typ sjuk..

jaaa jag börjar nog bli de :( tråkigt nog.
Hostar och är förkyld! åh suck...har inte sååå ont i halsen längre, är värst när jag vaknar ^^ så det är väl bra de. Men ändå varför ska man bli de nu när man ska åka iväg o grejjer.

Nu har jag nästan packat allt de som ska med känns som om väskan är fööör liten hahaah :p då har jag säkert tagit med något onödigt, men aja..nu får det vara.
Kameran som är ett måste att ha med har blivit laddad 2 gånger! (Batteriet alltså) åh någon i familjen var dum nog att dra ut laddnings sladden igår så bateriet var ju såklart inte laddat när jag kom hem! så andra gången gilt och idag är den full laddad! YES!
Kajsas saker har jag också packat ihop i en påse. Men hennes hus får hon klara sig utan i 2 veckor, hon har ju soffa o säng att utnyttja hos jimmy istället ;) hehe. Kommer sakna henne sååå mkt! min gullunge!
                                                

image12

Ska snart ner till centrum o köpa en eller två burkar kattmat, möta carlos och sedan åka o jobba. Börjar 2 idag istället för 3. jäkla Madde haha. Funderar på att köpa något att läsa också vore bra att ha nåt så att man inte blir helt....aaa jag vet inte vad. Får ta en titt på tidningarna sen.



Missing you.                                    Nu måste jag pysa! ciaaaao! (k)

Fixat!

Norska pengarna är fixade! mynten med hål i är såå söta! :)  Självklart så hade tjejen som satt i forex kassan jobbat i Norge och då skulle ju självklart pappa börja snacka/skryta om hur braaa norge är osv haha. snark.
Blev inget shoppande för mig! känner mig faktiskt jätte duktig! köpte en dricka på Pressbyrån istället och där träffade jag Makida :) haha så rolig "Hallå är det varmt ute? det regnade liksom imorse, men nu då?,för här ser man inte ens ut!"  Det var ju iaf jätte varmt ute idag men sedan mulnade det på :/ attans!
När vi skulle ta tåget hem så träffade vi Thommie :) han hade varit hos Ida. Han är såå skojjiiig!

Väl hemma så bestämmer Jag o jennie vilken tid vi skulle ses, blev först halv 3 men ändrades till kl 2. Hon hämtade upp mig och vi åkte ner till rönninge där jag tog ut pengar och vi köpte oss varsin macka på konsum ^^ dom var faktiskt goda. Min var billigare än Jennies....hon hade skinka inte jag :P så fult!
Satte oss först på en bänk vid mysiga Sjöviksgården men helt plötsligt kom en gubbe o sa: "Hej! jag måste be er att flytta på er för att jag ska klippa häcken, kanske blir lite högljudt. Men ni får sitta kvar om ni vill"    hahaha men JA TACK vi vill flytta oss! vi satt ju för sjutton backom häcken!!
Sen fixade vi lite andra grejjer! FINALLY! :Deller vad säger ni andra? bahah! ;)

Gick över till tina sen :) haha pratade om i lördags :P fy! Tina fylletratt!  men det var ju skoj iaf!
..men nu har Martín ÅKT till chile! åh hoppas han kommer ha det jätte kul!! shiitt kommer hem i Augusti! det är ett tag.. På fredag är dte min tur att åka iväg!

Jäkla Carlos som är på Justin Timberlake ikväll!!!  och nu är grabbarna glada sista jag kollade så stog det 1-0 till Hammarby!

Neejj nu måste jag lägga mig o kolla på 6 points på 3an.    PUSS HEJ!


Babbel babbel

Finns inte så mkt att berätta om idag egentligen. Har inte hänt något speciellt...jobbade kväll, haha iofs alla var lite små roliga idag bara :P  Man får höra så mkt några exempel:
"hjälp mig!" , "kom hit" , "gör si gör så" , "hämta ett glas vatten" , "Nej det var för kallt" , "Är du döv?" , "Stäng balkongdörren människa!"  , "Lås in henne på rummet och släpp inte ut henne mer!" , "Idioter" "Ska jag svänga in här och börja skrota?" 
...ja och en massa mer! hahaha så skojigt ibland att man bara måste skratta, men ibland är man rätt så förstörd i huvudet.

Imorn är jag ledig :) det är skönt. Jag, Per o pappa ska in till stan o växla lite norska pengar. sen har jag lust att ta en liten shopping runda också, mohaha. vill ha något nytt! men inte till midsommar för då jobbar jag heldag för det första och för det andra så stiger vi upp kl 03:00 och åker iväg vid halv 4....4.  Är aldrig hemma på midsommar! suck. Norge firar inte ens midsommar....losers :P
Äsch jag tänker shoppa något ändå! spelar ingen roll om pappa tycker att
"När du ska handla något så tar det hela dagen...."   hahaha såå taskigt :P  nåja fårse hur det blir, egentligen kanske jag måste spara dom pengarna^^ båtresan med Hurtigruten kostar 1300:- dit och 1300 tillbaka så ehmm...kanske lutar mot ett sparande...det får jag helt enkelt se imorn.

 JUSTE! det jag bara måste köpa imorn eller innan fredag är kattsan och mat till kajsa. Hon ska ju bo hos Jimmy dom 2 veckorna vi är borta. Så gulligt av honom <3   dom verkar gilla varandra haha kajsa flörtgris!
Såå de kanske är ett viktigare köp än kläder..hmm.


Får kanske börja packa lite imorn också när jag är ledig o allt. Måste ta en annan väska den ena som jag tog fram vart inge bra. vad ska man ha med sig kommer få med mig för mkt som alltid...får göra en cheknings lista! sånt är bra... ;P

Nej nu sk ajag ta o höra av mig till jennie, det hade jag nästan glömt bort! Dumma linda som inte kunde hon skulle hämta hö till parroll (Stavning?)  men det gör inget :P   det ordnar sig! måste ju ha! *skratt*   ;)

    tack för moi! är trött orkar inte skriva mer....night !night!


Fredag,Lördag,Söndag

I fredags hade vi lite tjejkväll hemma hos Linda o Emelie :) det var ju självklart sambosarna, jag,Jennie,Rosie och Nattis.Dom höll på att babbla om husvagns semestern som inte jag och nattis kan följa med på, bummer :(  men dom skulle boka om till stuga/tälthus istället..
- Tälthus!
- Nej, stuga!
- Stuga!
- Tälthus!
- Men Lindaaaa!
- vi lottar om det!
- nej då är inte jag med på de! jag är inte de!..

hahaha jag o Nattis hade bara kul att sitta o lyssna på dom :P  hur som helst blev det inget av de, blev husvagn ändå! hehe. Blir säkert skoj för dom.:)

Igår (Lördag) var vi på 40 års kalas hos Jimmys morbror Patrik. Han bodde verkligen jätte fint. Åt mat o drack, höhö. Mig bråkade dom bara med, syftar på micke o BIGjimmy! hahaha. dom är sköna :P
Det var jätte trevligt, sen skjutssade Morfarn hem oss till Tumba, jag åkte till Tina som hade fest för Martín! :)  han var glad han. Kom rätt så mkt folk..men det var skoj.
Roligast var att jag äntligen fick prata ut med barndomskompisen Robert, gaaaaah. Var såååå längesen! han känner inte igen mig men Per känner han minsann igen! haha. hallå liksom känt varandra sen blöjan ffs!.  Pratade en massa minnen :)
Hemgången var bara hemgång...jag,Linda,Robert och Knut traskade omkring samtidigt som man fick höra i telefonen av Martín och Dave att man var dum som skulle hem, haha vadåååå jag var trött! hoppas dom gjorde något skoj sen ändå.
vi skilldes åt vid tunnlen,men robert o jag stod kvar en stund o pratade innan jag fick sätta punkt! ville bara hem! hade och har fortfarande sååååååååå ONT i halsen :S usch...så jobbigt. OCH så var jag jäkligt trött.

Borstade tänderna, la mig och slummrade in i en total sömn....

Happ söndag och ännu en jobbar söndag. Hur ont i halsen jag har och hur trött jag än är så ska jag jobba ikväll.. :/ känns inte som någon höjdare precis men men måste jobba stenhårt nu innan jag drar iväg. Jobbar med Madde och José så det blir en bra kväll :)

Äckel myror!

Kom precis in efter ha legat på framsidan på en filt, försökt sola! självklart blir man störd av dessa kryp: Myrorna! kryper upp på benen o magen! usch. OBEHAGLIGT!! Sen när det inte är en myra så tror man det iaf, det är störande och groooose! Man kan ju inte koppla av!  Usch tänker på mammas äckliga historia om vad som hände med henne en gång, den är förbjuden att berätta haha! :/ :P

så jag gick in, ska ändå åka till jobbet på det där jädra mötet vid 2. Åhh vill inte veta hur allt blir. Alla kommer bli så ledsna hur det än blir, sen ska vi tacka av henne också..åh kommer bli så trist och konstigt utan dig. Inget kommer bli som det var, vad ska hända med oss andra då? suck...



åh :( igår upptäckte jag ett sår på kajsas "haka" ....lite svullet och torrt blod vare. stackars henne. vad sjutton har hon gjort? nåjaa...hoppas det inte är något farligt.

Snart måste jag röra mig neråt, får bli en power-walk :)

skavsår så det bara skriker om de!

Åhhh jag dör! allvarligt! kan inte gå typ. Kom precis hem från Hallunda. Var där med pappa och Per. hade mina skor som jag brukade få ont av när jag hade dom men på senaste tiden har det gått bra, men icke idag.
Ifrån att gå från jimmy till Uttran ta bussen därifrån till Salems centrum och sedan möta dom på 708:an, gå i hallunda sen hem = SMÄRTA! alltså jag fattar inte hur det kan göra så ont! båda mina lilltår (haha roligt det låter) är helt förstörda plus ena tån bredvid också :P  så illa!  kommer aldrig mer använda dom skorna....fast nu ljuger jag dårå..
Men iaf ärendet i Hallunda var att vi skulle köpa en video kamera. Pappa vill så gärna ha "En bra, en sån som man bara kan gå med sådär lätt" som han säger.hehe. Han vill filma mkt nu när vi ska åka till Norge. Vi bestämde att vi skulle köpa en tillsammans. Blev ett bra kap, ska det vara riktigt så ska de.
Förrutom att jag hade så jäkla ont i fötterna så hade vi det roligt :P


Jag har kommit fram till att jag helt enkelt inte ska få en bra sommar :(.  Ska jobba, sen den 22 juni alltså nästa vecka så åker jag till Norge med mamma o pappa.(Per skulle ju sjäääääälvklart jobba då) ska iaf stanna där i 2 veckor, sen är det bara hem o tokjobba! Det värsta är att vecka 27 när jag är i NORGE så är det bestämt att vi skulle åka på en husvagns semester men ICKE för mig!!! jag är ju i Norge!! åhhhhh blir så arg! alltid ska det vara hinder för mig. Linda tjatar om jatt jag ska åka hem lite tidigare men det går inte eftersom 1. jag träffar nästan aldrig släkten där 2. vi ska åka båten "Hurtigruten" http://www.kreuzfahrtenblog.de/media/1/20051201-hurtigruten.jpg
3.
inte kan jag åka hem därifrån haha scary ;P nee men åh!.
Ska bli skoj men ville sååå gärna följa med på det där....

kul att du hörde av dig! hoppas du har det bra och har det skoj! :D

Sommaren får bli som den blir...


Måste sätta fötterna i ett fotbad! usch det kommer svida :(

"The hills have eyes. 2"


Som sagt jag såg ju filmen...den var riktigt äcklig! Thommie hade rätt! hemsk var den. Den som gillar skräck filmer ska kolla på den. Måste se 1:an för att förstå 2:an bara.
Förresten när man ändå pratar om filmer och skräck....Hostel 2 har biopremiär på FREDAG! vill såååå se den!

SCARY!
         


Äpplen & Skräckisar <3

Äntligen hemma efter en hektisk dag på jobbet! hade medicenerna idag och det var faktiskt helt rörigt iaf vid ett tillfälle. Så jobbigt när dom inte vill ta sina mediciner.Men iaf kvällen slutade rätt bra ändå :)

Det har ju varit en varm dag idag med fast igår så regnade det lite och imorn (eller när det var) så ska det bli storm och åska. USCH hatar åska! hoppas det inte komme rhit! kasnke inte ens stämmer..vädret brukar bli annorlunda än vad det ska bli.
Imorn börjar jag 07 och slutar 14 :) det är skönt, ska nog ta cyklen, är jätte kul att cykla! har inte gjort det på år o dar känns det som:) hehe.  så då ska det minsann INTE regna!

Snart ska jag krya ner i soffan med kajsa, ska kolla på "The hills have eyes 2"  gaaaah! så spännande! 1:an var jätte bra o hemsk, Thommie sa i lördags att 2.an är hemskare!
ÅH JAG  BARA  ÄLSKAR SKRÄCKFILMER!!  men det gör inte jimmy, men har ändå tvingat honom att se SAW 1...nu är dte bara 2:an och 3:an kvar! ;) efter de blir det "The hills have eyes 1 och 2"  mohahaha!
Hoppas jag kan sova inatt då...annars blir det jobbigt att komma upp imorn bitti.
IMORN FIRAR JAG 1år på jobbet också! hihih skoj skoj! och sofie fyller år! :D

Måste hämta ett äpple först sen kan filmen börja ;)   kommentarer om filmen kommer sen!
 
                                              
image2

Student tiden över

I Fredags vare dax för Rönninges student!
Nattis o dom sprang ut kl 13:00 fast man märkte inte alls att det var några som sprang ut i början, alla var så tysta haha men Nattis hörde man sen iaf ;) så söt!  Träffade min gammla matte lärare, Lennart. så snäll! kul o se honom.
Sen var det bara hem o fixa sig och vid halv 6 gick jag o skulle möta Tina. Men självklart hade hon glömt något så vi var tvungna att gå tillbaka. Men kom till Nattis mottagning gjorde vi iaf:)
Hennes släkt var där och det var jätte mys :)  sååå underbart god smörgåstårta! yummie!

senare på kvällen tog vi bussen till rönninge där massor med folk var :) hela rönninge var på samma vagn hehe :P  kom in och det var många kända ansikten så det var jätte kul!  tjafs oså..det var jobbigt men nu tror jag att allt är bra....


Igår hade Jonas lite röj hos sig. Thommie, Johan och Sofie vad där när jag och brorsan kom dit. Emma, jossan och Joanna kom dit också haha så sköna! sen kom party eliten Ålander,Line,Angelicka plus syster :P,Annika och Malin. Fredde kom också :) elin kom också efter en stund. var trevlans! alla satt vi ute på baksidan, rökte lite vattenpipa också. Vilka minnen man fick från Egypten då! gaaaaah! våran Will smith ringde,sen ringde Per upp! åh :) Barman,Mariah Carey som han kallade oss haha :) Åkte taxi hem till Jimmy sen efter att ha stött på Nyström. hehe tur att han sa att jag satt på fel busshållsplats annars hade jag suttit där hela natten bahaha.tack!

Snart ska jag börja jobba! :) ska jobba med Robin så det blir väl en kul kväll.
Dom andra är o badar! fy så orättvist! men men...
Nu ska jag packa väskan och sen ta en snabb dusch! 

Jag har skaffat blogg!

Japp nu kommer jag skriva här istället för på PA...får se hur det går! ^^
Nedan är helgen som var :)


jag är så dålig på att skriva! kan ingen klaga så att jag kommer igång igen!

I fredags var jag på student mottagning hos Elin :) det var skoj!
fick träffa hela släkten nästan hehe, oså var Fanny och Daniel där :)
Rätt hel-galen-rolig-kväll :P  Daniel är ju bara föööör kul! ;D
Erik kom hem den dagen också men kunde inte träffa honom eftersom jag var hos elin.

I lördags jobbade jag kväll så efter jag hade jobbat klart mötte jag Nattis som också slutade kl 21.Så vi gick till L&E. Pratade o kollade tv, sen kom max och det blev jordgubbar och Chocklad.
VÄNNER blev det på tv men jag o nattis var tvugna att gå för att vi skulle bli hämtade i Rönninge C av Jocke och Erik :))  
Åh jag blev så glad av att se båda två men mest ERIK! :D:D  blev mkt kramar!
Åkte hem till honom, åt lite tårta eftersom hans pappa fyllde år.

Var jätte mys!
Sen kom det sorgliga...
vi skulle säga farväl...hehe okej kanske låter värsta grejen men det var faktiskt sorgligt....komme rinte ses på ett tag igen :( töntig som jag är började jag gråta när Erik kramade om både mig o nattis...
suck..jag som försökte hållla igen! men men.....jag visade bara att jag bryr mig som Nattis sa :)

SAKNAR DIG ERIK!

Igår söndag vare bara lugnt! :)  såg Hide and seek själv! för de fick man höra att man var galen :P haha!

NÄ! Nu måste jag gå tillbaka från rasten!  hejsvejs!!!!


Välkommen till min blogg!

image2
:)

RSS 2.0