bla bla bla.

Helgen var bra! i fredags firade vi Tony som fyllde 25 :) var trevligt! är såååå avis på lyan! åh! så fint! söderbyyyy.....!
Blev lite groose i slutet av kvällen bara men det glömde vi bort sedan hehe....Jag och Tina blev trötta och åkte hem...eller bussen orkade vi inte vänta på så vi GICK hem i kylan, det var lite illa men hem kom vi iaf! :)
Lördagen blev lugn men på kvällen åkte jag till Emelie :) var såå kul att träffa henne, det har gått ett tag sen vi sågs som jag nämnde i förra inlägget. Sötaste katten! (efter min Kitty dårå,fast hon är jobbig :P) Stina heter hon. Men iaf vi skar kiwi,bannan och annanas som vi sedan när Linda kom doppade i chocklad! MUMMA! såå gott! jag ska minsann köpa en sådan till mig själv i julklapp höhö. Det var såå kul! vi pratade massa minnen och kollade massa gammla bilder hur kul som helst! pratade om kryssningen som vi ska åka på den 17 dec. :Dgaah. Gjorde lite drinkar som var hur goda som helst! jag jobbade 7-21 i söndags så det blev stopp för mig efter drink 2 ;) 

Bjuder på den här bilden, Åland 06 ;)


Idag har det varit en skön måndag! Massa snö! sen jag gick upp och tränade med Per och Carro i morse, väldigt stolt :Phaha Gick sedan o jobbade . Kvällen rusade iväg tycker jag. Nu sitter jag för mig själv och skrattar åt min stackars Älskling som inte alls tycker om min kitty längre,fast joo det gör han ändå :P  men hon är så jobbig....hon har säkert ADHD, hehe skojar inte! helt tokig! vad ska man göra?

Imorn ska jag och Tina traska iväg till jobbet vid kvart över 6, hoppas det inte är fööööör kallt :/
Mysigt med snö tycker, men inte om det är blask! usch! hoppas denna snö håller i sig nu! när det snart är första advent o allt. Idag på jobbet hängde vi upp julgardiner och ljusstakar :)
"usch jag tycker inte alls om de där gardinerna, de gör mig stressig! julstress liksom"
hehe.

nu vet jag inte vad jag skriver hahaha får avsluta här...


Natt natt!


torsdag.

Om ett tag ska jag och Nadia iväg o träna :) skoj skoj! ett bra slut på denna torsdag...har inte gjort så mkt idag ändå men men...
imorn ska jag och Tina plugga en massa sen på kvällen blir det födelsedags firande:)
Synd bara att Emelie ville ha glöggkväll imorn också hehe söt :) alltid ska det vara nåt, men humm...får bli en annan dag då, vill ju ses! var jätte längesen emelie! :(






ibland kan du verkligen såra mig..



1 år och 1 månad.





Love love love


<3


Juste!..

...Det snöade idag!! såg ni?   det gjorde jag!....snöblandat regn!  sen såg vi Carolina Gynning på NK också, hon ser ut som en barbie docka, verkligen!  :)    coolt! ;)



aja....var bara de! höhö    tjingeling!

Helgen!

Ja igår så var det en rätt så trist lördag men som sedan blev trevlig när jag och Tina kom till sparre :)  åhhh det var så kul att träffa alla gamla rävar från rönninge hehe. Sen var det såklart annat trevligt folk :)Linda åkte hem sen men kul att träffa henne igen! Jennie kom inte hon var trött efter middagen, jag som saknar henne :( men på onsdag ses vi! yey!  tråkigt också att det blev lite tjafs i slutet men men jag och Tina var glada att vi fick skjutss hem av Lars, snällaste du!  satt hos Tina en stund sedan gick jag hem och somnade på en gång nästan.skönt!

Idag söndag så har jag och Fredrik varit i stan hela dagen, kom hem för ett tag sen. Kollade i massa affärer och typ dreglade på allt man ville ha, hehe. Jag köpte lovikavantar och ett tomteljus till pappsen (han köper sånt varje år så detta tyckte jag att han skulle ha, var extra finnt :P) Jag ville köpa smycken men neeeh helt sjukt inget jag såg tilltalade mig! haha konstigt va? :P får bli nästa gång...Efter ett antal affärer och gnällande att jag hade ont i fötterna gick vi till kungshallen och åt, det blev "Texas burger", älskling tog bacon chees med extra ost och jag tog chicken cesar. MUMMA!! :D Klockan blev 18:20 och vi bestämde oss för att kolla bio :) myyys! vi såg den där komedin "Pineapple express" den var faktiskt bra, skrattade en del gjorde men :)  skrattade en hel del efter bion också...jag var övertrött stackars fredrik som får stå ut med mig  Plutt<3
så det är skönt att vara hemma!
Imorn jobbar jag kväll, börjar kl 2 så innan dess ska jag gå till gymmet o träna :D japp ni läste rätt! i fredags köpte jag gymkort! äntligen! så nu ska jag och nadia gå tillsammans :D  men imorn ska jag gå själv.



Natti natti!

Alla till Sparre!

åh jaa ikväll ska vi till Sparre! han har inte haft partaj sen 4 år tillbaks :) ska bli såå kul att träffa alla! :)
Om ett tag kommer Tina hit sen åker vi. yeey!

annars har jag haft en urtrist dag....  men men imorn ska jag och älskling åka till stan, tror jag iaf...

ur skööööööön låt! Lady Gaga - Poker face

Msn

Just nu msn:ar jag! något som man inte gjort på flera år känns det som! hehe, men nu har jag det 3 mobila internet så det kommer bli mer o mer....eller nåt. Nu kan jag inte klaga på att jag inte har bloggat pga internet hehe. Msn:ar med den bästaste carlos! :D åh vi har verkligen tid att ta igen, har inte pratats vid på ehh jaaa jag vet inte hur länge! och vi som pratade nästan varje dag förrut!.  så det är jätte kul :) båda har precis uppdraterat våra liv hahah.

Imorn börjar jag 2, ska sola med Per och Carro innan jobbet. Måste ju jobba på brännan haha blekfis annars jö!

skönt att helgen snart är här..men men jobbar på lördag..


Tjingeling!

RSS 2.0