En super dag! Underbar föreläsning och mys...

En super dag! Underbar föreläsning och mysig shopping tur med Annika och katta :) köpte julklappar till fredde. Fanns massor man ville ha till sig själv.....gaaaah. men men! Man var duktig:) små marknader på Sergels torg med massor av saker, typ väskor! Åh vill köpa. Hihi.


Snart på väg till Kay pollack:) En kaffe m...

100media_imag076 (MMS)

Snart på väg till Kay pollack:) En kaffe medan man väntar på resten av gänget och tåget.


Snart på väg till Kay pollack:) En kaffe m...

100media_imag076 (MMS)

Snart på väg till Kay pollack:) En kaffe medan man väntar på resten av gänget och tåget.


Måndagen snart förbi.... skönt för nu är j...

Måndagen snart förbi.... skönt för nu är jag inte på förrän fredag,Nice!. Varit en bra måndag ändå...jobbat med dom 2 bästa ann-Sofie och Robin,slutade kl 2,gick till per o carro,umgicks med dom o ida plus de 5 underbara valparna:) underbart! Måste lägga upp en bild på den lille söta som mamma o pappa ska köpa. Imorn blir det Kay polack (stavning?) på kinateatern:) ska bli intressant,hört att han är jätte bra. Får se om man stannar kvar ett tag i stan efter de.....julklappar liksom... hehe...Natti natti!


Inlägget som inte kom fram till bloggen ig...

100media_imag075 (MMS)

Inlägget som inte kom fram till bloggen igår kväll:P. Eftersom jag jobbade heldag så är inte första ljuset tänt än. Så det gör jag och älskling nu såhär efter jobbet:) mys! Imorn jobbar jag ned dom 2 bästa:)


Varit lite dålig på att skriva här nu... ...

Varit lite dålig på att skriva här nu... igår jul eller advents pyntade jag:) som jag har längtat! Blev jätte mysigt. Inhandlade en ljusslinga till balkongen som ska sättas upp snart, Kommer bli fint. Just nu jobbar jag....slutar 20.30 blä


juuuuuuuuuuul pynt!

jag håller på för fullt och det är jäte kul :D:D:D:D


Jahap då vare helg och massor har hänt. El...

Jahap då vare helg och massor har hänt. Eller massor o massor, challe och tomie fick en liten flicka natten till fredagen:):):) sååå underbart söt! Tuva ska hon heta:) var o hälsade på dom igår på BB,mys mys. Idag är dom denna,skönt. Ikväll ska jag,tina och Catrin kolla på Oscar Linnros:) ska bli skoj. Ska käka lite middag oså innan vi drar iväg. Får se Vad kvällen har att bjuda på senare ikväll.


Min stooooora lunch! Äter en nybakad lusse...

100media_imag066 (MMS)

Min stooooora lunch! Äter en nybakad lussebulle :P hihi. Tack Lasse!. 3 timmar kvar att jobba och allt har gått perfekt:) Älskar när det går bra!


Trevligt igår när vi var hos per o carro. ...

100media_imag063 (MMS)

Trevligt igår när vi var hos per o carro. Bjuder på den här bilden på ida från i lördags:) nu är jag på kaffe hos challe medans jag väntar på att jag o Robin ska gå till jobbet. Skön vecka Kommer det bli iaf:)


Dax att åka en sväng till rusta,sedan åka ...

Dax att åka en sväng till rusta,sedan åka till per o carro för att säga Grattis till ida som blir 6månader idag:) Vad fort det går! Kolla på de 5 valparna också:)


jobb helg

Denna helg har bara bestått av jobb och mys hemma. Det har varit jätte skönt faktiskt fast man har velat göra något hehe. Igår efter jobbet var vi på middag hos mamma o pappa där Per,carro och ida var <3 var jäääätte mysigt! Idag jobbar jag kväll sen är jag ledig på måndag! HÄRLANS! har så fruktansvärt ont i huvudet just nu.... :( usch! jätte jobbigt.....vill inte jobba...


kan det inte komma ut en bebis nu från charloooottes mage! :)

Är på kaffe hos challe o tomie innan jag s...

100media_imag062 (MMS)

Är på kaffe hos challe o tomie innan jag ska åka till Tumba med.mor,per,carrooch fasters lilla gullunge:) idag/kväll blir det lugnt,Kanske ska träffa linda o Emelie om det inte blir för sent...börjar ändå 06.45 imorn...


2 Tim kvar sen är det fredags ledighet:) y...

2 Tim kvar sen är det fredags ledighet:) yey! Skönt. Har inte blivit magsjuk än iaf och det är ju också skönt:P men man mår sådär illa när man har skiten omkring sig..... nåja. Rasten slut! Hej!


En latte innan bion:)

100media_imag061 (MMS)

En latte innan bion:)


Hej hej till en ny vecka! Helgen var jätt...

Hej hej till en ny vecka! Helgen var jätte bra trots att jag var Sur på fredagen för att det inte blev bio för att fredde korven var magsjuk. Nu är vi hos Nino o dricker kaffe:) jag köpte ju the sims3 och nu är man fast i de hehe,crazy!


Oj då Vad köpte jag!? :$ :):)

100media_imag060 (MMS)

Oj då Vad köpte jag!? :$ :):)


Ehhh hemska strumpor eller Vad?!!! Fy raskus!

100media_imag060 (MMS)

Ehhh hemska strumpor eller Vad?!!! Fy raskus!


Ska gå till centrum en sväng,tingeling!

100media_imag059 (MMS)

Ska gå till centrum en sväng,tingeling!


Ljus party!

INGET blev beställt av mig! men jag är stolt över de, fanns massor med ljushållare,ljusdofter mm. ÅH! men jag var stark hahaha. Fick challeballe att köpa ett pepparkaks ljus så nu kommer det dofta gott i våra hus....(lät som en jul sång). Det var trevligt iaf, fika gott och trevligt sällskap med bebisar :) mys! Bilderna nedan visar vad man kunde beställa och det som jag ville köpa :)

                                         
                                        

Just nu är det min favo film på tv4film "Den där Mary" I lööööve it :) fredde spelar på min mobil...vi är galna i det nya spelet, Angry Birds hahaha, det är jätte skoj! vi är nerds!


Imorn kväll blir det iaf bio! SAW 7 i 3D lääääängtar!


Då var man ledig igen!

sköööön dag och nu är man ledig :)  självklart kom man inte ifrån jobbet förrän nästan halv 3...suck. men men det är en världslig sak!

Nu ska man snart äta middag (kött,klyftpotatis,sås) sedan blir det att hoppa in i duschen snabbt och sen bege sig till ljus partyt :) ska bli trevligt! jag var på ett sådant ljus party för ca 1 månad sendan, då beställde jag ett pepparkaks ljus! yey! äntligen men oh my vad dyrt det va....det är väl de som är det enda negativa.. fast måste man ha något så får det kosta hehe. Får se om man hittar någon annan doft ikväll.


Tänkte skriva god natt:) OCH att imorn job...

Tänkte skriva god natt:) OCH att imorn jobbar jag 7-14,det ska bli jätte skönt. Sen på kvällen blir det ljus party:) SEN ledig fredag,lördag o söndag:):):):):) UNDERBART! Natti Natti:)


veckan börjar bra.

Detta var de som jag och charlotte fixade o trixade med igår i hemlighet :P fin va? En pimpad tårta till Nino :)
God var den också! var där o fikade på kvällen sen, det var trevligt.




Sitter här vid datorn o kollar på mios hemsida, finns så mkt man vill ha! :(( usch så jobbigt....jätte fint bord som man är helt kär i! och soffa vill jag också ha :P gardiner :P massor..det får vänta.
Funderar på att göra lite lunch till mig o fredde innan jobbet,båda börjar kl 3 idag...skönt,veckan börjar bra.
 kanske ska göra pasta med dolmio? fårse.


Skönt med ledig dag:) har inte gjort så mk...

Skönt med ledig dag:) har inte gjort så mkt, vaknade,kolla tv,gick till centrum,mötte charlotte,fixa o trixa;) och nu har jag precis varit i moraberg med Mor o far. Köpte en röd lång matta som jag ska ha i köket:) man vill julpynta nu! Är på g hem nu till älskling sen blir det att gå o säga Grattis till Helge:P


RSS 2.0