Ingen mobil!

:(  jag har ingen mobil just nu! Mitt sim kort är sönder :( så illa! alla nummer allt borta :/ suck!
dålig dag! och nu detta! usch fy!  är så arg!!!

känns tomt att inte ha någon  haha :S 


nåja...

hejohå!

Nu sitter jag o väntar på att tina fixar i köket, jag kom nyss hit med en nybakad kladdkaka som jag har bakat och som vi snart ska äta mumma! ska se en film också....The happening som vi båda så gärna vill se men som många inte ha gillat men men man måste se och tycka själv!

Min andra semester dag! härlans! vad har jag gjort hitills? humm typ städat och tvättat höhö. fårse vilken dag mini golfen blir men på torsdag ska Jag,Tina och Malin se "The dark night" åh längtar :) den har fått så bra kritik! Vi ska äta inne i stan oså sen blir det movie! mys.
Får se vilken dag Per kommer hem också så att vi kan bestämma vilken dag vi ska åka ner till mor o far i småland...
nåja fåse!

Nu ropar tanten som gustav på jobbet kallar Tina bahaha :P


tingeling!

Lördag och fri snart!

Om snart 4 timmar så har jag semester! åh så härligt! ska bli så jäkla skönt att få vara ifrån jobbet i 2 veckor! :D
Får se vad som hittas på, ska iaf spela mini golf med älskling och hans syster plus pojkvän någon gång nästa vecka :) ska bli kul fast man suger hehe. sen ska jag hitta på något o bjuda hem tjejerna på tjejkväll eller så? alla har ju alltid något för sig så får se om alla kan när jag har bestämt mig...

Igår blev det 9 månader för oss <3   kärlek!


Nu ska jag snart tillbaka från min rast....har mkt att göra innan jag slutar kl 4 ,fixa pärmarna,schemat,fixa rummen och sänka den här irriterande lilla varelsen som står bredvid mig och tjattrar! bahahaha

dax att köra de andra till bords!

höres!

Update!

Hänt massor sen jag bloggade sist. Getingsticket gick över rätt så fort iaf så det var skönt, hehe. Den helgen där minns jag faktiskt inte vad jag gjorde...humm.
Här om kvällen efter jobbet var jag,Tina och jennie uppe hos Linda :) det var mys vi måste träffas oftare sådär känner jag. Mkt ändringar på jobbet har det blivit men det är barar att bita ihop och jobba...man trivs ju ändå med de boende :) snart ska schemat för nästa period vara klar! gaaah! hatar att lägga önskemål..
Nåja! har varit på visning på en lägenhet i Tuna :) jag blev sååå glad när jag fick sms:et :D. Var det verkligen min tur nu att få flytta!?? jag låg 3:a så jag hoppades inte på för mkt....Emelie var snäll som följde med eftersom älskling skulle jobba. Åhhh den var så fin! en 2:a den var perfekt för mig :P men så var det den där killen...åh jäkla skit! han hade bestämt sig och sa att han kunde flytta in när som helst...ja då visste jag....men grejen är den att han verkar inte ha skrivit avtal! såhär står det på botkyrkabyggens hemsida där man söker: Det är 1st som ligger före dig i kön och har tackat ja men ännu inte tecknat avtal. Var god avvakta ytterligare besked. Liksom jaha....får väl vänta då men har ändå lagt intresse anmälan på 4a andra lägenheter :).
Myst med Fredrik har jag ju självklart gjort! sen en kväll minns inte när :P så var vi och bowlade med Zandra och To :) dom är så söta och roliga, var jätte trevligt. Samma kväll Kom jimmy o hämtade mig, sen åkte vi till Jimmy.Ö som hade lite fest,var jätte kul o träffa de andra.
Tina och jag har haft våra kvälla också haha, vi bestämde oss en dag för att äta gott! blev fläskfilé, klyftpotatis med grönsaker och bearnesås(stavning) så jäkla gott! skönt väder också så vi satt på min balkong. I helgen var vi9 hos Anders och grillade :) var trevligt träffade massa nya människor! otrpligt härliga att prata med! spelade kubb som alltid är lika roligt, killarna vann tyvärr.  sent blev det och jag o tina däckade hemma hos mig haha var såå trötta. men kul vare!
Det tråkiga är att jag har fastnat i mitt pluggande :( måste ha en bok som jag inte har, så jobbigt...planeringen blir försenad :( men det löser sig...
Har säkert glömt något men äsch,Vädret har iaf väl inte varit i topp precis! :S usch men den kommer väl? hehe.
       

Nu är det bara 2 dagar kvar att jobba sen har jag 2 vecors semester att se framemot! :D åh åh så härligt! sen jobbar man en vecka till (v.32) sen åker jag och Fredrik till Cypern!  :D:D

:D

ikväll ska jag blogga :)

Offer för getingarna!

Idag på jobbet när vi skulle sitta ute o fika i trädgården händer det hemska! JAG blir geting stucken :( usch! fy! gjorde så jäkla ont! första gången jag blivit stucken sen jag gick rakt in i ett jordgeting bo när jag var 6-7 år. haha då kunde man verkligen säga offer för getingarna :S ingen bra upplevelse.
Jag är fortfarande röd och lite svullen...otur det har man..

Om 10 min slutar jag! yes! ska möta Tina sen ska vi gå hem till hennes mamma o vattna blommorna ^^
sen ska vi hem till moí och kolla film...eller nåt. Skönt att fredagen snart är här, jobbar kväll sen är man ledig. ska bli skönt att vara ledig i helgen :) Får se vad som hittas på...vill så gärna träffa Emelie,Jennie och Linda. Saknar the family med...:(
En dag i taget...:)


haha juste måste berätta! Igår när jag o frdrik låg livlösa i soffan o kollade tv :P så ringde tina,hon var helt förtvivlad! "Maria är du hemma? kom hit du måste?"  "va okej är Fredrik där? bra men kom båda två ni måste! det är någon som bankar och plingar på min dör! oså håller personen för nyckelhålet!" jag är skit rädd"  (gråten i halsen)
"Vi kommer!!..."

Tydligen var det en "kompis" till tinas mammas kille Thomas som ville ha skjutss till Hallunda...visste inte att Tina hade flyttat in istället för honom.  bahahah snacka om att få oväntat besök! 

Mini golf

Idag åkte Jag,Erik,Jesper och Lasse till södertälje. Där spelade vi mini golf :) Det var såå skoj! haha kul att träffa de där rackarna :) Imorn åker Erik iväg igen...aldrig kan du vara hemma :P Tack för de roliga timmarna hehe :)
Har varit en lugn o skön dag, fredrik är här nu också så det känns ännu bättre! gullplutt!
      

Imorn ska Emelie börja jobba igen, skönt för henne att komma tillbaka till vardagen, och nu kan hon kanske börja blogga igen? (Hoppas) Jennies blogg är död (igen) haha ;) kom igen nu va! :P
Nu är det bara att jobba 3 dagar sen är helgen ledig åhh :) hurra för de! :D:D


                                                                                                                                                                                             Älskar dig!

RSS 2.0