Nyår?

Jaa det är likadan fråga som förra året: vad ska vi göra på nyår?
nåja nåt händer det iaf, Jag ska iaf jobba först...7-15. sen åka upp till Lindas föräldrar o hämta min påse som jag glömt. Hem, fixa och äta middag oså med familjen.
Emelie och jag har pratat idag och vi bestämde att vi bara måste hitta på något...så jag ska åka till henne och andreas, sen får man helt enkelt se vad som händer :) blir nåt det hoppas men iaf :) Linda lovade också de :P haha. blir nog bra.
Jobbigt att man inte kan vara med alla... :(   så trist!

Idag skulle jag jobbat enlig mitt schema och jobbets schema, det skulle vara tiden 13-14. haha jobba i en timme? knappast!  jag blev ledig istället :) hade blivit fel sa sofie.
Så idag har jag  varit med Per, det var skoj honom ser man ju nästan aldrig så....och mina föräldrar som kom från småland idag.

ska snart sova! lång dag imorn!

Bloggen har återuppstått! hehe.

Inget internet på 1 vecka ungefär!  när jag skulle skriva hur min jul och allt innan jul hade varit så var skiten helt död :(  så nu klistrar jag in de :P

I torsdags 20/12  var jag i S-tälje med Tina och synne, det var riktigt kul faktiskt *skratt* hittade de jag behövde och äntligen var julklapparna klara.
jobb jobb jobbb..
I Fredags 21/12 blev det överaskning för Linda på pizzan i Rönninge, eller ska jag säga misslyckad överaskning :P  allt blev lite tokigt men i
slutändan blev allt asbra ändå :)
men så i lördags! 22/12 :) Då var det GRATTIS till LINDA! :D Då var det hon som hade sin fest. vi var där vid 20 tiden sen började festen :) var jätte kul verkligen, kul o se alla igen :) alla! Nu är hon lika stor som oss andra ;)
Sen blev det jobb jobb jobb...och mer jobb.

En bra julafton har jag haft. Började jobba kl 7 och slutade 2, så det var lagom att komma hem till kalle anka, julklappar och mat :)mys mys :) alla var nöjda. Fick ett nytt täcke av Per :D:D:D gaaah!  kronborg. hehe. så ska byta till de ikväll eller imorn. Flytta hemifrån grejer, kläder, smink,smycken, blommor, hela "sex and the city" boxen o annat bra :)  nöjd:).   Kitty fick julklappar hon med!

Juldagen...jaa det var den dagen också, Har jobbat med Madde och Robin hela julen så det har inte varit tråkigt at jobba dom här dagarna :) skojjjigt!
så ehmm nu är julen 2007 slut.  Nu är dte bara nyår kvar! weeey!  frågan är bara vad händer då?

   

4 dagar kvar

Gaaah imorn är det 4 dagar kvar till julafton :) myyysss!
Känns skönt att få komma iväg imorn efter jobbet o handla de sista julklapparna. Tina och hennes mamma ska till Södertälje så jag sa direkt att jag hänger på. hehe. ska åka vid 3 imorn.
Igår köpte jag en julklapp till pappa, rätt dyr så det är mamma o Per som ska ha en sak till:P  sen så ska jag o Tina försöka hitta något bra till Linda :)

På tal om Linda, jag mötte henne i min port idag när hon skulle lägga post i brevlådan :) hehe så söt i sina post kläder...kanske ska vara kvällens outfit sen? ;) hahaa linda :P

Åhh idag var vi flitiga på jobbet! jag gjorde ischoklad och Tuula började göra marsipan grisar :)  såå duktig!  sen när jag var klar försökte jag med grisarna men slutade med marsipan katter haha fakisk tjätte fina :P  sen doppade vi med choklad!  Synne skulle göra safranskaka men icke! de hann hon inte, blir imon innan allt, det går de med :)
Vi gjorde detta för att de boende ska ha knytkalas imorn hehe. skoj skoj :P



BÄSTA!!! imåndags kväll kom Erik hem! :D :D  han ringde när han hade landat på Arlanda :)
Kul att ha honom hemma nu :)  honom har vi alla saknat!

Glad är jag för Tinas  skull :)
vi ska börja plugga snart också, Undersköterskor ska vi bli :)  det orkar jag inte skriva mer om :P  det tar jag senare men ska bara säga att det känns rätt :)

Kul att prata med Chippen idag på rasten också :)

Fredrik är jätte go ;P



Wohoooo! imorn blir det lön!!!!

Toalett dopp!

hahahah jag glömde berätta!

igår var Per och Elin här på middag...
efter den goda maten satte jag mig för att kolla på härliga SHREK. 
Helt plötsligt skriker Per att jag ska komma, man jag struntade i de. Men han kom in o sa " Du får nog ta o bada kitty, hon hoppade ner i toaletten när jag lyfte locket´"

men fyyyyyyyy så äckligt!!! dumma Katt! :P:S
så ehmm det var bara skrubbning som gällde! haha så söt hon var!  men inte lukten :/ usch hon luktade kloak!

Efter att ha blött ner hela badrummet luktade hon Underbart :)
 

Panik!

Jaaa verkligen! jag har panik nu! jag är inte klar med julklapparna!! åh! jobbar hela veckan så kommer inte kunna åka iväg...de är nu man ska körkort och bil! gaaaaah!  De sk ajga ha till mamma, de till Per och humm tro jag ska ha den dära til pappa... vet vad jag sk aha bara att komma iväg! en så fylle rju Linda år på lördag! måste köpa en present till henne...där kom mer panik! vad ska jag köpa??! humm...

Lite av paniken gick bort nyss när jag hade fixat o donat bland alla kläder :P  men allt fick inte plats i garderoben så fick dela upp i den gammla...sånt som man inte använder lika  mkt.  blev bra iaf :)


Kl 18 ska jag möta mamma i tvättstugan ^^ ska tvätta mattor och överkast...
hatar tvättstugan! det är tråkigt att man inte kan gå ifrån utan man måste sitta kvar där helatin....funderar på att gå över till filmkedjan o sola en halvtimme ;) myyysss! :)  så blir det nog...

Imorn på jobbet ska jag och synne åka o köpa julklappar till de andra :) ska bli kul! vi vet precis vad vi ska köpa så det blir nog bra. Hinner kanske köpa de jag behöver också...humm..

ska göra mig i ordning lite...känner mig risig :P

"Vi lussar för din vän"

hahah läste Emelies blogg och var bara tvungen att ta den! haha så söt!  den där ungen :))


 
http://qstream-down.qbrick.com/03836/



Lucia

Jag ställde klockan till 06:57 för att se lite av Luciatåget på tv:en hehe dumt? nee faktisk tinte jag ville verkligen se ett lucia tåg :P sååå
mysigt. kollade till och med ut vid den tiden och hoppades på snö men nää inte var de de. Sen efter 10 min så somnade jag igen,
såå skönt. Men sett ett Lucia tåg har man gjort iaf.
Nu sitter jag här och uppdraterar om vad som hänt de senaste dagarna :P  Robin ringde precis också...jag ska börja 1 istället för 2...
aldrig får man vara ifred..:P  nåja..  hehhe
Glitter i håret!

hej då lilla rum! hej stora rum!

Jaaa igår onsdag på min lediga dag börjades det äntligen.  städade hela rummet och då menar jag verkligen städa! haha puttsade fönsterna till och med. Tur att jag har en sån snäll pappa som hjälpte mig med mkt.
Fy så mkt man hittar när man städar oså...shisses! vad rörigt det var och jag hade ingen aning hur jag skulle ha det i det andra rummet, men det fick jag ju tänka på sen.  allt de röriga kan ni ju se på bilderna :P
  

Trodde aldrig jag skulle få ordning på allt men faktiskt blev resultatet jätte bra :) såå mysigt och jag är jätte nöjd. Det är de bästa jag vet! Att fixa ordning allt. lite före o efter bilder. min hylla kom inte med för alla grejjer är inte med på den:P
  

 

 


När allt var ungefär klart så kom Linda o hämtade mig, sen åkte vi till Tina på fika. jag hade med mig mjukpepparkaka :) 
Drack te och pratade en massa. mys mys.
Väl hemma sen i mitt nya stora rum somnade jag, åh så trött jag var.
Bra dag att hinna med allt :)

Pepparkakor!

I tisdags på jobbet hade vi det sååå mysigt. Efter middagen började jag och sofie att fixa pepparkakshuset :)  det var skoj, dekorerade o grejjer med nonstop och rosa glasyr. Det fanns bara rosa när sofie skulle köpa så det fick gå med bara de.
Hur fint blev det inte! :D:D jätte finnt! åh! hahha vi blev så stolta :P  Florsocker blev snö :) asfint!  var tvungen att ta kort ;P
juste julgranen kom jag ihåg också! ;)   sen gjorde jag fina pepparkakor till kvällsfikat:)  bra dag!

   


Julgran 1..

...är pyntad!!
japp, idag på jobbet pyntade vi våran plastgran. L trodde att det var en riktig gran, "åhh så gott den luktar! vilken fin gran ni varit ute och huggt" haha så söt.
Den blev verkligen jätte fin! jag som tänkte ta kort o visa glömde såklart de...åh., men men tar ett kort på den imorn ;)
Jag älskar verkligen att pynta granar, det är min uppgift när det är jul hehe. Alltid jag som får göra det här hemma och det SKA bara vara riktiga granar i vårt hem annars ska vi inte ha någon gran alls :P
Så längtar tills gran 2 (vår gran) ska pyntas :)

Imorn ska jag till tandläkaren :( usch! me don't like..
Ska vara där 10:40, tur att dom skickar ut sånna där sms annars hade jag nog glömt de imorn. ska iaf laga 2 hål :/ 50 min! det är nästan så att jag ångrar mig men vill såååå ha det gjort!  hoppas bara jag kan prata sen på jobbet haha. Käken kanske låser sig och allt :/ Äsch det ska nog gå bra...

Det ska bli så skönt att sluta 21:30 imorn för en gångsskull! en halvtimme gör faktiskt  mkt.
Sen är jag ledig onsdag och torsdag! det ska bli ännu skönare :D:D  ska försöka komma ut o julhandla nån utav dom dagarna...hummm..fårse.


Ajjj! nu hoppade kitty upp på ryggen, nu vill hon leka :) 

Detta har hänt!

Jag har inte haft tid eller orkat skriva något här om i torsdags men kan bara säga att det var jätte kul! verkligen :)
Har bra jobbar kompisar när det är party också ;) haha.
sent blev det och Roligt att jag och katta fick sjunga med Linda Bengtzing i sista låten alla artister sjöng tillsammans :) "So this is christmas  and a happy new year.."  :) gaaaah! aa kul var det!
jag kunde knappt gå i fredags :S det var de värsta jag varit med om! mina fötter var döda rent ut sagt! :S   tur att jag inte jobbade i igår haha.  har faktiskt ortfarande lite ont..... hela vägen hem: "jag ska aldrig använda högklackat!"
aa joo men visst hehe.

igår fredag tog jag dte bara lugnt, sen vid halv 8 åkte jag och Tina ner till röninge för att möta Linda. Åt pizza på felinos och sedan hem till Linda där vi kollade på idol finalen:)
Trevlans! för sedan kom Fredde och Ronnie :) sååå längesen man träffade dom :) myss myss.
Klockan blev 00:00 och jag var jätte trött, Tina med, Så linda skjutssade hem oss alla :)  så snäll.

Idag började jag 1 sen åkte vi iväg till en julkonsert :D  skoj vare! kom hem vid 7 då hade det väl lugnat ner sig lite här i salem iaf ^^
alltså vadå tända på skolor!??? :S  suck.....

nu ska jag mysa! :P  ciiaaao!



Ha på sig?

Jaa ikväll ska jag ju ut med jobbet till "Julgalan" stockholm factory. http://www.julgalan.se/se/sthlm/index.html  Ska bli skoj, hoppas på de. Men det vet jag att dte blir för att Betty ringde mig o sa att hon fick följa med. yes! kul!
Grejen är nu att jag inte har bestämt vad jag ska ha på mig!! gaaaah :S
Nu har jag inte lagt/hängt kläderna snyggt :P man ser vad det är ändå :P   Något av dessa ska jag ha iaf....humm..

 

Ska åka härifrån redan vid 4, in o möta resten och göra något innan vi tar båten från slussen 18:15 :)

Nu hade jag iaf tänkt fixa den franska manikyren igan :P har inget annat att göra..eller joo kanske ska plocka undan pers kläder i väskorna istället? kan vara snäll o hjälpa honom med de.. han har typ bara det kvar här hemma som ska till lägenheten. Det blev fler grejjer än tv:en igår. ÅHHHH säger jag bara! dom hade så jäkla mysigt redan! jag vill också! jag är så avis just nu! :P skämms inte för att säga det!
ja jag gör nog så först den blir det nagel dax ;P

Hejjsevejs!

julstämmning

Idag skulle jag egentligen ha varit i Pers o Elins lägenhet för att hjälpa till med nåt :P men blev inte så. Jag var istället o hälsade på Tina o maya :)   maya var lika go som alltid men tyngre det har hon minsann blivit.
Tina bjöd på kaffe och lussebullar, mums vad gott de var!
Precis innan jag kom så hade linda varit där :) jag missade henne precis fick jag höra :( attans!
Satt o pratade en massa, sen var det var verkligen julstämmning, Tina hade brännt en skiva med massa bra jul låtar! så de var på högsta volym hehe.  jag var bara tvungen att ha en också! så vi satte oss vid datorn, sjöng o hade oss haha skoj :P tur att dte barar var Maya som hörde oss bahaha. Låten jag bara var tvungen att ha med var Holy night :)  den är så bra!
Älskar julsånger! faktiskt!
Väl hemma så fixade jag till mitt rum bara, såg rörigt ut...åh längtar tills jag kan flytta in i andra rummet!
och jaa nu sitter jag här..


...Bläää juste gjorde rent och bytte sand i kittys "toalett" :P innan jag satte mig här.  jössös vad det stank!  saknar inte den lukten precis :/ men nu är det rent o fint igen! Jag prövade det röda julbandet på henne som kajsa hade varje jul runt halsen:) hehe eller jag kanske ska säga FÖRSÖKTE iaf, hon blev ju tokig :P
           

Imorn ska jag med ner till lägenhete iaf, dom ska tydligen sova där för första gången inatt så jag o mamma ska åka ner o lämmna Pers TV ikväll...om ett tag. Men innan dess så ska jag kolla på senaste avsnittet av Heroes :D

Grattis pappa!

Jaa min käre far fyller år idag! grattis grattis till honom :)
Vi firade honom kl 6 imorsen eftersom jag började 7 och mamma halv 8. klockan 6 liksom :P han fick en jätte fin blomma av mamma pluss nån lott grej, nåt vann han men vet inte hur mkt de var. Per hade köpt den där perfymen som han gått o tjatat om sen i julas, hahah.
Jag som trodde att jag skulle slippa gå i regn till jobbet men då när jag börjat gå så blev det snöblandat regn!! KUL!! :/  helt blöt när jag kom fram, så ångrar att jag inte tog bussen med Fredrik och Tina.
Skönt vare att sluta 2 iaf  :) Gick till rönninge kaffestuga o köpte en tårta till pappsen. Tina gjorde mig sällskap och vi tog bussen hem, skönt.
Han blev jätte glad för tårtan och skivan som jag hade köpt.

jag som skrev i senaste inlägget att jobbandet började nu men hahaha nu har jag jobbat i 2 dagar och nu är jag ledig till lördag ;) guuuuu så härligt!!   på torsdag blir dte ut med jobbet :) ska bli jätte kul faktiskt :) eller hoppas på de iaf. alla ser såå mkt fram till de. Nu har jag bestämt vad jag ska ha på mig också...eller nästan...fårse hur jag gör.

Nu ropar per! vi ska klippa klorna på Kitty :)  det är rätt svårt för att hon sprattlar helatin!  så sött! <3
Såå nu ska här klippas!

Glögg och Pepparkakor

Igår efter jobbet blev det mys med tjejerna hos Jennie. Nattis,Emelie och Linda kom först så dom började baka pepparkakor. sen Rosie o jag. Skönt att man slapp baka, barar att smaka ;) haha. Dom hade gjort mkt!
mys i soffan med spel och fransk manikyr, hahah Nattis :P
Det var jätte kul att ses bara vi tjejer :)

Första advent började jätte mysigt. Mamma hade gjort frukost och så tände vi första ljuset förståss ;)
Efter de åkte vi till Ica maxi men svängde av till Hallunda o gick där o kollade en stund. Jag gick in på guldfynd! åhhh ville köpa allt som jag bara såg där! så fina smycken! köpa guldfynd gick ju inte så fick bara köpa nåt...så det blev iaf 2 armband, ett halsband och ett par örhängen till mamma i julklapp.
Åkte till Ica maxi där mamma blev stylad i håret haha, på köpet fick man en borste och en sjal :) asbra!
Handlade snabbt och sedan åkte vi till Tumba där jag då skulle träffa Emelie. Hon handlade snabb på ica sen gick vi hem till henne och Andreas.
Där hemma satt han och Danne vid tv:en o spelade fifa haha så roliga :P  sedan kom GP :)  medan dom satt där så satt Jag och Emelie i köket med glögg o pepparkakor, Myyss! :) Glöggen var jätte god.  Det var jätte kul, vi pratade en massa och killarna höll på o gaggade med oss retstickor!

Det var kul o se hur dom hade de, jul fint verkligen :)  hoppas inte Andreas slänger ut julstjärnan som jag köpte, han är tydligen allergisk mot dom, hahah.

Det har varit en lugn o skön söndag och imorn börjar jobbandet igen.


RSS 2.0