har kollat på idol hos tina och nu

4d44ca2f71c2be0a7cb64890ee949c5f.png

har kollat på idol hos tina och nu lyssnar vi på gammal musik o väntar på att idol ska börjar igen. Vem åker? Hum.... Får väl se:) imorn börjar jag 7 sen på kvällen blir det middag med Plutt, annso och ninos. Skoj. Oh tina fuckar ur med basen. Haha.


FLYTTAT!

Ja nu har jag flyttat! sitter här i ensamheten nu :P haha HÄRLIGT!!! :D :D :D :D
sitter i mitt kök och ska snart borsta tänderna i mitt badrum och sedan sova i mitt sovrum i min nya säng :D helt underbart!  lite jobbigt att man kommer ligga o lyssna på alla ljud :P men det är nog lungan ikväll...jag är rätt så trött så somnar säkert snabbt :) Är ganska slut i kroppen efter allt slit med dessa kartonger mm. TUR att det har varit så nära hehe. TVen är iofs kvar, den ska hämtas imorn då jag också ska hämta com hem boxen på krysset :)sedan är verkligen allt hos mig :)
Imorn kommer någon akelius snubbe som ska kolla mitt kylskåp,spis och dörr som jag felanmälde idag! kylskåps skiten blir inte ens KALL! spisens knappar är så GROOOOSE! :/ ytterdörren är SÅ otrygg och ful :S det är lite scary... men men fårse hur det blir imorn, vad han säger om allt.

nu ska jag rena mina tänder och sussa!



Tjingeling!


Här ligger man i sängen och inte k

2d7d437d325ebe3485f447b52b93fc0a.png

Här ligger man i sängen och inte kan sova:(. Helt uppspelt efter dagens händelser. Lägenheten är klar med tapet oså,Köket börjar likna ett kök:)åh så fint! De där jäkla köks stolarna var helt sjukt konstiga:smen ihop blev dom med hjälp av älskling,tommy och challe:) fint fint!Och jag är jätte glad! Natt natt!


kollar på idol med dessa härliga b

0-47c9c75f4eb2ce87f615fb5694c667bb.png

kollar på idol med dessa härliga brudar!:) skönt att vara ledig i helgen!


Torsdag!

God morgon..eller det var ju ett tag sen!
vaknade lite innan 9 av att mamma skrek "hej då ses ikväll" suck tänkte jag och kunde inte somna om.. Men det gjorde inte så mkt,Per och Carro har varit här o lånade sopnyckeln och följde sedan med upp till lägenheten o kollade :) yes! spackel och allt är klart! nu är det de där jäkla tapeterna kvar! de tyckte de var fint ändå hehe.
Dom åkte sedan hem och jag gick o gjorde lite frukost som blev en laxmacka! MUMMA! ;D

Nu gör jag inte mkt alls,har plockat i ordning mina kläder och annat småplock,kollat tv,plockat mer, väntar på att MIO ska skicka ett sms till mig o säga att min säng har kommit för det har faktiskt gått 3 veckor nu...det tror jag iaf hehe ZERO koll! men jag LÄNGTR iaf! hoppas hoppas hoppas snart!

Idag börjar jag 2..woho....har ingen lust alls att jobba idag inte imorn helle rför den delen...bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää


så nu fick jag med lite negativt också hahaha!


ska kolla hur mitt akvarium mår på fejjan!  höhöhö

Blåsiga onsdag!

snart ska jag cykla iväg till jobbet i detta blåsiga väder :/ igår kväll höll jag på att blåsa omkull haha. Måste cykla eftersom det är Greys ikväll :D woho. löööv it! börjar 21 och jag slutar 21..gaaaah! får cykla fort som tusan!
Börjar jobbdagen med ett avdelningsmöte..fårse vad ska kommer fram idag!

Jobbar gubbarna håller på för fullt i min lägenhet så snart är det klart :D weeeey! ikea handlandet var jätte kul! blev massa grejer och köksbord! YES! stolarna ska jag köpa i helgen! allt är planerat in i minsta detalj ;) höhö.
Nu ska jag packa väskan!


Upp och ner ner och upp....men så ska det va, typ haha...
Är så glad att jag har dig! älskar dig! plutt! <3


IKEA dax!

Om 30 min ska jag möta mamma i centrum :) sen åker vi iväg till IKEA yey!  ska handla lite småsaker bara men som nog kommer bli mkt ändå haha. De större sakerna får jag ta när vardagsrummet är klart.  Större sakerna som tex tvbänk och överskåp. :)
Det som är klart är badrummet...åh hatar att vänta! vill att allt ska vara klart nu nu nu!   Ska få hjälp av Zandras kille som är målare, det kommer bli jätte bra!

nu ska jag göra mig i ordning!

RSS 2.0