mig,älskling,per,o pappa:) hon blev jätte glad. Har varit en bra dag trots lite hektiskt på jobbet....imorn jobbar jag kvall också,med Emelie:) kul! Natti Natti!


Dessa tre har jag varit med mycke denna ve...

100media_imag234 (MMS)

Dessa tre har jag varit med mycke denna vecka:) mkt trevligt! Jag har Varit duktig att träna också,känns jätte bra. Snart är det helg också och den är helt full av saker! Handla,Middag,kalas mm. Snart är det Jobb... slutar 9 idag och ska sedan direkt till mamma o pappa för att fira mamma som fyller år!


Åhhh första grillningen idag! Var mkt gött...

100media_imag235 (MMS)

Åhhh första grillningen idag! Var mkt gött :) gillade hos per och carro efter att ha varit på afrodans,solat, lekt i lekparken med ida,busat massa :) mkt bra ledig dag! Bästa var ju att soffa kom idag :):):) LOVELY! Skit snyggt i vardagsrummet :) Åh har så ont i fingret.....skar mig när jag fixade salladen :( mkt ont.


SPA dags och Jag står o väntar på Pia och ...

100media_imag234 (MMS)

SPA dags och Jag står o väntar på Pia och linda,vi ska ta en prommis ner till tåget:) härligt väder!


Är det nageltrång jag har? Det gör j*vligt...

download_images- (MMS)

Är det nageltrång jag har? Det gör j*vligt ont iaf :(:(:(:(:( jag har tränat 2 dagar denna vecka och idag tänkte jag att det skulle bli den 3e men nej jag pallar inte med tån....är det inte de ena så är der de andra :( suck... Kanske står på crosstrainen istället...... blä på smärta. (skönt med träningsvärk idag iaf) :)


Mätt mätt! Idag var jag sugen på ris så de...

100media_imag233 (MMS)

Mätt mätt! Idag var jag sugen på ris så det gick de bli,med kyckling,currysås och tomat,fetaost,rödlök sallad:) smarr! Lediga dag också och jag var vaken tidigt för att bege mig till rönninge gymnasium för att prata med syv. Gick jätte bra så nu är man snart på g igen:)


Glömde ju visa blommorna jag fick av älskl...

100media_imag233 (MMS)

Glömde ju visa blommorna jag fick av älsklingen idag och god middag efter jobbet. <3 nu säger jag god natt!


Dagen då jobbet började igen efter 5 dagar...

100media_imag233 (MMS)

Dagen då jobbet började igen efter 5 dagars ledighet:) det var helt Okej att komma tillbaka,rätt skönt att komma igång igen:) nya rutiner,ny avdelning,nya boende,"nya arbetskamrater"...nytt helt enkelt. Jag tror det Kommer bli bättre med allt. På torsdag ska jag iväg till studievägledaren och göra lite plans ;) sen på fredag blir det SPA med svärmor,Annika och Linda:) yeey! Helgen blir work work. Nej nu så Big brother.


Aik vann! Bra bra. Imorn är det Jobb.. sna...

Aik vann! Bra bra. Imorn är det Jobb.. snart ska man hoppa i säng, men först biggan om en timma. Peace!


Hej måndag!

100media_imag232 (MMS)

Hej måndag!


Bra dag idag..bra dag igår. Att åka Berg o...

Bra dag idag..bra dag igår. Att åka Berg och dalbana är roligt men ibland mkt jobbigt... baaaaah. Big brother i rutan och lite onyttig......fy nån suger ju:(


RSS 2.0