Jag har så ont i fötterna!!! :( 5 timmar k...

Jag har så ont i fötterna!!! :( 5 timmar kvar....


Man känner sig lite deppig.... det är Synd...

Man känner sig lite deppig.... det är Synd för man kan vara lycklig. Slutar 21 ikväll och börjar 06:45 till 20:30 imorn. Blä.


Målat naglarna inför kvällen:) svart manhu...

100media_imag054 (MMS)

Målat naglarna inför kvällen:) svart manhunter heter färgen;) snart iväg till Nino o Tove för att hämta peruken:)


Lunch:) lax och bulgur sallad.

100media_imag054 (MMS)

Lunch:) lax och bulgur sallad.


Då var man på väg till Tumba. Var ett tag ...

Då var man på väg till Tumba. Var ett tag sen man var där. Ska.bara kolla runt lite för att fördriva tiden hehe. Har min gravida vän Charlotte med mig:) c yaaaaaa


En torsdag

Vad har man gjort idag? jo äventyrat med charlotte!
vi var på Elgiganten,Rusta,ÖB,Toväääs ICA (där vi köpte den biliga underbara laxen) och till sist Willys. kan ju säga att det blev en massa kassar hehe. Hämtade fredde i rönninge o åkte hem, så nu har jag lagat jätte god mat! Fläskfilé med senapssås och ris,såklart ;) stolt över att vara första gången jag gör detta och det blev super! :)
TV IKVÄLL: Paradise Hotel, Vampire diaries
   


Kollar just nu på reprisen av Paradise hot...

Kollar just nu på reprisen av Paradise hotel eftersom man missade det när vi var och åt allihopa på rönninge bistron. Jag bestämde mig tillslut för Thaimat:) super gott! Det var jätte trevligt också,tycker om er :) imorn är man ledig igen....skönt? Ja. Vad ska man göra? Humm vet inte... åka till toves Jobb på eftermiddagen är iaf planerat:) får se Vad dagen har att erbjuda. Önskar man hade körkort....


hungrig!

vill ha riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!  jag dör.  
har iaf kommit fram till att jag inte kan svälta ihjäl mig själv:) bra va! mat e gott! hahaha.

1 timme kvar!  sushi eller thai? det är frågan.

 
 


Hos challeballe

sitter här vid det fina köksbordet och har precis fikat :) mums!  har hjälpt till att flytta bord från vardagsrum till kök och från förråd till vardagsrum. charlotte är crazy! hahah men det är ju inget nytt...eller? :P

nu sitter vi bah bara o tjattrar i köket.....
ikväll blir det att käka sushi eller jag har funderat på att ta thai nu;) det är iaf ris i båda rätterna! hihihihih får väl la se!

trötter.

Paradise hotel var bra
Bartenderskolan var bra (hahahha oh my, man skratar lika mkt varje gång) :D

kanske dax at sova.....ögonen börjar hänga


natti natti!

igår,idag

Igår gnällde jag och idag är det lite bättre....
Igår
glömde jag att berätta att jag var på underbara Ikea med fredde och mor, självklart fick jag panik av alla grejer åh åh åh...man vet liksom inte vart man ska ta vägen. färger,ljus,hyllor,gardiner,kuddar,lampor masssor! ååh. var nästan lite deppig när vi åkte hem....haha crazy. köpte iaf nya servetter (lila och röda),filt och ett nytt fint överkast :) lovely! vill åka tillbaka o köpa orange blockljus och svarta ljusstakar till sovrummet och nya handtag till köksluckorna dom här men men...får väll hänga på chaaarlotte när hon ska åka dit ;)

Idag har det iaf varit en skön dag på jobbet, jag slutade kl 13 :) underbart! det var inte igår man gjorde de. Väldigt segt att gå hem...ont! ont! men jag ska inte klaga..
Har inte gjort så mkt sen dess, sovit,plockat o tvättat/hängt upp tvätt. Det blir en lugn kväll med paradise hotel...

Tog höst bilder när jag traskade hem som en gammel tant...






Myyyys!
..och nu är man ledig i 3 dagar mohaha.


Nää men tänkte gnälla lite.

....känner mig så otroligt trött! fattar inte varför jag inte kan sova på nätterna? somnade runt 03 inatt och gick upp väldigt segt vid 05:30 blä. vet ju att ett problem är att fredrik snarkar mkt (helt sjukt mkt) har lagt mig i soffan i vardagsrummet flera dagar nu men inatt vare droppen! har ont i ryggen...
har ont i knölen (alltså min hallux valgus) men det får jag ju skylla mig själv. Gör ju ingenting åt det.....men kanske ska ta tag i det så man kommer ifrån jobbet lite...eller?
Knät är också ett problem, det knakar och gör ont. jätte obehagligt...hela benet är cp.
suck,man bara klagar.

trööööööööött trööööööööött.....



snart Paradise Hotel!

Tacooooooooooooooos!

Mumma vad gott det var! Vi åt tacos med challe,tomie,nino och tove :) nu hänger vi bah!  men snart är det Gossip girl! yey!



måste blogga mer...

Då vare snart dax!

Pengar,pass, biljett och en massa annat är nu ner packat i väskan! tog nästan hela veckan att packa klart..jag är störd hahaha.
Hur som helst det ska bli jätte skönt och roligt att komma iväg :) jobbigt bara att få vara ifrån min älskling :( 1 vecka! det har aldrig hänt att vi har varit ifrån varandra så länge.....scary. sakna!!

Om en stund ska jag försöka sova lite...är inte ens trött men måste försöka. klockan ringer 02.00 och åker till arlanda runt halv 3....gaaah!

pirri pirr i magen? njaaaa börjar kanske bli...
äsch!
kul ska det bli! fårse om man bloggar..kanske inte går? fårse...
här kommer iaf 2 bilder från hotellet :)


NICEEEE!!!! :)

RSS 2.0