Ångest!

Det har jag verkligen idag! just nu! men det struntar jag i hahahaah!
Åkte iväg med mamma och Per för att köpa nytt trådlöstnätverk. Äntligen. sen slog det bara slint i huvudet på mig! "jag vill ha en iPod.." sa jag till Per...och ehmm jaa så blev det. Köpte den där nya iPod touch. Sååå fiiin! och bra! har petat på den hela kvällen nu haha :P Ska lägga en massor med musik :D gaah!  sen kan jag gå med lätta steg till jobbet imorn o bara njuta :P
Fast jobbigt var det att köpa den plus trådlösa skiten...men men... äsch.  :P



Imorn skulle nattis höra med Marina om hon hade tid för klippning och färgning! värsta värsta! skulle vara så skönt om jag fick det fixat nu! känner mig såå risig! fårse imorn.


snart måste jag hoppa i säng så jag stoppar här!


natt natt!

Senaste.

Helgen var mysig! Först i fredags var det fest med jobbet, vi åt först på kolgrillen, långbord med  hela 24 st :) var jätte kul! sedan drog vi iväg till passione (stavning). Där var det hur kul som helst! träffade gammla bekanta också och det är alltid kul. ;P
Bästa med helgen var att man var ledig! yes! hela helgen o sedan för att min "Spa kväll"  var lyckad :) alla verkade nöjda :)  blev ansiktbehandlingar, melodifestivalen, vin och lite smått o gott :) Fick en jätte fin bukett av mina darlingar också! sååå gulligt :)  <3
Madde var verkligen duktig så det blir verkligen fler gånger. Kul att träffa alla tjejerna också, tråkigt att inte linda kom men kommer ju fler gånger. Kanske till helgen? för då blir det födelsedags firande..:) träffa alla! familjen :) skoj!
får se hur det blir.

Nu har jag precis pluggat klart för idag:) gjort 6 frågor av 12. Har alltså börjat med mitt första uppdrag, handlar om cellen,smitta,cancer mm. Väldigt intressant. Kommer bi spännande vad första betyget blir o allt :D gaaah.
Känner mig rätt trött nu....Känns som att det kommer bli lite segt att plugga såhär på kvällen när man har jobbat kväll också men men det gick ju bra idag så :)

Nu ska jag störa min gullplutt i sitt spelande :P mohaha!
God natt!

                  Grattis till Jimmy som fyller år idag!

Huvudvärk!

Här sitter jag nu vid jobbets dator, väntar på att nattpersonalen ska komma. Måste rapportera om vad som hänt under kvällen osv.
Känner mig inte alls bra....ont i kroppen och har huvudvärk :( bläää. Har ingen lust att gå hem heller men tur att Tina går med mig iaf, bra att ha sällskap.
Fortfarande så har jag inget internet hemma men Per har de!(alltså det funkar för honom) åhh jäkel! han har fifflat med min dator! så arg jag blir. När jag kommer hem ska jag ta hans dator och börja mitt pluggande :) så kul! :D äntligen!
Ska göra en introduktions kurs först sen börja med första uppdraget, spännande.

NU kommer dom!


Döden.

Ja rätt jobbig dag idag....Efter min rast gick jag in till honom..helt tyst var det och jag förstod att något var fel.
Jag hade rätt, han låg där helt livlös men var så fint såg ut som att han sov. Jag var själv på avdelningen också så det kändes extra jobbigt att komma in först. Så skönt för honom att det gick lungt och fint, han hade bara somnat in. Nu har han det bra.

Jag är väldigt känslig när det gäller sånt här, brukar oftast tänka på att om/när nån nära till mig dör hur ska jag dåreagera när jag reagerar starkt på en som man kanske bara kännt ett par veckor/månader? usch hemsk tanke.. :( Döden är jobbig och den skrämmer mig faktiskt.
...vilket jobb man har egentligen.....



Nu är Per klar med sitt telefonsamtal med herr johan :P haha
Nu kan vi fortsätta med filmen.


Du betyder mkt <3

FINALLY!

åhhh jaaa!! :D  äntligen har dom hört av sig från skolan!!


äntligen kanske man får sätta igång!
hade tydligen blivit fel när som skickade mail till mig. "Det studsar tillbaka"

Nu känner jag mig ännu mer glad än igår :P

Snart ska jag möta Tina dumbass hahaha sen ska vi handla lite och gå på prommis :)
måste göra mig i ordning.   humm måste fundera på vad jag ska bjuda på..på lördag.
humm..


ciaaoo!

Utbildning

Idag har jag utbildning i Time care, det är alltså ett schema system. Så kl 1 till kl 4 ska man sitta o lyssna på nån som pratar om time care. blää har ingen lust faktiskt, vill sluta 3 :P men men detta behövs verkligen..bra att kunna.

Sen ska jag bara hem :) skönt skönt! Sen kommer Fredrik över.
Imorn ska jag till skolan! suck! måste fixa det dära som dom ställt till med! vill fan börja snart!!




jag är glad :)



Rast!

Japp nu har jag rast men har bara några minuter kvar på den så dissade tina och satte mig här istället! haha sorry gumman!, tänkta bara berätta lite om vad som hänt i helgen :)
I fredags jobbade jag iaf, slutade 21 och efter de åkte jag hem en snabbis sen var det bara att ta bussen till tumba där Jennie,Linda och Linda mötte upp mig. Åkte in till stan och skakade loss! haha det var skoj! vi har alltid så roligt synd att inte alla följde med bara.
Igår lördags var jag ledig YES! städade en massa hemma (känns så skönt,slipper jag göra de till helgen :P)
Vid 4 tiden traskade jag ner till älsklingen. Hans mamma böd på middag eftersom hon fyller år nästa helg :) var sååå trevligt såå god mat! trivdes verkligen :) Hel sköna människor! :))

Skönt att få sällskap hem ikväll...både tina o jag slutar 21 :)

Alla hjärtans dag!

Åhh igår var det en sån mysig dag!  :):) slutade jobba kl 3, kom hem o fixade mig rätt så snabbt men fredrik ville att jag helst skulle komma till honom vid 4 men ack så blev det inte :P kom dit vid halv 5 hehe. Då hade han gjort jätte mysigt i köket med ljus och jätte god mat. På bordet stod en vas med en jätte fin stor ros med bambu blomma med också eller vad det heter hehe. sååå fin! Jätte god mat var det och så himmlans mysigt var det också! <3
Sen tog vid det bara lugnt båda ville bara mysa hemma. Vi spelade x-box , haha jag är verkligen sämt i sånna där fight spel :P men kul var det! 
Tycker om dig så himlans mkt!


Just nu sitter jag på jobbet måste ju passa på när inget hemma fungerar :( blir så less....
Är jätte lungt just nu hoppas hela kvällen blir de. Imorn är jag ledig! åh vad jag ska sova! men egentligen inte....ska typ storstäda hela lägenheten imorn hahaha! :/ jäkla mamma :P nää men...städa måste måste man ju göra. Sen på kvällen ska jag på middag hos Fredrik eftersom hans mamma fyller år.

Blev glad igår när Nattis ringde...synd att jag inte jobbade kväll igår :(  saknar så!
Linda,Emelie,Nattis,Rosie,Jennie, <3   nästa helg minsann!  då ni ,hoppas ni alla kan komma :)
juste! sjutton också! måste ju sms:a er alla om de eller ringa! humm....får göras imorn.


nää nu ropar dom på mig :P sen måste jag ringa tina :P



PUSS!

Jobbet.

Hallejuhjaa! *stavning*  äntligen sitter jag vid en dator som funkar :)  sen Per kom hem har inget fungerat i när det gäller datorer och internet haha skojar inte. Har inte bloggat på flera dagar och har inte kunnat lägga in mina steg på tappa.se :P den här datorn på jobbet är segare än segast. just nu skriver jag men den hänger upp sig.....nu kom orden på skärmen ^^ hehe.  ni fattar nog :P

oj måste tillbaka!

Tråk tråk

Här sitter man en lördags kväll..har jobbat och nu är det bara trist! dö trist! kunde gått till Tove ikväll men oj då jag jobbar heldag imorn, 7.30-21.00. BLÄ!  kunde kanske gått en stund men nä kändes onödigt. kommer fler gånger...
vill bara att morgondagen ska vara överstökad. har verkligen ingen lust att jobba heldag....usch.

Jag och sofie gick hem tillsammans en bit ner till stationen, fy så mkt ungdommar o äckel barn det var ute :/ fulla o jag vet inte vad..."Lägg henne i kundvagnen..!" var det en kille som skrek och tjejen låg på gräset utanför konsum. shitt alltså!  Så fick gick fort förbi för att inte se de tramset :P skildes åt och Fredrik gullplutt mötte mig :) mys!
och nu sitter jag här.....booooring, men ska snart hoppa i säng! lång dag imorn....



<3


Välkommen hem bror!

Jahapp då var han hemma igen! haha måste skratta lite åt honom, men gör nog inte om samma misstag! kul ändå att han är hemma. Leta lägenheter får du minsann göra! det ser hemskt ut här hemma nu! hans soffa står i vardagsrummet, massa med lådor och kassar står i mitt lilla gammla rum som han nu ska ta över :P  no way in hell att han ska få tillbaka hans gammla rum ;) Skönt att allt är över nu iaf efter allt tjafs fram och tillbaka. så välkommen hem igen käre bror! :P
och till dig!: DU förlorade lilla vän! hahah!!


Åh ikväll måste ni se filmen kl 21 på kanal 5. "Guess who"  den är så rolig! självkart att den är de när självaste Ashton Kutcher är med :) skoj skoj skoj! hummm tror jag såg den på bio...2005...ett tag sen. hehe.
Jag ska se den igen iaf!
image267



jag är sämst på FIFA ..... :/


Träningsvärk!

Ja som sagt, i tidags var ju jag på Tulling GymMix med 2 av mina jobbar kompisar. Det var sååå kul! åh så bra man kände sig efter det där 60 minuters passet :) härlans! och igår när jag vaknade kom jag knappt ur sängen! gjorde såå ont i hela kroppen! och så var det nu imorse också haha skojar inte! magen är värst, kan knappt skratta gör så ont då :P :S. Så igår när jag och Tin avarinne i stan gjorde hon allt fö att jag skulle skratta :P  hemskt var det när vi kom till trappor :/ aj!
jag köpte en tröja, ett par jeans och min underbara parfym "Victor & Rolf  Flowerbomb". Tina..ja hon slog på stort. Hon köpte en Mp3 spelar och ett antal linnen och 2 tröjor :)  Vi vill ha såå mkt men var tvungna att heja varandra hehe.
Blev en heldag på stan vilket gjorde att va var helt slut när klockan var strax efter 5 :/ så vi bestämde oss för att åka hem. Blää så mkt folk det var på tåget usch! men hem kom vi och jag somnade på soffan. skönt vare!

Jobb idag! börjar 3 haha älskar detta! ;) trist väder är det så vet inte om jag orkar gå till banken innan jag börjar jobba...:P kommer säkert regna och jag blir hel blöt och dagen är förstörd....äh banken får nog vänta! men fårse..

Älsklingen slutar och jag börjar...då får jag inte se honom förrän ikväll :( nåja funkar väl de med :)
Madde och Päivi är dom jag jobbar med ikväll :D hel skoj! Madde och jag kan planera lite inför i maj:)

aj..ska försöka komma upp från soffan..aj.aj......


Fettisdagen!

Jaa idag är det den dagen man får fetta en massa haha :P usch vad äckligt det låter! men det ska då bara vara en massa semlor! det är så jäkla gott! MASSOR med mandelmassa! MUMS! :D älskar mandelmassa!
kanske ska ta bort ordet massa! blää räcker för tusan bara med en annars spyyyr man jööö! haha.
En blir det sen kl 18:00 gör jag mig av med den ändå ;) , för då ska jag och några jobbarkompisar iväg på Koncore i Tullinge (Gymnasiet).  Koncor är basträning som gör dig stark nog att bära upp kroppen hela dagen. Den ökar din rörlighet och förebygger ryggbesvär och förslitningsskador. Vi använder stepbrädor.

Ska bli sååå kul! vi ska pröva på svettis någon dag också, spinning som jag då redan har prövat! satan vad hemskt det var! sliten! :P men skoj. Afrodans är en ny grej som dom har börjat med, vore häftigt att pröva på de som Gisela har gjort :)
Berättar sen hur det gick :)

http://www.tullingegymmix.nu/index.php?option=com_content&task=view&id=38&Itemid=44



image263

Helgen gick den också!

I lördags efter jobbet gick jag över till Linda :) vi ville hitta på något. Jennie som skulle ut med sitt handbolls lag lockade oss faktiskt, men dom skulle till Tb's ^^  där jag aldrig hade varit och aldrig ville sätta min fot egentligen :P hehe. Men iaf vi bestämde oss för att åka dit. Det visade sig var jätte kul! man var med bra människor:P så det vär väl mest därför. man kände igen alla nästan lite små tråkigt men ändå kul. Kul o träffa jennie också :)
Efter några timmar med dans :P blev jag och Linda trötta, de andra stannade kvar och vi satte oss trötta på bussen. det var så skönt att vara hemma vid 2, verkligen...tror jag somnade på en gång.
Rolig kväll :)
  förresten jag hade 23122 steg när jag kom hem :)

Igår blev det bara jobb o jobb. Började ju 3 så kvällen gick ganska snabbt.
jag och Fredrik åkte med Päivi , hade verkligen ingen lust att gå till Timmerman :P var halt o äckelsnö! Väl hemma oss babe åt vi eller jag åt wok! mums!det var riktigt gott, hans mamma gör så god mat!  sen blev det bara mys framför tv:en  <3
tycker om dig sååå!

Vaknade kl 10 idag för att göra mig redo för tandläkaren 10:30. Är så glad att jag har bytt tandläkare och avdlening! känner mig så trygg! låter kanske löjligt men faktiskt så är de tryggare, de andra idioterna på folktandvården är ju inga tandläkare! usch! fy! 
haha ser så dum ut när jag ler :P  bedövningen sitter fortfarande kvar! haha min mun blir sne ^^ :P

Usch är hungrig! åt ingen frukost innan jag gick :/ får inte äta än...eller? humm....1 timme efter va? och när bedövningen är borta..? äsch...kanske kan äta risifruti som jag köpte.

kurr kurr...

Morn morn!

jag vill sååå gärna ligga kvar i sängen o sova men får man det? nej. Kitty väckte mig! åhhh haha så jobbig hon är :P   slickar på öronsnibben och biter på tårna!  tack för den sömnen :P
Sen kom Per hem mitt i allt också, han har jobbat natt. Så han stoade in " vad vare för fel på internet??"  jahaa då var det bara att gå upp då! verkligen kämpade...ser fortfarande sudddigt så om ni märkaer några stavfel så vet ni varför ;)

Idag börjar jag 3 :) underbart skönt! trots de så gick ja  o la migg rätt så tidigt, hände ingentng igår....Tina kom o mötte mig o Robin när vi gick hem sen blev det bara HEM. Linda frågade om jag skulle komma upp till henne men orkade verkligen inte, sen så hade jag ju redan betämt att Tina skulle möta mig på vägen.
Var sååå trött efter kvällens arbetande på jobbet. Kommer bli tungt att bara vara 2 st personal på kvällen. Men men låt personalen slitas ut gör de...se konsekvenserna!!.

Emelie och jag sma:ade lite igår också :)  vi ska luncha i stan kanske någon gång nästa vecka :) skoj! var längesen nu. saknar jö. :(

humm om man skulle ta o äta lite frukost.....

Torsdagens bloggande.

jäkla internett därför det blev såhär ;P

Mamma skulle iväg ikväll med sina gamla jobbarkompisar på "Vin kväll" som dom kallar de. Hon bad mig snällt om jag hade lust att följa med henne en bit och visst, snäll som jag är gjorde jag de:).
Var hur skönt som helst att gå tills det började blåsa så väldigt! shisses! kallt kallt!
När vi skildes åt vid orrstigen satte jag lurarna i öronen och fortsatte att gå. bara gick gick gick och gick. Helt plötsligt var jag nere i rönninge hehe. sen aa nu är jag hemma igen :)  mina öron känns halvt borta,ansiktet med! men skönt var det att gå! åh :)   väldigt kallt men skönt!
 så nu är man sugen på något varmt....åh oså vi har inget gott tee hemma, men humm O'boy har vi :) mums!

RSS 2.0