jag är så glad pga....

....men först!  sötaste bilden när mamma håller henne!  hahha förlåt att jag tjatar om dessa bilder på henne :P men hon är ju så sööööööööööt! :$ gaaah!
Jag har bestämt NAMN!! FINALLY! bestämt mig för att hon ska heta Kitty!  hon är rätt lik riktiga kitty ni vet? :P bahaha!
YES nu har hon ett namn iaf!   :D:D 





hahahaha var tvungen att lägga upp den här bilden som jag hittade.  skön! haha
image172

Jag är glad över att katt namnet äntligen är klart! och att jag fick goda nyheter på jobbet. kanske inte ska vara de eftersom hon mår dåligt, lider med henne, tycker det är synd, men jag är glad som är kvar :) åh :) för det var de jag verkligen ville. 
Är glad över att det ordnar sig
Är glad över mitt jobb
Är glad över att NI finns
Är glad över att jag känner mig glad just nu
Är glad över att det snart är advent och jul
Är glad över att jag har nytt rum snart *hehe*
Är glad över att du är du
Är glad över att erik kommer hem snart :)
Är glad över att nån läser bloggen :P
Mkt gör mig glad just nu faktiskt.


Nu ska jag lägga mig i söngen o mysa med KITTY och vänta på idol.

Rast

jaa här sitter jag på min rast med mitt gröna goda äpple :)
Så skön dag på jobbet alltså! allt har gått toppen och morgonen gick så snabbt! jätte skönt.
Päivi och jag har precis innan min rast bakat en kaka...Saffrans kaka YUMMIE! den ska de andra ha till fikat sen. Luktar så gott, den ska tydligen vara inne i ugnen i en timme!!

slutar kl 3, sen ska jag kanske följa med Per in till stan men det är bara ett kanske, känner mig så trött. Men jag vill sååå gärna kolla runt på Gina tricot älskar den affären! hittar alltid något där. Okej jag vet...jag köpte nåt igår men det var ju bara något vanligt, vill ha något fint till jul :) måste man väl få? :)  lönen har man knappt rört så! ;)

Betty ringde till Päivi (som då är hennes mamma)  hon ville att jag skulle fälja med henne ut imorn kväll. Men jag gav inget svar...slutar 21 imorn så kanske blir stressigt..nåja fårse. På söndag ska jag till Emelie och andreas iaf:)

nej nu måste jag tillbaka inna Robin får göra allt :P bahahaa!


Kul dag trots trista vädret!

Tina ringde mig igår kväll, blev jätte glad, var kul att prata med henne. Vi bestämde iaf att vi skulle ta samma buss (imorse) eftersom båda började samtidigt..eller jag började 06:45 dårå men iaf.
Sen bestämde vi att hon skulle följa med mig och mamma till södertälje eftersom hon också slutade 2 OCH för att hon ville se min underbaraste sen efter :).

När vi väl kom till södertälje med bil, (YES! övertygade mamma att det var bäst pga vädret) började vi yra omkring efter parkering, mamma som hatar att åka runt på ställen hon inte är bekant med:P haha. Men parkeringshus hittade vi och parkerade. Fy så kul vi hade, gick omkring, gick fel o hade oss. Mamma fick äntligen sina inlägg till skorna, jag köpte 3 linnen på H&M. Kunde inte bestämma mig för vilka färger jag ville ha så tog alla 3 haha. Tina köpte sin cola och smörgås hehehe :P  men sen gick vi o åt andå så tinas köp var sämst ;) men matlåda till imorn blev det! :)
Linnen det har jag så många :/ men sånna här linnen är ju så bra! måste ha! bra att ha! ;P


  

När vi kom hem fick hon möta min underbara sak! :D och jaa det har pratats bebis språk, busat, skrattats och allt möjligt tills nu, när jag kom tillbaka efter att ha följt Tina hem en bit. Nu ligger hon helt utslagen på min säng.  naaw helt slut.
vi Kom fram till att hon har dålda talanger redan nu! volter ja det kan hon minnsann göra synd att man inte kan lägga in videoklipp här....youtube vet jag inte hur man gör...nåja..någon annan kanske vet?  fick så bra videos! :D

Var verkligen kul idag! såhär det ska vara! tönt :P hahaha!

Ska kolla nya Heroes nu :)
hej sålänge!


5 Dagar kvar till advent.

Måste bara berätta hur duktig jag var igår! jag fick ett sortera- grejer-ryck haha. först rensade jag några korgar som jag har massa grejer i sen gick jag på alla mina örhängen och andra smycken :) så kul! hittade en massa som jag inte sett eller använt på länge. sånt gillar man.
En gång såg jag att Emelie hade ett rött...eller var det ett gult? nåja....smycketräd från ikea. Såg så fiffigt ut :P så jag köpte mig en också, dom var asbra! fyllde den med halsband o armband, men sen blev det för mkt med allt, behövde en till så jag köpe en till senast jag var på ikea:)
Jag sorterade örhängena på ett träd (men fick allt plats? icke!) och de andra med halsband som vanligt :)  blev jätte fint!  nu ser jag verkligen vad jag har :)   PERFEKT!   kolla själva ;)
   

Ialla fall...Idag när jag kom till jobbet så hade det börjats hänga upp julgardiner och ljusstakarna var på plats i fönstrena :) åhhh var så fint! man får verkligen julkänsla nu! wohoo!
Det är ju bara 5 dagar kvar till advent så man ska bäl börja förbereda här hemma också :) mitt rum sköter ju jag själv :P
Men blir nog lite segt med det nu i helgen....Min käre bror och Elin ska flytta i helgen så då ska man hjälpa till där oså :)  kul för dom!  vill ju också flytta hemifrån...men men det kommer väl min tur också...
Just nu får jag nöja mig med ett nytt och större rum. Jag är glad över att han lämmnar kvar soffan och garderoben :D yes yes yes! :)
Roligast blir att fixa i ordning alltihop sen! gaaaah bästa jag vet! :)  sätta upp nya julgardiner oså också:)  Kan förstå Emelie som har köpt allt nytt o får fixa i ordning hemme hos henne o Andreas :) kuuuuuuuuuul!   På söndag ska jag åka dit o hälsa på så då får man se hur mysigt dom har de :)
Grannen borta vid mig har redan satt upp allt, herre gud! hon var klar redan för några veckor sen.....lite tidigt hurru va?
kanske ska köpa något nytt på Emelies jobb, vi pratade ju om att jag ska hälsa på henne där också :) du kan ge mig tips Emelie :P hahah.


haha skriver jag med Johan. L. på msn, så rolig :P  saknar tiden där alltså..var SÅÅÅ skoj att parta med dom :)

Äsch nej nu orkar jag inte skriva mer....stänga av datorn osen mysa med min gulliiplutt! :)


God natt från oss! Mjaaauuu sålänge! ;)

"Everybody's Changing"

telefonsamtalet från sofie..humm jaa vet inte vad jag ska tycka om de faktiskt....det vet jag väl om 2 veckor då...humm. skont att det inte blev denna vecka iaf.

Nåja man ska väl vara glad nu när man fått sin kissekatt som man längtat efter och att det snart är advent o jul oallt?..joodå jag är glad..
Tänker bara på hur de var förrut när vi alla träffades, hade kul, partade,umgicks bara. var ju så kul!!  vad har hänt egentligen?
och DU, vad har jag gjort dig?? fattar verkligen inte....är det såhär en vänskap ska sluta? det vill inte jag iaf, försöker helatiden..saknar dig jö...

  Saknar ER också.."Familjen" :)  längesen..

Alla förändras verkligen....






har fortfarande inte valt namn till min underbaraste.....

Foto time! ;)

 
            


SKÖNASTE bilden av dom alla var den här. Jag fick perfekta läget att ta en jätte gullig bild. Skulle precis trycka och så hon gäspar!!.  såhär blev bilden.  *ASG*
hahahahah!

Jag har typ inte sovit något alls inatt! skojjar inte! hon har varit helt tokig :P hahah. Blir nog ingen utgång för mig ikväll brudar...:/ :(
Nu ska jag till jobbet!!




Tröst baka.

Idag var det en bra dag på jobbet tills DE hände! åhhh. Blir så arg. Vill inte dit upp! och DU shisses är bara för mkt, kan inget, hör inte hemma där, STICK!
 SCREW YOU!!   nåja hoppas på de bästa.  Tack till sofie iaf :)

När jag kom hem och efter att jag hade gosat klart med Molly,Missy,Troya, iris,maja eller vad tusan hon ska heta haha :P  bestämde jag mig för att baka, ville trösta mig med något annars går jag bara o tänker....
Kladdkaka blev det iaf :)  den blev jätte fin! luktar gott! men hur den smakar det vet jag inte än.....fårse om man ska göra de, annars får de andra äta den. Man får ju ångest varje gång man äter nåt sånt här.

NE jag ska BANNE MIG SMAKA sen!!!
 



Min gullunge ligger här bredvid och sover :) första gången hon var själv här hemma idag och det hade gått rätt så bra. Enda hon hade gjort var att hon hade rivit ner en vas i hallen men som tur var gick den inte sönder :)  Sen kan man inte bli arg på en sån här gullig varelse :P


Ska ta mig en bit nu om ni vill veta!   HEJ!

sällskap i sängen...

jaa det är precis vad jag fick i natt! :) så myyyys!   först la hon sig på min kudde, sen typ ansiktet hahah men tillslut blev det nere vid vid fötterna :) så söt!
sov helanatten tills kvart i 7 imorse....då skrek hon, toalettbesök tänkte jag! och det var rätt :P hehe. sen gick vi o la oss igen :)


snart ska jag till Tumbas djuraffär o köpa ett halsband med plinga! :) haha. kommer bli hur sött som helst!
Jag har unngefär bestämt mig för att hon ska heta Missy...^^  kanske låter dumt? eller?  åh så jäkla svårt!

Igår ville hon också sitta vid datorn och nu med, i knät! :D
myys!
 


nej nu måste jag göra mig iordning! 

Lycklig!

Idag fick jag min ÄSKLING!!!!:D:D

ååhhhh! så söt! underbar! :) jag dör!
men jag har ännu inte kommit på nåt bra namn :(  åh det är svårt.
något tips? nån? 
Just nu ligger hon i min säng o sover igen efter sitt första toalettbesök haha ;P  så duktig!

Elin har kameran hemma hos sig, så det blir foto tagning imorn ;)  min kamera på mobilen är kass...men några bilder har jag tagit iaf :)
    


ÄLSKAR dig redan :P  

Utgång=seg

ja igår bestämde vi iaf att vi skulle ut nånstans.  Började med att jag blev hämtad av Anna och Linda, såå snällt :) men jag blev typ en isbit innan jag satte mig i bilen brrrrr..:P   Linda skyllde på att Anna var sååå seg haha nåja:P
Kom till lägenheten och jössös där var det grejjer! Micke var där o hjälpte till, så det blev att plocka upp grejjer från kassar, sätta upp gardiner och klockan i köket. det som blevgjort blev fint, så kul att få göra i ordning! men när man såg alla grejjer såg det  rätt jobbigt ut :P
Efter de plus krök var det dax för mig och Linda att skynda oss till tåget (Skönt att det är nära) där mötte vi Sanna somm inte skulle med oss och Hoffe, Vicktor som skulle med oss :) det var skoj!
Inne på centralen blev det tömma-blåsan-dax ;) haha självklart var jag kissnädig :P hehe men ensam om det var jag inte!!
Mötte Nattis och jaa krogen blev de! :)   och efter några minuters kö väntande kom vi in, yeeeh! då hade vi alla taggat till!:)
Kommentarer till gårdagenskväll är:  Killar är bara för mkt ibland!,  BRA RÖJ och SÄLLSKAP! ;)  <3  Skön musiiiik!

Idag har det varit världesn segar dag!  sett hur brun Per är^^    kollat på alla 1000 bilderna från Egypten, kollat film, segat,kollat tv, bara myyyyst :) så ska det vara när man är ledig :P  för imorn har jag en lååång jobba dag framför mig :/  men det blir kul, både jag o Madde jobbar monsterpass, Betty jobbar och Päivi också sen på kvällen :) asbra!

åhhh dåliga dom är!! står 2 - 0 i spanien,Sverige matchen!  så illa....trodde dom skulle göra nåt mål! men det kanske kommer? kan ju alltid hoppas.....
RAWR! number ;) uuuh laalaaa.

image133


ska göra mig i ordning för sängen nu :P måste typ sova! kommer vara död imorn annars...klockan ringer halv 6 imorn... :(

Far och dotter dag.

Vaknade vid halv 9 imorse..låg o drog mig medan pappa tjatade på att jag skulle skynda mig :P haha pappa liksom som alltid vill iväg tidigt. Men iaf, vi gick vid halv 10 ner mot rönninge station, tog tåget till södertälje :)
Orsaken till att vi verkligen skulle dit var att hämta mamsens inlägg till hennes skor men fick vi hämta dom? NEJ! åh onödig resa! hon var tvungen att vara med o hämta dom pga utprovning ^^ blää på dom!
sen så självklart skulle vi försöka julhandla lite!  i år ska man vara tidig ;)

fast okej tar tillbaka att det var en onödig resa, var faktiskt jätte kul att gå med sin pappa :P hahah.  jag köpte en jätte fin kjol! urhet!! ;)  sen lite smink, shampo och ett par ärhängen. juste! köpte ett busskort också! :D YES! äntligen :P jag är redo för VINTER! haha men är ändå jätte duktig på att gå till jobbet varje dag :) så kortet ska användas i kriser och när jag ABSOLUT inte vill gå till jobbet :P  Lite julklappar hittad eman också :)

Snäll som pappa är bjöd han mig på fika, "Ta något riktigt gott!!.."  ehmm jaa där stod jag o hade världens beslutsånget! hhahaha allt såg ju sååå gott ut :) slutade med att han valde först och jag hakade på den med! såg jätte god ut och jag lovar! GOTT vare! mmmmh! YUMMIE!   Mitt i allt upptäckte jag att mitt ena örhänge var borta! åh så arg jag blev! mitt favorit örhänge!! åhhhh!  förstörde typ hela dagen! (haha, sant! :/ :P)
   

    

Jaaa hem till rönninge kom vi och jag kände att efter den där godingen som man åt var bussen ett NEJ, så vi tog en promenad hem :) var jätte skönt att gå.
På tåget hem  så sma:ade jag med Linda, hon delade ut post för fullt hehe, så när jag kom hem till porten så var hon precis vid mig :)  Pratade om att vi ska hitta på något skoj ikväll men humm vad ska vi göra?  Nattis var också på :)  så får se vad som händer, ska till henne runt 7 eller så....Anna (Lindas syster) ska ju flytta in till henne :) kul!  så man kommer komma mitt i flytten! hehe.
 

Nej nu ska jag ta en lång härlig dusch! :)    Ha de!


  Förresten! när jag väl var hemma så hittade jag mitt ena örhänge i mitt badrum, hade visst glömt sätta i det! hahaha så kan de gå :P   Dagen blev helt enkelt räddad ändå ;)


02:51

här sitter jag och klockan är snart 02:00 och jag är inte trött! eller okej lite dårå.. är väl uppe sent också bara för att jag är ledig imorn!! weeey! är ledig till söndag! då jag jobbar 07-21 :/ men men....

Har precis sett de nya avsnitten av P B och Heroes :) gaaah så jäkla bra!!  hur kan man inte tycka om dessa serier!?  Har varit rena rama tv kvällen sen jag kom hem från jobbet...Grey's var på tv och det var dubbel avsnitt!  gu så bra!
Imorn eller okej klockan är över tolv så jag får väl skriver idag istället :P iaf...idag ska jag till jobbet ändå, ska tacka av en som ska sluta :( såååå trist! kommer bli tomt, du är en ENERGI PRICK! :)
Ska köpa blommor oså från oss på avdelningn, blev min uppgift :)  jaa sen efter de är jag ledig! :Dså får se vad jag ska hitta på då..:)


åh på tal om ingenting!  jag jobbade med Madde igår och hon sa att jag ska få katten tidigare! åh åh hå :D:D  ME HAPPY!  <3


nej usch!  klockan är över 2 nu..illa...hehe ska hoppa i säng nu!  GOD NATT!

och DU! , Tack för att du finns! :D



tog ungefär 12 min att skriva detta ^^   haha!   god natt igen!


Jobb prat och sånt.

Andra helgen i november gick fort den med! måndag....segt som alltid men faktiskt så gick timmarna fort ikväll på jobbet. Diffade o grejjade med det nya schemat, såg att jag skulle jobba 3 hela helger i rad!!! HELL NO att jag ska!
så det fixade jag så att jag slapp. Dö ska jag ju göra någon gång men inte utav att jobba ihjäl mig!
hehe. 
Såhär ser min jul ut:
Julafton:    jobbar morgon  07-14
Juldagen: jobbar kväll
Annandag jul:  jobbar morgon
juste sen ska jag jobba nyårsaftons morgon också.....så ehm jaa kanske jobbar ihjäö mig ändå?



Just nu är det "Julgalan 2007" som det pratas mest om på jobbet. hehe ska bli så kul!   den 6 december. skoj skoj.
Klart man vill gå när jobbet betalar ;) hihih. Nee men ska bli kul att festa till med jobbar kompisarna! :)
Hittade en sida om de, några artister blir det :) http://www.julgalan.se/se/sthlm/index.html    funny!



Åhhh längtar tills jag får  min älskling!!!  Kommer typ få henne till jul! så långt kvar!! :(  men blir en bra julklapp iaf:) gaah!
här är nyaste kortet från Madde, 8 veckor! :)  åhhh älskar henne redan!!  hehe.  Det är bara namnet som fattas!? hummm sånt här är svårt...

image129


Längtar såååå tills på fredag också!  då är det premiären av SAW 4  det är ett måste på BIO!!
Ska försöka få med mig Fredrik att gå med mig :P  han ville också se den! ska minsann tvinga honom mohahah!
Måste gå med en sann SAW tittare ;) haha. Tina o de andra gick på bio i lördags! men då jobbade jag! suck...så dom vill väl inte gå på bio igen.. nåja fårse...

Aj gör så ont i ryggen måste ta o lägga mig känner jag :( pain pain!  imorn börjar 2, skönt!

natt natt!(k)

Jag är helt enkelt bäst!

det är så sant som det är skrivet! :)  hahaah!
Jobbar vardagar och helger då är man bra :P
jag kom på det nu när jag skrev med jimmy på msn, jag är fan bäst!! :P

...och jag kan säga det rakt ut också!  synd att det inte finns ljudklipp som man kan spela in här ^^ haha.


skönt det känns!  ;) det här blir en bra dag att jobb på! 
och snön har kommit o allt!   nu är det VINTER!
brrrrrr men men den skulle ju komma nångång så...,
Ska snart ut o halka och gå till jobbet.  härlans :P


image128


Nu ska braiga jag gör mig i ordning! 

Ledig dag

åhh så skönt det var att sova länge idag :) känner mig rätt utvilad! och imorn kan jag göra de mä! wohooo!
men sen är det full gång med jobb igen i helgen....

humm vad har jag gjort idag...pratat med Betty hehe hon är så rolig, shoppat lite...som då blev en polotröja och ett par örhängen :D fint fint! sen aa nu är jag hemma håller på att laga pasta med dolmio MUMS!  måste kolla så att det inte kokar över!!.......

.....puh! det var lungan! ;)

Jag är sååå avis på Per och Elin!  imorn åker ju dom till Egypten! åhåhåhhhhhhhhhhh!!!! vill ju också!
dom kommer träffa alla dom som vi träffade i februari! gaaah...så orättvist! men nåjaaa... det kommer ju vara såååå mkt bättre här hemma i sverige :@ bllllläääääääääääääääää.

kan det inte börja snöa snart! :P  tänk så fint det blir!
image127




Jag lyssnar på Cascadas låt helatin nu! allt är Lindas fel!! :P  dom frågar mig på jobbet vad det är jag går o nynnar på hahahah.
men den är skööön!
What hurts the most, is being so close
And having so much to say
And watchin you walk away
Never knowing, what could have been
And not seein that lovin you
Is what i was tryin to do..




Nej nu ska jag äta! :)

Första inlägget i november

alltså det här håller inte...vill ju skriva massor men finns ingen tid och lust ibland jö.  vet ju inte ens om det är någon som läser men men..
måste bättra mig! Emelie har ju börjat igen så :)

Helgen gick snabbt tycker jag.  I fredags jobbade jag till 21, åkte hem o fixade mig rätt så snabbt och med mobilkontakt med Jennie och Linda skulle vi ta 22:33 bussen till tumba..
Men så blev det inte, den jäkla bussen åkte förbi  mig! åhh så arg jag blev..
Gick ner till cenrum istället där jag skulle möta linda o dom. Möttes av  4 lite smålulliga brudar haha :P   (Linda,Anna,Nattis och Jennie)
Vi fick skjutss av Tim istället och sedan visades det att Jennie va fullast :P  hennes kväll slutade på E 4 an hehe stackarn :(.
Det blev iaf krogen för oss andra, var jätte kul faktiskt!  dans dans dans! :D:D
Jag o nattis stannade kvar när linda o anna åkte hem, var jättte skoj! ....VIP!  ;)  weeeoouuuh! haha ;)
var en lyckad kväll :)   Första snön kom ju o allt!  vi gick ut o det var jätte härligt att se :P faktiskt men när den väl kommer på riktigt är det kanske inte sååååå skönt med allt kallt...brrrrr.!  nåja..

Skönast var att jag var ledig dagen efter...så det var en lugn o skön lördag iaf :) för i söndags jobbade jag kväll.


Jaaa och nu är det vardag....skönt att det redan är onsadg imorn :P  för sen är jag ledig torsdag-fredag :) åh så härligt!  men sen är det jobb från lördag till torsdag  eller hur de va.... blä.  men är van.

ska snart kolla på Heroes! så spännande, sen P B :) 



Det är mkt jag vill säga.

RSS 2.0