Lördag.

Igår efter jobbet bestämde sig Jag,Tina och Annelie att vi skulle hem till Annelie o dricka lite vin oså. (Okej alla 3 skulle jobba men det var ju ändå lördag och vi jobbade kväll alla 3 dagen efter)
Tina slutade kl 20 och vi andra slutade 21....Hämtade upp tina och åkte till bersvägen :)
Det var jätte trevligt! jag blev kär i Annelies lägenhet! åhhh!  köket var underbart! och såå fina tapetar överallt!
babblade om massor med konstiga grejer, helt sjuka grejer. hahah skoj!
Fredrik kom förbi en stund sen gick vi hemmåt, jag somnade nästan på en gång. däck!

Hur segt var det inte idag då? ehh väldigt segt, ville verkligen inte gå upp ur sängen nog med att man blev väckt 4 på morgonen av att Per kom hem efter sin ute kväll. jäkla nöt!
Tina och Annelie var minsann trötta dom med heheh.

Efter 21 ikväll är jag ledid i 2 dagar ska bli skönt :)
ikväll är det Tyskland-Spanien...vem blir det?



nu ska jag duka till middagen!

2 timmar och 25 minuter..

..lång var "Sex and the city"  filmen. åhh den var helt underbar! skratt,gråt,ilska allt var med! :) så bra!

Jag,Tina,Marie och Malin åkte in till stan vid 6. Hungriga som vi var skyndade vi oss för att äta :P sedan gick tiden så snabbt och då var det dax att ge sig iväg till sergel. fy så mkt folk! kö till toaletten (ovanligt att jag behöver gå dit, haha) men faktiskt så fick alla vi 4 så inte BARA JAG! höhö. Salongen var full av tjejer men det var minsann 3 killar, imponerande, blev kanske tvingade? ;) haha min älskling får se den med mig när jag köper dvd:en eller om vi laddar ner den....vet att du vill! <3  bahahah. Måste vbara se den en gång till!
Sent blev det, kom till rönninge lite över 1 efter att ha missat tåg och buss..(Malin och jag som började 7 imorse ^^)
Tina o jag fick gå hem eller tina haltade mest och hade sina egna gångstilar haha, denna gång var det inte jag som hade valt fel typ av skor ;)

Vaknade 06:20 imorse efter att först stängt av mobil alarmet 05:30, fick panik men tack mor som har en cykel hehe. var på jobbet 06:50 Perfekt!  kul dag på jobbet iaf, skönt att sluta 2 :) snart ska jag sätta igång att städa lite sedan kommer Fredrik hit :) mys!,  hjälpa mamma att packa bilen?eftersom hon åker imornbitti humm får väl se vad hon har tänkt..


Skärholmen/IKEA

Vaknade sent idag pga att man inte kunde sova inatt eftersom det åskade och regnade rejält, var såå trött. Åkte iaf till skärholmen med fredrik :) han shoppade loss och jag köpte en tröja :) Rea är rea ;)hehe. Gick tilI IKEA där vi mötte mamma, åh finns mkt bra grejer där som man vill ha, tavlorna är jätte fina nu faktiskt och tallrikar är billiga o bra. Usch vilka köer det var då! åhh det är de hemska med IKEA :S som tur var stod vi bara i en kvarts kö :P sen åkte vi till heron för att äta, mums :)

Imorn börjar jag kl 8, så ska hoppa i säng snart, ska bli skönt efter den här dagen :)
3 dagar kvar till  vi ska se "sex and the city" yey!


Natti natti!

Midsommarafton/Midsommardagen.

Midsommar var inget för mig iår, igår skulle jag ha följt med Tina till Anders men jag hade verkligen ingen lust, ingen lust att gå ut överhuvudtaget. Men  Fredrik fick upp mig till Adde efter att vi ätit mat med mamma, mys. Kollade på fotbollen, vilken match! jössös! grattis till finalen Turkiet. Sedan gick vi över till Peter. Var en jätte trevlig kväll ändå :)

Förresten! Denna resväska blev det när vi var i stan i torsdags, jag är nöjd :)
  
Idag har man jobbat, Tina och jag på hennes avdelning, det var skoj :) jag var så trött idag haha så seg :/ måste vara vädret :P .
Hummm 1-0 till Ryssland just nu, uuuh spännande hur detta slutar. Grannarna skriker för fullt *skratt*.
Jennie som kollade på premiären av "Sex and the city" ikväll skickade sms för ett tag sen och skrev att "..den var jätte bra! värd pengarna!" . Jag,Tina,Marie,Emelie och Malin ska se den på torsdag kväll, ska bli kul! längtar!

Nu ska jag lägga mig framför tv:en o kolla klart på matchen! tjingeling!

Hejja Sverige!

Snart börjar matchen!! sitter o väntar på nattpersonalen.
jag har satt igång en tvättmaskin, vikt tvätt och all medicin är utdelat. Allt är klart för ikväll:) Skönt att jag slipper stressa får åka med Eva, åker direkt till Marie där vi ska se klart på matchen, tina är redan där. 
hejja hejja hejja!
imorn är man ledig :) Jag,Fredrik och Per ska in till stan, det ska köpas resväskor för mig och älskling :) hoppas man hittar nåt bra :) sen på kvällen ska jag följa med min käre bror o de andra ut nånstans....:) ska bli skoj!



Idag.

Idag har jag och Fredrik hållt ihop i 8 månader :) jag är så glad! mer ska det bli :)
Idag har jag legat o dragit mig i sängen fast klockan ringde kl 10, urskönt!
Idag börjar jag kl 2 och slutar 21
Idag är det Sverige - Ryssland som spelar mot varandra....vilket betyder att jag måste rusa hem för att se när dom vinner...sverige alltså ;P  hoppas hoppas! ;)

nu ringer tina!



hejjaa sverige!

veckor,dagar.

Lite bilder från de dagar/veckor som jag inte har bloggat...dock inte så många bilder men ändå:P Bilderna från i fredags hos Emelie har tyvärr inte kommit, sega Jennie ;)  Träffat Lars,välkommnat Erik hem från sin resa men inte har man träffat Jesper..hummvarför? din räv:P kul att ni är tillbaka iaf :D Pluggat har jag gjort och snart är etik och livsfrågor kursen klar.skönt. jobbat jobbat jobbat. myst myst myst. fotboll fotboll, heja sverige gul o blå? haha åh sverige måste vinna mot Ryssland på onsdag! Har gjort om i rummet också, blev bara så när jag en dag började städe hehe..blev mkt bättre än innan :) jaa och mkt mer har man ju gjort..
Älskar att ha Fredrik i mitt liv,är så glad att jag har dig! bara längtar tills vi åker bort! <3
         
pssst! bullarna bakades igår ;)

Nu tänkte jag kolla på DHW tills älsklingen kommer, gaah så spännande sen måste jag ringa Tina hon bara väntar på att få prata hahah ! :)

Torsdag.

Ledig idag och imorn :) härligt härligt. Varit på banken oså idag, handlat med tina och sett en ur dålig film :P haha Tina hur lyckas vi? ska plugga klart och det är ett MÅSTE, kolla på fotbolls matcherna...  påtal om matcherna på lördag jobbar jag när sverige spelar mot spanien :( ..illa! åhh, nåja tur att E gillar fotboll hehe,kvällen räddad ;)

Imorn blir det tjejkväll hos Emelie :) hennes barndomshem får man väl säga hehe hon och hajas passar huset. Ska bli mys, få skvallra lite oså bahahah.

Nu ska det ätas lite med mor!   tjingeling!



Älskar dig!  mömömöm!  <3

usch.

Måste börja komma igång med att skriva....men man hinner ju knappt! min dator funkar fortfarande inte :(
alltid ska det vara nåt!

Rast.

Hinner babbla lite innan jag ska tillbaka från rasten.

Veckan har gått snabbt tycker jag, skönt! I tisdags kom Erik hem från sina resor överallt :P jätte ul att ha honom hemma igen :) På kvällen efter jobbet blev det studentskiva på April, vart kul men slutade illa om man säger så...fy så trött jag var hehe, kul att träffa alla :)  Grattis till studenten Betty! :)
Onsdagen var seg ibörjan men sedan åkte jag in till stan med Älskling och lustigkurren Nino :P var jätte trevligt men jobbigt med alla jäkla studenter som skrek o hade sig hehe :P
Jag köpte nya skor och en ny bikini, me like! den är så fin!

Ihelgen är jag ledig :) hur skönt som helts. Träffa tjejerna på lördag  och Sparre någon dag också :) asbra!

nu måste jag sluta! A-G ropar!

1 juni!

Åh äntligen är juni månad här känns så skönt! sommar schemat rullar på nu. Hoppas det går snabbt till augusti :)


Igår var jag,Marie och Angie hos Tina. Vi satt på hennes mysiga balkong :) jätte fint med ljus slingan tänd. Hade jätte trevligt. Kom hem vid halv 2? eller så...minns inte men trött var jag som bara den! somnade på en gång.
Idag började jag 1,jobbade med älskling idag. Bastu på avdelningen :S usch! men åh vilket väder! passar bra att man är ledig imorn! yey! :D Men inte får man sova för de....ska följa med mamsen till s-tälje sjukhus, ska vara där 08:10  gaah..jobbigt men är man en sådan snäll dotter som jag så är man ;P

Film ska det bli snart! vill se någon rysare...är sugen på att se en gamal goding, humm...fårse:)


Älskar dig <3

RSS 2.0